Αρίστος έγραψε:Σοβαρα; Επανειλημμενα ο ταλαιπωρος και η παρεα του ζητουσαν οχι μονο να μπαναριστω αλλα να διαγραφουν και ολα τα νηματα μου στην Ιατρικη. Το ζητησαν και τη μερα που μπαναριστηκα.
Το ιδιο ζητουσες και εσυ με τον Διαδοχο στο ελευθερο, που μας μιλας για πλακιτσα, ΑΦΡΟΥΣ βγαζατε με το Διαδοχο και πηγατε μαλιστα να εκβιασετε τη διαχειριση με την κλαψα σας.
Ομως πηρατε απο τα τρια το μακρυτερο.
Δεν ζητησα ποτε να μπαναριστεις. Αυτο που ζητησα ειναι να διαγραφονται οι ψεκασμενιες, οχι μονο οι δικες σου αλλα και της Μυθηρα με την οποια εχω αριστες σχεσεις και οποιου αλλου ψεκασμενου γιατι ειμαστε εν μεσω πανδημιας και διαδιδεις ψευδεις ειδησεις. Δεν ειναι προσωπικο. Ειχες γραψει ενα κωλοαρθρο το οποιο στο κατεβασαν απο το ΦΒ και ηταν ευλογο να ζητησω να κατεβει και απο εδω. Ποιος ξερει, ισως να εχει και ο Ζουκεμπεργκ προσωπικα μαζι σου και να θελει να σε διωξει απο το ΦΒ
Αντιθετα στο παρελθον εσυ εχεις ζητησει το μπαναρισμα του ΓΓ και το δικο μου επειδη ταχα σου καναμε ''stalking'' ή εθετες κατι τρελες απαιτησεις στον Αλε του τυπου να εχεις συντονιστικα δικαιωματα στα νηματα σου λες και ειναι το προσωπικο σου μπλογκ εδω μεσα. Μεχρι και οτι ειμαι κλωνος του ΓΓ ειχες πει και ζητουσες να μπαναριστω για αυτο. Oλα αυτα οχι επειδη καναμε κατι παρανομο ή παρατυπο αλλα επειδη σου την λεγαμε και σου χαλαγαμε την ζαχαρενια.
Στο αλλο φορουμ δεν ειχε παρει το ματι μου αυτο που λες για τον Ταλαιπωρο (δεν λεω οτι λες ψεμματα σε αυτο) αλλα θυμαμαι οτι και εκει το δουλεμα πεφτει συννεφο απο καμια 10αρια χρηστες τουλαχιστον αλλα εκει κανεις μοκο και το αποδεχεσαι γιατι ξερεις πολυ καλα οτι ο συντονισμος εκει δε θα σε λυπηθει και δε θα σου κανει τα χατηρια. Εδω με το που ειπωθει το παραμικρο αρνητικο μας κανεις την Μαρθα Βουρτση επειδη νομιζεις οτι σε παιρνει και οτι θα κερδισεις κατι με το να το παιζεις καημενουλης.