impostor έγραψε:Kauldron έγραψε:Εσύ τις ξεκίνησες.
Ναι εγώ τις ξεκίνησα αλλά μετά κόλλησε η βελόνα.
Kauldron έγραψε:Συγγνώμη, σε τί σ' εμποδίζουν οι εκκλησίες σ' όλα αυτά? Πιάνουν τα καλά οικόπεδα?
Βασικά με ενοχλεί όταν δεν μπαίνουν σωστά οι προτεραιότητες. Ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά.
Ας έχουμε σημείο αναφοράς μόνο τα ελληνικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς στόχους του έτσι όπως τους θέτει το Υπουργείο Παιδείας.
Πιστεύεις ότι οι εκπληρώνονται αυτοί έτσι όπως είναι σήμερα τα ελληνικά σχολεία;
Οι απαιτήσεις και οι στόχοι που θέτει το Υπουργείο και κάθε ονειροπόλος υπουργός απαιτούν εξελιγμένα, εξοπλισμένα και σούπερ σχολεία για να πραγματοποιηθούν.
Κάποιο σχόλιο για αυτό;
Kauldron έγραψε:Τί να σου κάνουν οι υπολογιστές αν δεν έχεις καθηγητές να διδάξουν σ' αυτούς?
Τί να σου κάνουν τα γυμναστήρια αν δεν έχεις γυμναστές μέσα?
Αυτά γιατί μου τα λες; Απλά με επιβεβαίωνεις. Είναι κάποια ακόμα προβλήματα που κάνουν το πρόβλημα ακόμα χειρότερο.
Kauldron έγραψε:Τί σχέση έχουν όλα αυτά με τις εκκλησίες? Πού εμποδίζουν οι εκκλησίες σ' όλα αυτά?
Είναι θέμα προτεραιοτήτων όπως σου είπα. Θα φτιάξεις πρώτα σούπερ συστήματα υγείας και παιδείας και μετά θα φτιάξεις χώρους να προσεύχεται η γριά.
Και ηθικά να το δεις.
Οι άνθρωποι μπορούν να προσεύχονται και σε σπηλιές σαν τους πρώτους χριστιανούς. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες.
Kauldron έγραψε:Και σου το λέω εγώ που έχω πάει σ' ενα σωρό δημοτικά, και μάλιστα μικρών χωριών. Μια χαρά ήταν τα σχολεία από άποψη κτηριακών υποδομών, και μια χαρά υπολογιστές είχαμε. Εσύ πήγες να τα δείς? ΟΧΙ.
Θα σου απαντήσω όπως μου απάντησες κι εσύ. Πήγες σε ΟΛΑ τα σχολεία της Ελλάδας;
Και η εκπαίδευση δεν αφορά μόνο τα δημοτικά. Φτάνει μέχρι τα πανεπιστήμια.
Σου απάντησε και ο Μετράνιον για τα πανεπιστήμια. Και ακριβώς, σε κανένα σημείο δεν φταίει η Εκκλησία, η οι εκκλησίες γι' αυτά που γίνονται μέσα σ' αυτά, και που πολύ ωραία περιέγραψε ο Μετράνιον.
Θα σου απαντήσω όπως μου απάντησες κι εσύ. Πήγες σε ΟΛΑ τα σχολεία της Ελλάδας;
Πήγα σε αρκετά, και μάλιστα ορεινά και ημιορείνα και δυσπρόσιτα. Ως εκ τούτου, θα μου επιτρέψεις να τα γνωρίζω καλύτερα από 'σενα.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων όπως σου είπα. Θα φτιάξεις πρώτα σούπερ συστήματα υγείας και παιδείας και μετά θα φτιάξεις χώρους να προσεύχεται η γριά.
Και ηθικά να το δεις.
Οι άνθρωποι μπορούν να προσεύχονται και σε σπηλιές σαν τους πρώτους χριστιανούς. Δεν χρειάζονται πολυτέλειες.
Και φυσικά επειδή η γκρίνια οτι "δεν έχουμε τέλειο σύστημα υγείας και παιδείας" θα υπάρχει πάντοτε, άρα να μην υπάρχει καμία εκκλησία, και να γκρεμίσουμε/εξαφανίσουμε κι αυτές που υπάρχουν.
Κοίτα, αν είναι να λες τέτοιες βλακείες, συγγνώμη, αλλά δεν συνεχίζω τον διάλογο μαζί σου. Ο φανατισμός σου ξεπερνάει κάθε όριο.
Κανένα ενδιαφέρον δεν έχεις για την εκπαίδευση και για την παιδεία, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεσαι είναι απλά το γκρέμισμα των εκκλησιών. Ε, ΔΕΝ θα συμβεί, κάτσε να φωνάζεις μόνη σου. Με επιχειρήματα μπορεί να γίνει διάλογος, με υστερίες όπως τα παραπάνω, δυστυχώς οχι.
Λαχουρένιος έγραψε:Το κρατος δεν πρεπει να επιδοτει την εκκλησια,ακομα και αν της δινει εστω και 1 ευρω.Ειναι θεμα αρχης οχι τοσο δημοσιονομικο.
http://www.egolpion.com/mis8oi_ierewn.el.aspx