Αν στο Μεξικό είχαν σκοτωθεί 6000 Αμερικανοί από Μεξικανούς Νεοναζί δεν θα επέμβαιναν οι ΗΠΑ;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αν στο Μεξικό είχαν σκοτωθεί 6000 Αμερικανοί από Μεξικανούς Νεοναζί δεν θα επέμβαιναν οι ΗΠΑ;

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Απρ 2022, 17:29

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:βρε μπουμπουνακο δεν εχω κεφι να ψαξω ακριβως και με ημερομηνιες

μια γενικοτητα ειπα.. οτι οι ηπα επεκταθηκαν σε ολοκληρο τον κοσμο
μετα απο την νικη τους τι ακριβως μοιρασαν ο σταλιν και οι αμερικλαν;
ή μηπως η ιαπωνια ηταν ανεξαρτητη χωρα ή η δυτικη γερμανια

τι διαλο επαθες; και δεν μπορεις να αντιληφθεις τον επεκτατισμο
των ηπα;

Εσυ καλα τα ειπες στο περιπου. Οι καλοκαγαθοι ΗΠΑ πηραν την νοτια-νοτιοδυτικη επικρατεια τους (Καλιφορνια, Τεξας κλπ) απο τους μεξικανους, το Μαιαμι και την Κουβα απο τους Ισπανους, ενσωματωσαν το Πουερτο Ρικο και την Χαβαη και για ενα διαστημα ειχαν βαλει στο χερι την Αιτη, τον Αγ. Δομινικο, τις Φιλιππινες και την Νικαραγουα. Αυτα εγιναν πολυ πριν τον ΒΠΠ, αλλα αυτο δεν αναιρει οτι εγιναν και ακομα εχουν στο χερι αρκετες απο αυτες τις περιοχες.

Βρε μη τον φλομωνεις με κουραφεξαλα, μη τον ακούς λεβέντη μου, άνοιξε την βικεπεδεια να πάρεις βασικές γνώσεις πριν σε τυφλώσει εντελώς ο Λαχουρενιος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Αν στο Μεξικό είχαν σκοτωθεί 6000 Αμερικανοί από Μεξικανούς Νεοναζί δεν θα επέμβαιναν οι ΗΠΑ;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Απρ 2022, 19:04

Μεταπολεμικά οι αμερικάνοι προτεστάντες αγγλοσάξωνες έκαναν εξαρτημένα προτεκτοράτα όλα τα κράτη που δεν είχαν την τύχη να απελευθερωθούν από τον Κόκκινο Στρατό.
Ξέσκισαν κυριολεκτικά την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, πριν τους γαμήσουν τα πρέκια οι Βιετκόγκ, και στην Ευρώπη έδωσαν τυπικά τον τίτλο του ισότιμου συνομιλητή και εταίρου σε Αγγλία και Γαλλία και προμοτάρησαν υπογείως τη Δ. Γερμανία ως αντίβαρο των δύο πρώτων αλλά η φάπα πάει σύννεφο και στους τρεις μέχρι σήμερα και κάτι κολοπετινίτσες σαν την Ελλάδα που φαντασιώνονται εθνικά μεγαλεία τις μετέτρεψαν σε σφουγγοκωλάριους και παιδιά για θελήματα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 10 Απρ 2022, 19:11

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Αρα επειδη η δυση εχει κανει χειροτερα, γιαυτο κανει αγια η ρωσια που κανει χειροτερα και προσπαθει να την φτάσει.

Η ολη ιστορια ειναι ψευτοαριστεροι της πορδης που δυσκολευονται να ξεστομισουν το "φονιαδες των λαων ρωσοι" οπως ξεστομιζαν για πλακα το "φονιαδες των λαων αμερικανοι". Κοινως δεν διαφερουν καθολου απο τους φονιαδες είτε των μεν ειτε των δε.

Εισαι μελος του φορουμ απο το 2015. Απο τοτε και μεχρι σημερα εχουν γινει ενα καρο πολεμοι στον κοσμο, oπως αυτος της Συριας, της Υεμενης και της Αρμενιας. Δεν θυμαμαι ποτε σε κανενα αλλο πολεμο να σε ειχε πιασει τοση ευαισθησια για τους αμυνομενους. Οποτε αν ψαχνεις για καποιους με διπλα στανταρ κοιτα πρωτα τον εαυτο σου.

