Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2022, 10:52
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Προπαγανδα υπερ ποιου;
Μετα το 2019 δεν υποστηριζω κανενα κομμα.
Ισως κανω προπαγανδα υπερ ενος ΙΔΕΑΤΟΥ ΑΝΤΙπαγκοσμιοποιητικου κομματος που θα επρεπε να υπαρχει και δεν το αξιωθηκαμε.
Με το να ποσταρεις τα ιδια σε διαφορα μεσα προσπαθεις να διαφημισεις τον εαυτο σου. Δε θα μου εκανε επισης καμια εντυπωση αν εχεις συμφωνησει με το Πορδονιου, το Πορτοκαλι και κατι αλλα σκουπιδια που σπαμμαρεις, να σου δινουν καποιο μικρο ποσο για καθε ανακατευθυνση που δεχονται απο εδω, το αλλο φορουμ και αλλες σελιδες. Οταν καποιος σπαμμαρει τα ιδια και τα ιδια σε ολο το ιντερνετ παυει να ειναι χαβαλες ή χομπι και γινεται επαγγελμα.
Δεν χρειαζομαι καποια διαφημιση εφοσον δεν κατεβαινω στην πολιτικη, οσο για το pronews ουτε με ξερουν, ουτε τους ξερω. Ενα και μονο αρθρο μου τους εχω στειλει τη στιγμη που στο new economy και το slpress εχω στειλει δεκαδες.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.