Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Βρε ασχετε ΟΛΟΙ οι ΑΝΕΛ υποστηριξαν τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι μονο εγω.
Και η συντριπτικη τους πλειοψηφια ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ προερχοταν απο ΝΔ και ΛΑΟΣ, δηλαδη την ιδια διαδρομη που εκανα κι εγω.
Εσυ υποστηριζες τον ΣΥΡΙΖΑ οχι μονο επι συγκυβερνησης αλλα και για ενα χρονο μετα αφου οι ΑΝΕΛ αποχωρησαν απο την συγκυβερνηση. Παρατησες τον ΣΥΡΙΖΑ λιγους μηνες μετα την βαρια εκλογικη ηττα και τωρα τον κατηγορεις με τα χειροτερα λογια. Μας τα ειχες κανει τσουρεκια με τον ΣΥΡΙΖΑ την περασμενη δεκαετια και τωρα μας τον βριζεις.
Καμαρωστε εναν ιδεολογο παιδια
ΟΧΙ μονο εγω αλλα και τρεις ΑΝΕΛ που εμειναν στην κυβερνηση καθως και πολλοι ΑΝΕΛ ψηφοφοροι που το εριξαν ΣΥΡΙΖΑ το 2019 καθως οι ΑΝΕΛ δεν υπηρχαν. Ηταν η ψηφος προς το κομμα με το οποιο συζηταγαμε για 2 χρονια (2012-2014), κερδισαμε μαζι ΔΥΟ εκλογες και συγκυβερνησαμε επι 4 χρονια (Ιανουαριος 2015-Ιανουαριος 2019). Μετα απο αυτο ομως εφοσον ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλαχθηκε δεν ειχαμε αλλη υποχρεωση απεναντι του.
Και οι ΑΝΕΛ εκτος συγκυβερνησης εμειναν για 6 μηνες παρα μια βδομαδα, οχι για ενα χρονο οπως ψευδως λες. Οι κανονικες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποιο συγκυβερνησαμε ειναι σημερα αυτες του Πολακη (που ειναι ο μονος που κανει αντιπολιτευση στον Κουλη), ο επισημος ΣΥΡΙΖΑ ομως παιρνει αποστασεις απο τον Πολακη ενω πολλοι στο κομμα θελουν πλεον τη διαγραφη του. Θα δειτε οτι και ο ΠΟλακης ως αντισυστημικος θα εχει το τελος των ΑΝΕΛ.
.

Φαντασου να μην ησουν ιδεολογος τι κωλοτουμπες θα κανες.