Τριχες, υπαρχει κατι που με υποχρεωνει να γραφω στο ελευθερο για πολεμους ή μηπως η παρουσια μου εδω ειναι συνεχης και οχι ανα μακρα διαστηματα ?

Ο ορισμος της υποκρισιας ειναι το φονιαδες ναι αλλα ! Η ξεφτιλα με λιγα λογια ειναι το ξεπλυμα των εκαστοτε φονιαδων. Τωρα οι φονιαδες των λαων ειναι οι ρωσοι, πριν ηταν οι αμερικανοι κοκ. Οι ψευτο-αριστεροι ειναι μονιμως κολλημενοι στο φονιαδες των λαων αμερικανοι παντα. Οποτε οι συμβουλες περι αυτογνωσιας πρωτα απολους βαρυνουν τους ιαχωβαδες της αριστερας και της πορδης.

Δηλ. ελεος, για να καταδικαστει ο πουτιν για το ιμπεριαλιστικο αιματοκυλισμα σε 40 εκ. κοσμο για τα κοιτασματα πετρελαιου και φυσικου αεριου στην Ουκρανια, να πρεπει να ανατρεξουμε στην ιστορια του ιμπεριαλισμου της ανθρωποτητας.

Ελα το καλο ξιδακι
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Απρ 2022, 19:29

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μεταπολεμικά οι αμερικάνοι προτεστάντες αγγλοσάξωνες έκαναν εξαρτημένα προτεκτοράτα όλα τα κράτη που δεν είχαν την τύχη να απελευθερωθούν από τον Κόκκινο Στρατό.
Ξέσκισαν κυριολεκτικά την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία, πριν τους γαμήσουν τα πρέκια οι Βιετκόγκ, και στην Ευρώπη έδωσαν τυπικά τον τίτλο του ισότιμου συνομιλητή και εταίρου σε Αγγλία και Γαλλία και προμοτάρησαν υπογείως τη Δ. Γερμανία ως αντίβαρο των δύο πρώτων αλλά η φάπα πάει σύννεφο και στους τρεις μέχρι σήμερα και κάτι κολοπετινίτσες σαν την Ελλάδα που φαντασιώνονται εθνικά μεγαλεία τις μετέτρεψαν σε σφουγγοκωλάριους και παιδιά για θελήματα.

Ενδιαφέρον. Ρε που τα βρίσκεις, δεν μου λες εμείς εντάξει φαντασιωνομαστε κλπ οι Ρώσοι τι είχαν μετατρέψει τους Βούλγαρους; Σε αξιοπρεπή δύναμη των Βαλκανίων;

Πάντως αυτό το

Ξέσκισαν κυριολεκτικά την Ιαπωνία,

Η Ιαπωνία έγινε κάτω από την επιρροή των ΗΠΑ οικονομική υπερδύναμη όπως και η Δ Γερμανία. Για πες μου πιο κράτος έκαναν οικονομική υπερδύναμη η ΕΣΣΔ;

Για την Λατινική Αμερική που την εξέσχισαν, δες την Κούβα που την ανέλαβε η ΕΣΣΔ τα χάλια της. Πέρα απ' αυτό στους G20 αν δεν κάνω λάθος είναι και η Βραζιλία και αυτή την ξεσχισε;

Τέλος πάντων οι λαοί της ανατολικής Ευρώπης θεώρησαν την Ελλάδα και τα δυτικά κράτη ευτυχή που δεν τα ελευθέρωσε η ΕΣΣΔ. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μας ελευθέρωνε η ΕΣΣΔ μια Ελλάδα κάτω από την Λάρισα, διότι την Μακεδονία θα την μοίραζαν στους Σλάβους, σε μια ελευθερία τύπου Αλβανίας τυχεροί ήμασταν και να φανταστείς ότι το ΚΚΕ παρακαλούσε τους Ρώσους να μπουν στην Μακεδονία το 1944.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 10 Απρ 2022, 20:59

pluton έγραψε: Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μας ελευθέρωνε η ΕΣΣΔ μια Ελλάδα κάτω από την Λάρισα, διότι την Μακεδονία θα την μοίραζαν στους Σλάβους, σε μια ελευθερία τύπου Αλβανίας τυχεροί ήμασταν και να φανταστείς ότι το ΚΚΕ παρακαλούσε τους Ρώσους να μπουν στην Μακεδονία το 1944.

