Kυβερνηση Φουρθιωτηδων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Kυβερνηση Φουρθιωτηδων

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Απρ 2021, 13:10

αφου ειπαμε οτι δεν υπαρχει παρακμη και πως ολα βιώνουν φυσιολογικα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 11 Απρ 2021, 13:11

pluton έγραψε:Αυτά όλα τα φαντάστηκες προφανώς. Βρε άνθρωποι του Θεού, αθώα μου παιδάκια, 5,5 χρόνια δεν χορτάσατε ψέματα, απάτες, κηδεμόνευση, σκάνδαλα, υποταγή στους ξένους, ανοργανοσιά, ανικανότητα, σόσιαλ ραχάτ, αποβιομηχανοποίηση , οικονομική ακινησία, στήσιμο κομματικού κράτους, αντεθνική πολιτική, δημαγωγία, Εθνικούς εξευτελισμούς κλπ κλπ κλπ

Μετά τον αριστερό Αρμαγεδδώνα έχετε το θράσος να αναρωτιέστε γιατί ο λαός καταψήφισε τις λογικές σας και θα τις καταψηφίσει δηλαδή και στις επόμενες εκλογές κάτσε να δεις πλάκα, θα φτιάξει νόμο ενισχυμένης αναλογικής ο Κούλης θα κάνει εκλογές με απλή αναλογική (την κουτοπονηριά της ακυβερνησίας του Αλέξη) θα τις κερδίσει αλλά δεν θα μπορεί να κυβερνήσει και θα πάμε πάλι σε εκλογές και θα σας πάρει τις κυλόττες και τα σουτιέν.

Άιντε πάλι με τα επί ΣΥΡΙΖΑ. Ρε άνθρωπε μου όποιος κράζει την ανίκανη κυβέρνηση σας δεν είναι συριζαίος. Από τους ίδιους βιομηχανικούς ομίλους χρηματοδοτούνται οι πολιτικές καμπάνιες σας. Με τα χρήματα κεφαλαιοκρατών ανέβηκε και ο δήθεν αντισυστημικός αριστερός ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία δεκαετία ή δύο θα σας δούμε και συγκυβέρνηση όπως με το ΠΑΣΟΚ, να μου το θυμηθείς. Ίδιοι είστε. Δηλαδή τι άλλαξε επί ΝΔ; Αφού τα ίδια κάνετε. Αλλά επειδή είδα ότι αναφέρεις την λέξη σκάνδαλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν άντεξα έσκασα στα γέλια, ε όχι και νεοδημοκράτης που να κατηγορεί τους άλλους για σκάνδαλα, αυτό είναι είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Όσο για τους εθνικούς εξευτελισμούς μια χαρά τους συνεχίσατε και βγήκε και είπε ο λαϊκιστής Άδωνις που τότε στις μακεδονικές πορείες ήταν παρών για να μαζέψει ψήφους ότι τελικά η συνθήκη των πρεσπών δεν ήταν προδοτική ενέργεια. Χαχαχα

Ο λαός κάποια στιγμή θα βγάλει και ΣΥΡΙΖΑ πάλι. Μαθημένος είναι στο δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ε τώρα το μόνο που άλλαξε είναι το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι και να κάνεις όπως είπα, οι ίδιοι σας χρηματοδοτούν. Ίδια φάρα είστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ. Μωρέ μας έχει πάρει και τα σώβρακα αλλά δεν θα το θεωρούσα τόσο καλό αυτό. Υπό την έννοια ότι πλέον με τις κυβερνήσεις που τόσα χρόνια ψηφίζατε δεν θα έχουμε λεφτά ούτε για σώβρακο. Δεν ξέρω εσένα που σε έχει βολέψει η ΝΔ και τα λες αυτά αλλά εγώ νέος άνθρωπος είμαι που βλέπω το μέλλον μου να γκρεμίζεται όπως και το μέλλον κάθε νεολαίου. Όλοι στο εξωτερικό θα καταλήξουμε. Κάτσε εσύ να έχεις χώρα με 60+ μόνο και τον Κούλη μπροστάρη. Δεν έχετε προσφέρει τίποτα σε αυτό το λαό.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2021, 20:49

