ρεζουμε τα σημερινα παιδια ειτε του επαλ ειτε του λυκειου κανονικα ειναι για λυπηση
οσο αλητακια ειναι -γιατι μεγαλωνουν με την μεγαλυτερη ανασφάλεια που γνωρισε
ποτε η ελλαδα ...οταν δεν υπαρχει μελλον δεν υπαρχει και παρον
ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια – Του αναποδογύρισαν το ΙΧ
-
nemo
- Supreme poster

Re: ΕΠΑΛ: Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια – Του αναποδογύρισαν το ΙΧ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Παιδιά να σας πω το εξής.
Πολλοί λένε
"Καλά παλιά οι δάσκαλοι είχαν 40 και 60 μαθητές μέσα στην τάξη. Πώς μπορούσαν να τους κουμαντάρουν και τώρα εσείς δεν μπορείτε με 15 - 20 μαθητές σε ένα τμήμα;"
![]()
Θα πω μόνο το εξής.
Σκεφτείτε την "έννοια" που είχε ο δάσκαλος πριν 40, 50, 60+ χρόνια και πώς κατήντησε σήμερα.
Παλιά όλοι στέκονταν σούζα μπροστά στον δάσκαλο.
Είναι έτσι ή δεν είναι;
Το σεβασμό τον κερδίζει ο δάσκαλος.
Είχα κι αυτή την τρελέτζω δασκάλα που είπα, είχα και δάσκαλο σοβαρό και εξαιρετικό άνθρωπο που όλη η τάξη τον σεβόταν και μάλιστα ακόμα και μετά την αποφοίτησή μας κάποιοι συνεχίσαμε να τον βλέπουμε.
Άμα ο άλλος είναι σκουπίδι, @ και ψυχοπαθής, να μην έχει απαιτήσεις να τον σέβονται λόγω του τίτλου του και μόνο.
Υπόψιν ότι ο προπάππους μου ήταν δάσκαλος, πριν 100 και βάλε χρόνια. Τότε ο δάσκαλος και ο παππάς ήταν το α και το ω κάθε χωριού (γιαυτό και ο προπάππους παντρεύτηκε την κόρη του προέδρου και ενός από τους μεγαλύτερους κτηματίες του χωριού
). Αλλά και οι δάσκαλοι τότε είχαν άλλη ποιότητα σαν άνθρωποι. Ήταν κάτι σαν δεύτεροι πατεράδες για τα παιδιά. Τους έδιναν ακόμα και να φάνε, αν ήταν φτωχά και δεν είχαν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πριν 40 χρονια τρομοκρατουσαν οι δασκαλοι τα παιδια και τωρα γινεται το αναποδο. Αρρωστες καταστασεις και οι 2.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:Παιδιά να σας πω το εξής.
Πολλοί λένε
"Καλά παλιά οι δάσκαλοι είχαν 40 και 60 μαθητές μέσα στην τάξη. Πώς μπορούσαν να τους κουμαντάρουν και τώρα εσείς δεν μπορείτε με 15 - 20 μαθητές σε ένα τμήμα;"
![]()
Θα πω μόνο το εξής.
Σκεφτείτε την "έννοια" που είχε ο δάσκαλος πριν 40, 50, 60+ χρόνια και πώς κατήντησε σήμερα.
Είναι έτσι ή δεν είναι;
Είχα κι αυτή την τρελέτζω δασκάλα που είπα, είχα και δάσκαλο σοβαρό και εξαιρετικό άνθρωπο που όλη η τάξη τον σεβόταν και μάλιστα ακόμα και μετά την αποφοίτησή μας κάποιοι συνεχίσαμε να τον βλέπουμε.
Άμα ο άλλος είναι σκουπίδι, @ και ψυχοπαθής, να μην έχει απαιτήσεις να τον σέβονται λόγω του τίτλου του και μόνο.![]()
Υπόψιν ότι ο προπάππους μου ήταν δάσκαλος, πριν 100 και βάλε χρόνια. Τότε ο δάσκαλος και ο παππάς ήταν το α και το ω κάθε χωριού (γιαυτό και ο προπάππους παντρεύτηκε την κόρη του προέδρου και ενός από τους μεγαλύτερους κτηματίες του χωριού).
Αλλά και οι δάσκαλοι τότε είχαν άλλη ποιότητα σαν άνθρωποι. Ήταν κάτι σαν δεύτεροι πατεράδες για τα παιδιά. Τους έδιναν ακόμα και να φάνε, αν ήταν φτωχά και δεν είχαν.
