vallon έγραψε:φαντάσου να βγει το γκαπ και να του πουν οι αμερικανοί να πάει με τον τσίριζα μετεκλογικά για κυβέρνηση...
έρε γλέντια
plot twist

vallon έγραψε:φαντάσου να βγει το γκαπ και να του πουν οι αμερικανοί να πάει με τον τσίριζα μετεκλογικά για κυβέρνηση...
έρε γλέντια

bizeli έγραψε:Πράγματι.
Κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί πήρε τόση έκταση ο θάνατός της. Μην παρεξηγηθώ. Εννοώ ότι δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε (δυστυχώς) η τελευταία που πέθανε από καρκίνο.
Δεν εννοώ ότι δεν είναι τραγικό το γεγονός να πεθαίνει κάποιος από αυτήν ασθένεια. Αλλά, όπως, είπα χιλιάδες άνθρωποι παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο και μάλιστα κάτω από πολύ πιο αντίξοες συνθήκες.
Κι εμένα ως πολιτικός μου φαινόταν αδιάφορη. Όλοι μιλούσαν για την "προσφορά" της. Οκ συμπαθής πολιτικός αλλά θα μπορούσε να είχε καθοριστικότερη παρουσία. Ειδικά το ΚΙΝΑΛ ήταν ένα βαλτωμένο κόμμα. Και μιλάμε για το πρώην ΠΑΣΟΚ.
Ήταν απλά μια βουλευτής που είθισται να εκλέγεται λόγω παράδοσης.
Πολλοί αναφέρονται σε στοιχεία του χαρακτήρα της όπως τίμια, δοτική, ευγενής, σύζυγος, μητέρα κτλ αλλά αλίμονο αν αυτά τα αυτονόητα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας πολιτικός θεωρούνται "προσφορά".
Τέσπα, ελπίζω τουλάχιστον αυτή η τόσο μεγάλη προβολή της ασθένειάς της (όχι από την ίδια) να αποτελέσει έναυσμα ώστε η πολιτεία να ευαισθητοποιηθεί έμπρακτα και να διευκολύνει τη ζωή όλων των καρκινοπαθών στην Ελλάδα.
Και δεν εννοώ να κάνει διαφημιστικές καμπάνιες για τον καρκίνο.
Αλλά να προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες που είχε η Γεννηματά στην ιατρική της περίθαλψη και στον τελευταίο ανώνυμο καρκινοπαθή.
Λαχούρ σαφώς και από δω και πέρα θα επιχειρηθεί να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί με απώτερο σκοπό τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.