Αυτό ακριβως οπως το λες ! Γλιτωσαμε τη κουμουνιστικη κολαση και τα αιωνια υπολλειματα της ! Καμια αντίρρηση η δυση εχει ενα σωρο προβληματα, αλλά το χάλι και τη δυστυχια των λαων που περασαν απο κουμουνισμο δεν το έχει ουτε 1/1000. Τεκμηριο γιαυτο πως ΠΑΝΤΑ και προφανως και σημερα ολοι οι οικονομικοι μεταναστες, στη δυση κατευθυνονται και οχι στις απανταχου οασεις - φυλακες του σοσιαλισμου, αλλά αυτο ολοι οι επαγγελματιες απατεωνες που μιλουν στο ονομα του λαου το κανουν αβαβα.

Τις καλύτερες εργασιακες συνθηκες και το καλυτερο βιοτικο επιπεδο το προσφερει η δυση. -

Οποτε ξυδακι τους
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Απρ 2022, 08:30

pluton έγραψε:Εγώ πάντα με τους αμυνόμενους είμαι, το ΝΑΤΟ το έχω χεσμενο, όπως και τον κομμουνισμό... Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πατρίδα μου να είναι καλά.

Ειδικεύεις την συζήτηση για παράδειγμα μιλάς για Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ δέχτηκαν επίθεση στο έδαφος τους προερχόμενο από τους Ταλιμπάν πήγαν υποστήριξαν την βόρεια συμμαχία οργάνωσαν κράτος και έφυγαν, αν τώρα οι Αφγανοί δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστούν αυτό το κράτος, δικό τους θέμα, ξέρουν όμως ότι στο μέλλον σαχλαμαρουλες με αεροπλάνα που πέφτουν σε ουρανοξύστες δεν θα κάνουν διότι θα ξαναδούν πεζοναύτες στην Καμπούλ.....

Έτσι θα μπορούσα να σου απαντήσω και σε άλλα μέτωπα που επέμβει η υπερδύναμη.

Η 11/9 ηταν η αφορμη οχι η πραγματικη αιτια. Αλλωστε ο Μπιν Λαντεν δεν κρυβοταν καν εκει αλλα στο Πακισταν :laugh1: και ενω τον εφαγαν το 2011 εφυγαν απο την χωρα μολις περσυ. Απλα η τρομοκρατικη επιθεση τους εδωσε μια πολυ καλη αφορμη οπως οι Αζωφ στον Πουτιν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Απρ 2022, 08:49

nik_killthemall έγραψε:Τριχες, υπαρχει κατι που με υποχρεωνει να γραφω στο ελευθερο για πολεμους ή μηπως η παρουσια μου εδω ειναι συνεχης και οχι ανα μακρα διαστηματα ?

Οπως εχεις γραψει τοσα για το ουκρανικο θα μπορουσες να ειχες γραψει εστω και μια γραμμη για την Συρια ή την Υεμενη. Δεν ειναι δυσκολο, αλλα ουτε και τυχαιο που τελικα δεν το κανες.

Ο ορισμος της υποκρισιας ειναι το φονιαδες ναι αλλα ! Η ξεφτιλα με λιγα λογια ειναι το ξεπλυμα των εκαστοτε φονιαδων. Τωρα οι φονιαδες των λαων ειναι οι ρωσοι, πριν ηταν οι αμερικανοι κοκ. Οι ψευτο-αριστεροι ειναι μονιμως κολλημενοι στο φονιαδες των λαων αμερικανοι παντα. Οποτε οι συμβουλες περι αυτογνωσιας πρωτα απολους βαρυνουν τους ιαχωβαδες της αριστερας και της πορδης.

Δεν υπαρχει ουτε μισο αριστερο κομμα (τουλαχιστον απο τα πιο σημαντικα) που να ειναι υπερ της εισβολης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μαλιστα υποδεχθηκε τον Ζελενσκι την Πεμπτη και τον χειροκροτησε μαζι με ΚΙΝΑΛ και ΝΔ.