Comrade Giannis έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτά όλα τα φαντάστηκες προφανώς. Βρε άνθρωποι του Θεού, αθώα μου παιδάκια, 5,5 χρόνια δεν χορτάσατε ψέματα, απάτες, κηδεμόνευση, σκάνδαλα, υποταγή στους ξένους, ανοργανοσιά, ανικανότητα, σόσιαλ ραχάτ, αποβιομηχανοποίηση , οικονομική ακινησία, στήσιμο κομματικού κράτους, αντεθνική πολιτική, δημαγωγία, Εθνικούς εξευτελισμούς κλπ κλπ κλπ

Μετά τον αριστερό Αρμαγεδδώνα έχετε το θράσος να αναρωτιέστε γιατί ο λαός καταψήφισε τις λογικές σας και θα τις καταψηφίσει δηλαδή και στις επόμενες εκλογές κάτσε να δεις πλάκα, θα φτιάξει νόμο ενισχυμένης αναλογικής ο Κούλης θα κάνει εκλογές με απλή αναλογική (την κουτοπονηριά της ακυβερνησίας του Αλέξη) θα τις κερδίσει αλλά δεν θα μπορεί να κυβερνήσει και θα πάμε πάλι σε εκλογές και θα σας πάρει τις κυλόττες και τα σουτιέν.

Άιντε πάλι με τα επί ΣΥΡΙΖΑ. Ρε άνθρωπε μου όποιος κράζει την ανίκανη κυβέρνηση σας δεν είναι συριζαίος. Από τους ίδιους βιομηχανικούς ομίλους χρηματοδοτούνται οι πολιτικές καμπάνιες σας. Με τα χρήματα κεφαλαιοκρατών ανέβηκε και ο δήθεν αντισυστημικός αριστερός ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία δεκαετία ή δύο θα σας δούμε και συγκυβέρνηση όπως με το ΠΑΣΟΚ, να μου το θυμηθείς. Ίδιοι είστε. Δηλαδή τι άλλαξε επί ΝΔ; Αφού τα ίδια κάνετε. Αλλά επειδή είδα ότι αναφέρεις την λέξη σκάνδαλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν άντεξα έσκασα στα γέλια, ε όχι και νεοδημοκράτης που να κατηγορεί τους άλλους για σκάνδαλα, αυτό είναι είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Όσο για τους εθνικούς εξευτελισμούς μια χαρά τους συνεχίσατε και βγήκε και είπε ο λαϊκιστής Άδωνις που τότε στις μακεδονικές πορείες ήταν παρών για να μαζέψει ψήφους ότι τελικά η συνθήκη των πρεσπών δεν ήταν προδοτική ενέργεια. Χαχαχα

Ο λαός κάποια στιγμή θα βγάλει και ΣΥΡΙΖΑ πάλι. Μαθημένος είναι στο δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ε τώρα το μόνο που άλλαξε είναι το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι και να κάνεις όπως είπα, οι ίδιοι σας χρηματοδοτούν. Ίδια φάρα είστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ. Μωρέ μας έχει πάρει και τα σώβρακα αλλά δεν θα το θεωρούσα τόσο καλό αυτό. Υπό την έννοια ότι πλέον με τις κυβερνήσεις που τόσα χρόνια ψηφίζατε δεν θα έχουμε λεφτά ούτε για σώβρακο. Δεν ξέρω εσένα που σε έχει βολέψει η ΝΔ και τα λες αυτά αλλά εγώ νέος άνθρωπος είμαι που βλέπω το μέλλον μου να γκρεμίζεται όπως και το μέλλον κάθε νεολαίου. Όλοι στο εξωτερικό θα καταλήξουμε. Κάτσε εσύ να έχεις χώρα με 60+ μόνο και τον Κούλη μπροστάρη. Δεν έχετε προσφέρει τίποτα σε αυτό το λαό.