τοτε για να γινει κανεις δασκαλος επρεπε περα απο τιςγνωσεις να εχει και ηθος ο ιδιος
σημερα και αδελφη να ειναι γινεται δασκαλος ---μην μου πει κανεις και τι σημασα εχει;
γιατι θα ειναι βλακας
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Είναι θέμα χρόνου πάντως να δούμε όπλα στα σχολεία, όπως αμερική. Βεβαίως και πάλι εκεί ο καθηγητής θα πρέπει να πάει τον μαθητή στο διευθυντή για να του δώσει αποβολή , αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όλα θα γίνουν ακριβώς έτσι.
Το να βγαίνει όμως η κα υπουργός και να χαρίζει ποινές απόλυσης και από πάνω να το διατυμπανίζει καταντάει γελοίο για την ίδια, θα μου πεις , είναι η πιο αποτυχημένη υπουργός παιδείας , ότι χειρότερο έχει περάσει καθώς εργάζεται συστηματικά για να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο σχολείο.
Βεβαίως ο λαός θέλει άρτο και θεάματα και ηδονίζεται με το άκουσμα της απόλυσης καθηγητή
ε βέβαια,.,
τώρα όμως που προχωράει το νεοφίλ σχέδιο με σκοπό την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας εκπαίδευσης και την μετατροπή των δημόσιων σχολείων και επιχειρηματικά εκπαιδευτικά κέντρα , θα δούμε ποιος είναι πιο ευχαριστημένος άπω την παιδεία που παρέχεται.
Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι όταν μετά την πλήρη απαξίωση του δημόσιου δωρεάν σχολείου όπως υπάρχει τώρα και πάρει την θέση του το σχολείο όπου θα πληρώνετε κάθε μήνα το βαουτσερ . Φυσικά δεν θα υπάρχουν αρκετά δημόσια σχολεία για να μπορεί το κάθε τσογλάνι να πηγαίνει σχολείο.
Αντί να καταλάβει ότι τώρα χάρη του κάνουμε που έχει τη δυνατότητα μετά από τις δικές μας προσπάθειες να μπορεί να πάρει ένα απολυτήριο λυκείου, λειτουργεί έτσι ώστε να δυναμιτίζει το χέρι που τον ταΐζει
δεν πειράζει..
καλά κάνει και το καταστρέφει
καιρός είναι να τελειώσει η χαρούμενη περίοδος και να έρθει το σφίξιμο...
Το να βγαίνει όμως η κα υπουργός και να χαρίζει ποινές απόλυσης και από πάνω να το διατυμπανίζει καταντάει γελοίο για την ίδια, θα μου πεις , είναι η πιο αποτυχημένη υπουργός παιδείας , ότι χειρότερο έχει περάσει καθώς εργάζεται συστηματικά για να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο σχολείο.
Βεβαίως ο λαός θέλει άρτο και θεάματα και ηδονίζεται με το άκουσμα της απόλυσης καθηγητή
ε βέβαια,.,
τώρα όμως που προχωράει το νεοφίλ σχέδιο με σκοπό την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας εκπαίδευσης και την μετατροπή των δημόσιων σχολείων και επιχειρηματικά εκπαιδευτικά κέντρα , θα δούμε ποιος είναι πιο ευχαριστημένος άπω την παιδεία που παρέχεται.
Θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι όταν μετά την πλήρη απαξίωση του δημόσιου δωρεάν σχολείου όπως υπάρχει τώρα και πάρει την θέση του το σχολείο όπου θα πληρώνετε κάθε μήνα το βαουτσερ . Φυσικά δεν θα υπάρχουν αρκετά δημόσια σχολεία για να μπορεί το κάθε τσογλάνι να πηγαίνει σχολείο.
Αντί να καταλάβει ότι τώρα χάρη του κάνουμε που έχει τη δυνατότητα μετά από τις δικές μας προσπάθειες να μπορεί να πάρει ένα απολυτήριο λυκείου, λειτουργεί έτσι ώστε να δυναμιτίζει το χέρι που τον ταΐζει
δεν πειράζει..
καλά κάνει και το καταστρέφει
καιρός είναι να τελειώσει η χαρούμενη περίοδος και να έρθει το σφίξιμο...
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:Παιδιά να σας πω το εξής.
Πολλοί λένε
![]()
Θα πω μόνο το εξής.
Είναι έτσι ή δεν είναι;
Άμα ο άλλος είναι σκουπίδι, @ και ψυχοπαθής, να μην έχει απαιτήσεις να τον σέβονται λόγω του τίτλου του και μόνο.![]()
Υπόψιν ότι ο προπάππους μου ήταν δάσκαλος, πριν 100 και βάλε χρόνια. Τότε ο δάσκαλος και ο παππάς ήταν το α και το ω κάθε χωριού (γιαυτό και ο προπάππους παντρεύτηκε την κόρη του προέδρου και ενός από τους μεγαλύτερους κτηματίες του χωριού).