Οποιος ειναι κατα του ακροδεξιου καθεστωτος Ζελενσκι δεν σημαινει πως ειναι υπερ της εισβολης. Οπως οποιος ηταν κατα της χουντας και του Σαμψων δεν ηταν υπερ της τουρκικης εισβολης, οποιος ηταν κατα των ταλιμπαν δεν ηταν υπερ της αμερικανικης εισβολης, οποιος ηταν κατα του Σανταμ δεν ηταν υπερ του Μπους κοκ.

Το οτι πρεπει να γλειφεις τα παπαρια του ουκρανου Χαικαλη και των ελεεινων συμμαχων του αλλιως εισαι με τον Πουτιν ειναι αισχρη ΝΑΤΟικη προπαγανδα.

Δηλ. ελεος, για να καταδικαστει ο πουτιν για το ιμπεριαλιστικο αιματοκυλισμα σε 40 εκ. κοσμο για τα κοιτασματα πετρελαιου και φυσικου αεριου στην Ουκρανια, να πρεπει να ανατρεξουμε στην ιστορια του ιμπεριαλισμου της ανθρωποτητας.

Ελα το καλο ξιδακι

Η Συρια, η Υεμενη και αλλες συγκρουσεις δεν ειναι ιστορια γιατι ξεκινησαν πριν μερικα χρονια και ακομα ειναι σε εξελιξη. Αν ησασταν πραγματικα τοσο φιλανθρωποι και φιλειρηνιστες θα σας ειχαν απασχολησει και αυτοι οι πολεμοι. Οψιμος και επιλεκτικος ανθρωπισμος = υποκρισια και θεατρο.

Στα μεσα Ιανουαριου, η Ρωσια ειχε μπουκαρει στο Καζακσταν με στρατο για να καταστειλει τους απεργους που ειχαν ξεσηκωθει σε ολη την χωρα. Αυτο δεν ειναι ιστορια, καθως εγινε μολις 40 μερες πριν την εισβολη στην Ουκρανια. Eστειλαν 2.500 στρατιωτες και συνολικα συνεληφθησαν 10.000 ατομα και σκοτωθηκαν καμια 200αρια σε αυτες τις διαμαρτυριες.

Γιατι οι φιλανθρωποι φιλοΝΑΤΟικοι ειχατε κανει μουγκα τοτε? Ισως φταιει που δεν ειχε δωσει ακομα γραμμη ο Μητσοτακης και ο Μαρινακης οτι πρεπει να βριζουμε τον Πουτιν :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Απρ 2022, 10:12

Λαχουρένιος έγραψε:Οπως εχεις γραψει τοσα για το ουκρανικο θα μπορουσες να ειχες γραψει εστω και μια γραμμη για την Συρια ή την Υεμενη. Δεν ειναι δυσκολο, αλλα ουτε και τυχαιο που τελικα δεν το κανες.

Το ότι οι δυτικόφρονες γράφουν εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της καπιταλιστικής πλέον Ρωσίας στην επίσης καπιταλιστική Ουκρανία, αλλά κάνουν γαργάρα τις δεκάδες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, έχει να κάνει με την ασύνειδη και μηχανιστική ταύτιση της Ρωσίας με τον κομμουνισμό.
Δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη τα αποτελέσματα της εβδομηντάχρονης πλύσης εγκεφάλου.
Αλλά δε θα αργήσουν να καταλάβουν (καθότι έξυπνα παιδιά) ότι η Ρωσία πλέον δεν είναι ταξικός εχθρός αλλά ταξικός εταίρος και οι όποιοι ανταγωνισμοί της με το δυτικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα δεν αφορούν την αλλαγή του τρόπου παραγωγής και λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς αλλά τα συγκρουόμενα συμφέροντα μεταξύ των μονοπωλίων (ή αλλιώς ολιγαρχών) των δύο πλευρών.

