Θανατοι και παρενεργειες απο τα εμβολια covid στην ΕΕ

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Θανατοι και παρενεργειες απο τα εμβολια covid στην ΕΕ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Δεκ 2021, 12:17

nik_killthemall έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η αποφυγή κλειστών χώρων δεν είναι το αντίθετο του κλεισίματος στο σπίτι. Όταν γίνεται λόγος για αποφυγή κλειστών χώρων κυρίως εννοούμε χώρους εργασίας, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, μμμ, ουρές και αίθουσες αναμονής υπηρεσίες, κοκ.
Αν κάθεσαι σπίτι, αποφεύγεις τους παραπάνω κλειστούς χώρους. Προφανώς αν κάνεις πάρτι στο σπίτι σου, τότε το καθιστάς κλειστό χώρο απ αυτούς που πρέπει να αποφεύγεις. Υπο φυσιολογικές συνθήκες όμως δεν είναι, τουναντίον.

Τους αποφεύγεις και αν κάνεις ένα περίπατο με το φίλο/φιλη σου στο ύπαιθρο, στη παραλία, στο πάρκο, με έναν καφέ/τυρόπιτα στο χέρι. Τους αποφεύγεις αν πας με τη παρέα σου μια ποδηλατάδα μεγάλης απόστασης προς παραλία ή βουνό. Τους αποφεύγεις αν δουλεύεις (αν γίνεται) τηλε-εργασία.

Προφανώς δεν τους αποφεύγεις αν θέλεις ντε και καλα να τηρησεις το προτυπο "μπαρα με ουισκι και τσιγαρο στο χερι". Εν ολιγοις, εξαρτάται το πράγμα και σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση κάποιος να προσαρμοστεί / ξεβολευτεί και να αλλάξει συνήθειες.

Δεν διαφωνώ.

Βασικά την πανδημία θα την περνούσαμε σχετικά λάητ απ όλες τις απόψεις, αν γινόταν συνείδηση ότι πρέπει να αλλάξουμε ορισμένες συνήθειες και να αναπροσαρμόσουμε την ζωή μας.

Σε αυτό όμως τροχοπέδη υπήρξαν διάφοροι που δεν μπορούν να σκεφτούν την διασκέδαση για το μισό έτους διαφορετικά απο την "μπαρα με ουισκι και τσιγαρο στο χερι", καθώς και τα διάφορα μαφιοζοειδή που ενίοτε δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και στις "μπαρες με ουίσκι και τσιγαρο στο χερι" και τα συναφή (αυτά πιθανότατα έχουν στο κασέ και διάφορους να σπαμάρουν το διαδίκτυο με ψεκιές, πιστεύοντας έτσι ότι θα επανέλθει η παλαιά κανονικότητα).
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Δεκ 2021, 12:29

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Τους αποφεύγεις και αν κάνεις ένα περίπατο με το φίλο/φιλη σου στο ύπαιθρο, στη παραλία, στο πάρκο, με έναν καφέ/τυρόπιτα στο χέρι. Τους αποφεύγεις αν πας με τη παρέα σου μια ποδηλατάδα μεγάλης απόστασης προς παραλία ή βουνό. Τους αποφεύγεις αν δουλεύεις (αν γίνεται) τηλε-εργασία.

Προφανώς δεν τους αποφεύγεις αν θέλεις ντε και καλα να τηρησεις το προτυπο "μπαρα με ουισκι και τσιγαρο στο χερι". Εν ολιγοις, εξαρτάται το πράγμα και σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεση κάποιος να προσαρμοστεί / ξεβολευτεί και να αλλάξει συνήθειες.

Δηλαδη πρεπει να βγαλουμε τα επομενα χρονια της ζωης μας με καφε στο χερι ή στα βουνα? Περα του οτι αυτο δεν μπορει να γινει τους μισους μηνες του χρονου λογω καιρου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ειδικότερα τους μισούς μήνες, κατά τον Χειμώνα. Γιατί όχι;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Δεκ 2021, 14:21

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δηλαδη πρεπει να βγαλουμε τα επομενα χρονια της ζωης μας με καφε στο χερι ή στα βουνα? Περα του οτι αυτο δεν μπορει να γινει τους μισους μηνες του χρονου λογω καιρου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ειδικότερα τους μισούς μήνες, κατά τον Χειμώνα. Γιατί όχι;

Γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Δεκ 2021, 14:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς, ναι. Ειδικότερα τους μισούς μήνες, κατά τον Χειμώνα. Γιατί όχι;

Μεσα, ψεκα!
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Δεκ 2021, 15:14

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μεσα, ψεκα!

Εσυ να κατσεις μεσα. Εχομε πιστοποιητικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Δεκ 2021, 15:22

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μεσα, ψεκα!

Μεσα λαιμαι :yesyes: το πιστοποιητικό διακόσμησε το με καμια κορνίζα και κρεμασε στον τοιχο :yesyes: να το κοιτας και να το χαίρεσαι :xaxax:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Δεκ 2021, 15:29

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μεσα λαιμαι :yesyes: το πιστοποιητικό διακόσμησε το με καμια κορνίζα και κρεμασε στον τοιχο :yesyes: να το κοιτας και να το χαίρεσαι :xaxax:

Εγω εκανα Χριστουγεννα σαν ανθρωπος, μεσα σε μαγαζι με την τραπεζαρα μου (μεχρι και το καπνισμα επιτρεποταν) και το ιδιο θα κανω την Πρωτοχρονια. Εσυ κατσε απ'εξω με τις σομπες σαν ψωριαρης ή στο σπιτι να βλεπεις Σπυρο Παπαδοπουλο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Δεκ 2021, 15:33

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μεσα λαιμαι :yesyes: το πιστοποιητικό διακόσμησε το με καμια κορνίζα και κρεμασε στον τοιχο :yesyes: να το κοιτας και να το χαίρεσαι :xaxax:

Εγω εκανα Χριστουγεννα σαν ανθρωπος, μεσα σε μαγαζι με την τραπεζαρα μου (μεχρι και το καπνισμα επιτρεποταν) και το ιδιο θα κανω την Πρωτοχρονια. Εσυ κατσε απ'εξω με τις σομπες σαν ψωριαρης ή στο σπιτι να βλεπεις Σπυρο Παπαδοπουλο :D

Εγω ούτως ή άλλως δεν βγαινω γιατί ως οικογενειάρχης τέτοιες μέρες εχω αλλες υποχρεώσεις :dunno: αλλα εγω τουλάχιστον έζησα τα νιατα μου :yesyes: ελεύθερος κι ωραίος :s_cool
Πηζεις;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Δεκ 2021, 16:31

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω ούτως ή άλλως δεν βγαινω γιατί ως οικογενειάρχης τέτοιες μέρες εχω αλλες υποχρεώσεις :dunno: αλλα εγω τουλάχιστον έζησα τα νιατα μου :yesyes: ελεύθερος κι ωραίος :s_cool
Πηζεις;

Το Κωσταλεξι :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Δεκ 2021, 16:41

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω ούτως ή άλλως δεν βγαινω γιατί ως οικογενειάρχης τέτοιες μέρες εχω αλλες υποχρεώσεις :dunno: αλλα εγω τουλάχιστον έζησα τα νιατα μου :yesyes: ελεύθερος κι ωραίος :s_cool
Πηζεις;

Το Κωσταλεξι :laugh1:

Χαζος εισαι ή απλα σου βαρεσαν ληγμενο μπουστερ; :hmmm
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”