Αλλά και οι δάσκαλοι τότε είχαν άλλη ποιότητα σαν άνθρωποι. Ήταν κάτι σαν δεύτεροι πατεράδες για τα παιδιά. Τους έδιναν ακόμα και να φάνε, αν ήταν φτωχά και δεν είχαν.
Λαχουρένιος έγραψε:Πριν 40 χρονια τρομοκρατουσαν οι δασκαλοι τα παιδια και τωρα γινεται το αναποδο. Αρρωστες καταστασεις και οι 2.
Aυτό. Έπεφτε ξύλο. Πολύ και σκληρό ξύλο, με αίματα καρούμπαλα και τέτοια, από χέρι ενηλίκου σε ανήλικα. (Το ίδιο έκαναν και οι γονείς φυσικά, πχ μαστίγωμα αλά Σ. Αραβία "με την ζωστήρα")
Απο ιστορίες του παππού μου, είχαν σόμπα με ξύλα στην τάξη, και ο δάσκαλος τους πετούσε με πλήρη δύναμη κούτσουρα με στόχο να τους βρεί στο κεφάλι. Τους τραβούσε τον λωβό των αυτιών τόσο δυνατά, που σε μιά περίπτωση ενός παιδιού του έσκισε τον λωβό. Αρκετοί δε μαθητές, σταματούσαν το σχολείο γιατί δεν άντεχαν άλλο το ξύλο.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

και εγω απορω βαλλον που δεν βλεπεις ακομη ολοκληρη την εικονα που ειναι η συστημικη
διαλυση των παντων στην ελλαδα -δεν ειναι μονο το εργο ενος υπουργου
αλλα το συνολο του πολιτικου συστηματος νδ πασοκ συριζα
το κκε και ο εθνικισμος ξεχωριζουν το καθε ενα απο την πλευρα του
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
τοτε για να γινει κανεις δασκαλος επρεπε περα απο τιςγνωσεις να εχει και ηθος ο ιδιος
σημερα και αδελφη να ειναι γινεται δασκαλος ---μην μου πει κανεις και τι σημασα εχει;
γιατι θα ειναι βλακας
Kαμιά επαφή με την πραγματικότητα, ως συνήθως
Τότε, για να γίνει κάποιος δάσκαλος χρειαζόταν απλά να έχει λεφτά άνω του μέσου όρου, για να μπορέσει να πάει στο Γυμνάσιο και στην Ακαδημία. Γενικά, πέραν του Δημοτικού δεν πήγαινες αν δεν είχες λεφτά. Μυαλό για Γυμνάσιο και Πανεπιστήμιο είχαν πολύ, λεφτά είχαν λίγοι. Η πλειοψηφία των παιδιών μετά το Δημοτικό πήγαινε για δουλειά, όχι γιατί δεν τα έπαιρναν, αλλά γιατί δεν είχαν λεφτά οι γονείς τους.
Σπουδαίοι φαινόταν ο Δάσκαλος, ο Χωροφύλακας και ο Πρόεδρος, γιατί απλά όλοι οι υπόλοιποι ήταν εντελώς αγράμματα πιθήκια που συλλαβίζαν και δεν μπορούσαν να διαβάσουν μια πρόταση.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:και εγω απορω βαλλον που δεν βλεπεις ακομη ολοκληρη την εικονα που ειναι η συστημικη
δεν στέκομαι στο γεγονός ότι έγινε ένα επεισόδιο
πλακώθηκαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ και καθηγητής
ε δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πλακώνεται με κάποιον , μάλλον καθημερινό φαινόμενο είναι
αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πως το αρμόδιο υπουργείο το χρησιμοποίησε όλο αυτό
για να φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην απαξίωση το δημόσιο σχολείο
αηδία και μόνο αηδία
λαικισμός σκέτος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

τοτε ομως δεν υπηρχε το σπιτι να διδαχθουν κατι και τα παιδια ηταν κυριολεκτικα αγριμια
και δεν καταλαβαιναν ουτε απο ξυλο ουτε και απο φωνες .....και τα περισσοτερα
εβγαζαν και εργασιες των μεγαλων προβατα γελαδια χωραφια
και το ξυλο γίνεται μια συνήθεια -οπως και στο μποξ και σημερα με μια σκουντιά στα παιδια
παθαίνουμε σοκ και παμε να δειρουμε τον δασκαλο -δεν παμε καλαααα
και δεν καταλαβαιναν ουτε απο ξυλο ουτε και απο φωνες .....και τα περισσοτερα
εβγαζαν και εργασιες των μεγαλων προβατα γελαδια χωραφια
και το ξυλο γίνεται μια συνήθεια -οπως και στο μποξ και σημερα με μια σκουντιά στα παιδια
παθαίνουμε σοκ και παμε να δειρουμε τον δασκαλο -δεν παμε καλαααα
0 .