Στα μεσα Ιανουαριου, η Ρωσια ειχε μπουκαρει στο Καζακσταν με στρατο για να καταστειλει τους απεργους που ειχαν ξεσηκωθει σε ολη την χωρα. Αυτο δεν ειναι ιστορια, καθως εγινε μολις 40 μερες πριν την εισβολη στην Ουκρανια. Eστειλαν 2.500 στρατιωτες και συνολικα συνεληφθησαν 10.000 ατομα και σκοτωθηκαν καμια 200αρια σε αυτες τις διαμαρτυριες.

Γιατι οι φιλανθρωποι φιλοΝΑΤΟικοι ειχατε κανει μουγκα τοτε? Ισως φταιει που δεν ειχε δωσει ακομα γραμμη ο Μητσοτακης και ο Μαρινακης οτι πρεπει να βριζουμε τον Πουτιν :fico:

Γιατί στο Καζακστάν υπήρξε πραγματική λαϊκή εργατική εξέγερση με συγκεκριμένα φιλεργατικά αιτήματα την οποία υποστήριξαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα.
Και γιατί η εξέγερση στράφηκε κυρίως εναντίον της εταιρείας πετρελαίου "Tengizchevroil", όπου η συμμετοχή των αμερικανικών εταιρειών στην ιδιοκτησία φτάνει στο 75%, και η οποία είχε απολύσει λίγο πριν την εξέγερση 40.000 εργαζόμενους.
Οπότε η βίαιη καταστολή της από τα Ρωσικά στρατεύματα ήταν ασμένως αποδεκτή από τη Δύση αφού εξυπηρετούσε πρωτίστως τα συμφέροντα των Αμερικάνων.
Άρα η ''μούγκα'' ήταν η de facto μόνη δυτική αντίδραση που εισέπραξαν οι Ρώσοι αφού κατά τη δυτική άποψη δεν εισέβαλλαν στο Καζακστάν αλλά υποχρεώθηκαν να επιβάλλουν την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς που κινδύνεψαν από τους κομμουνιστές.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2022, 11:33

Γιατί στο Καζακστάν υπήρξε πραγματική λαϊκή εργατική εξέγερση με συγκεκριμένα φιλεργατικά αιτήματα την οποία υποστήριξαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα.
Και γιατί η εξέγερση στράφηκε κυρίως εναντίον της εταιρείας πετρελαίου "Tengizchevroil", όπου η συμμετοχή των αμερικανικών εταιρειών στην ιδιοκτησία φτάνει στο 75%, και η οποία είχε απολύσει λίγο πριν την εξέγερση 40.000 εργαζόμενους.
Οπότε η βίαιη καταστολή της από τα Ρωσικά στρατεύματα ήταν ασμένως αποδεκτή από τη Δύση αφού εξυπηρετούσε πρωτίστως τα συμφέροντα των Αμερικάνων.
Άρα η ''μούγκα'' ήταν η de facto μόνη δυτική αντίδραση που εισέπραξαν οι Ρώσοι αφού κατά τη δυτική άποψη δεν εισέβαλλαν στο Καζακστάν αλλά υποχρεώθηκαν να επιβάλλουν την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς που κινδύνεψαν από τους κομμουνιστές.

Αναρωτιέμαι στο Καζακστάν 70 χρόνια κομμουνισμός οι εργάτες δεν είχαν διεκδικήσεις, ελλείψεις δεν είχαν;

Όλες οι απαιτήσεις προέκυψαν από την εποχή που καταργήθηκε ο κομμουνισμός;

Να σου πω αφού 70 χρόνια ήτανε ζώα και δεν διεκδικούσαν, και που να τολμήσουν να έχουν συνδικαλισμό στην ΕΣΣΔ. Τώρα ας κάτσουν στα αβγά τους διότι ο καπιταλισμός θα τους προσφέρει απείρως περισσότερα απ' ότι η δικτατορία του προλεταριάτου.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2022, 11:53

Το ότι οι δυτικόφρονες γράφουν εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της καπιταλιστικής πλέον Ρωσίας στην επίσης καπιταλιστική Ουκρανία, αλλά κάνουν γαργάρα τις δεκάδες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, έχει να κάνει με την ασύνειδη και μηχανιστική ταύτιση της Ρωσίας με τον κομμουνισμό.
Δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη τα αποτελέσματα της εβδομηντάχρονης πλύσης εγκεφάλου.
Αλλά δε θα αργήσουν να καταλάβουν (καθότι έξυπνα παιδιά) ότι η Ρωσία πλέον δεν είναι ταξικός εχθρός αλλά ταξικός εταίρος και οι όποιοι ανταγωνισμοί της με το δυτικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα δεν αφορούν την αλλαγή του τρόπου παραγωγής και λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς αλλά τα συγκρουόμενα συμφέροντα μεταξύ των μονοπωλίων (ή αλλιώς ολιγαρχών) των δύο πλευρών.

Είπαμε όλες οι εισβολές είναι κακές, εκτός από τις εισβολές που τις τραβάει ο οργανισμός μας πχ

Στην Ουκρανία εισέρχονταν και εξερχονταν μέχρι οργασμού οι τσαρικοι και οι σοβιετικοί, η ουκρανική γη τράβαγε η όρεξη της το τσαρικό και το κομμουνιστικό αλέτρι να εισέρχεται όσο βαθιά ήθελε στο χωράφι της και να την κάνει ώριμη. Τώρα που ο Πούτιν αποφάσισε να ξαναοργώσει το ουκρανικό χωράφι... Δεν θέλει, ευχαριστούμε προτιμούμε το αμερικανικό αλέτρι.

Τι να κάνουμε με το ζόρι, θέλει αυτό που έκαναν πάντα οι Ρώσοι να το επαναλάβει και ο Πούτιν... Δεν του κάθεται, δεν σας γουστάρω κύριε, έμαθα ότι εκεί στην δύση το κάνουν αλλιώς θέλω και εγώ να το δοκιμάσω.

Το ίδιο συνεβει και με τους δυτικούς όχι είπε το Βιετνάμ δεν σου κάθομαι, θα σου δώσω μετά κόκα κόλα, όχι προτιμώ βότκα, θα σου πέσει βαριά με το νερό βραστό ρύζι, θα το δοκιμάσω... Τώρα που έχει κάνει ελκος μετάνιωσε.

Στην Ελλάδα είπε η ΕΣΣΔ θα σου πάρω την Μακεδονία που την θέλουν κάτι ξαδέλφια μου αλλά θα σου φέρω πιροσκί κάτσε... Όχι δεν θα πάρω, προτιμώ την Μακεδονία και Χοτ Ντοκ, ουστ βρωμιαραιοι.

Ότι πει ο λαός... Έτσι για να το πω και λίγο σεξουαλικά το πράγμα, περί ορέξεως σπανακόπιτα, η άλλη σου λέει αυτόν θέλω και ας έχει στραβια και μικρή μύτη.

Το λέει και η Βέμπο:

Χρόνια και χρόνια
με τυραννάει
κι ούτε μια στάλα
δεν με πονάει
γιατί;

Και ζω κοντά του
μες τη μιζέρια
χειμώνες τώρα
και καλοκαίρια
γιατί;

Και με βαριέται
και μ’άλλες πάει
και μου τα παίρνει
και με χτυπάει
γιατί;

Μα τον λατρεύω
κι είναι το φως μου
γιατί είναι βλέπεις
ο άνθρωπός μου

Δεν είναι γόης
δεν είναι ωραίος
και κολυμπάει
μέσα στο χρέος
γιατί;

κι ένα κοστούμι
μονάχα έχει
που το φοράει
χιονίζει βρέχει
γιατί;

κι όλο τα πίνει
κι όλο τα σπάει
κι όλο σε μένα
μετά ξεσπάει
γιατί;

Μα τον λατρεύω
κι είναι το φως μου
γιατί είναι βλέπεις
ο άνθρωπός μου

Δε μου μιλάει
για το φεγγάρι
κι ένα λουλούδι
δε μου `χει πάρει
γιατί;

Μονάχα πίκρες
μου `χει χαρίσει
ποτέ δε μου `χει
γλυκομιλήσει
γιατί;

Ποτέ δε μου `χει
χαμογελάσει
κι ο έρωτάς του
μ’ έχει γεράσει
γιατί;

Μα τον λατρεύω
κι είναι το φως μου
γιατί είναι βλέπεις
ο άνθρωπός μου
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”