Αν κατάλαβα εσύ θεωρείς ιμιτασιόν αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ, είσαι πιο ορθόδοξος αριστερός ας πούμε .... εντάξει να το δεχτώ ... επειδή και εγώ είμαι μπερδεμένος με όλα αυτά τα παρακλάδια, τα υποπαρκλάδια, τα υπό υποπαρκλάδια της αριστεράς .... εσύ ας πούμε ποια αριστερά θεωρείς ορίτζιναλ;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Απρ 2021, 21:49

pluton έγραψε:
Comrade Giannis έγραψε:

Αν κατάλαβα εσύ θεωρείς ιμιτασιόν αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ, είσαι πιο ορθόδοξος αριστερός ας πούμε .... εντάξει να το δεχτώ ... επειδή και εγώ είμαι μπερδεμένος με όλα αυτά τα παρακλάδια, τα υποπαρκλάδια, τα υπό υποπαρκλάδια της αριστεράς .... εσύ ας πούμε ποια αριστερά θεωρείς ορίτζιναλ;

ΑΑααα
τώρα το κατάλαβα
για να πάρεις το 0,5
πρέπει να βάλεις τον άλλο που θα ρουφιανέψεις να δηλώσει μόνος του τι είναι;

ρε σεις..

εκεί στην τρουθ έχετε περάσει σε άλλο επίπεδο τη ρουφιανιά..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπράβο ρε ρουφιάνε :ligouri:

τουλάχιστον
έχει μια υπόληψη στην κοινωνία
κάτι σαν τους παλιούς περιπτεράδες :sealed:
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2021, 22:55

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

ΑΑααα
τώρα το κατάλαβα
για να πάρεις το 0,5

ρε σεις..

εκεί στην τρουθ έχετε περάσει σε άλλο επίπεδο τη ρουφιανιά..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τουλάχιστον

Σαχλαμάρες λες (χοντροκομμένες) αλλά δικαιολογείσαι, σε κόβω να έχεις καθίσει 30 χρόνια φυλακή, 20 εξορία, να σου έχουν κάνει φάκελο και να μη σου δώσανε ούτε δίπλωμα οδήγησης (διότι τα κοινωνικά σου φρονήματα...), σου έχουν κάνει και φάλαγγα και έχεις πιεί και ρετσινόλαδα... οπότε καλά κάνεις και φυλάς τα ρούχα σου... τόσα που έχεις τραβήξει με την κωλομεταπολιτευτική δημοκρατία σας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Απρ 2021, 04:48

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

ΑΑααα
τώρα το κατάλαβα
για να πάρεις το 0,5

ρε σεις..

τουλάχιστον

Σαχλαμάρες λες (χοντροκομμένες) αλλά δικαιολογείσαι, σε κόβω να έχεις καθίσει 30 χρόνια φυλακή, 20 εξορία, να σου έχουν κάνει φάκελο και να μη σου δώσανε ούτε δίπλωμα οδήγησης (διότι τα κοινωνικά σου φρονήματα...), σου έχουν κάνει και φάλαγγα και έχεις πιεί και ρετσινόλαδα... οπότε καλά κάνεις και φυλάς τα ρούχα σου... τόσα που έχεις τραβήξει με την κωλομεταπολιτευτική δημοκρατία σας.

Έπεσες έξω καλό μου παιδί και δυστυχώς στενοχωριέμαι που δεν μπορείς να δώσεις καλό ραπόρτο στον ανώτερο ρουφ

Εμείς σου έχω ξαναπεί , είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες που αγαπάμε αυτο τον τόπο και τον προστατεύουμε απο εσάς τους πουλημένους
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Απρ 2021, 06:54

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Έπεσες έξω καλό μου παιδί και δυστυχώς στενοχωριέμαι που δεν μπορείς να δώσεις καλό ραπόρτο στον ανώτερο ρουφ

Εμείς σου έχω ξαναπεί , είμαστε οι γνήσιοι πατριώτες που αγαπάμε αυτο τον τόπο και τον προστατεύουμε απο εσάς τους πουλημένους

Δηλαδή ρε γνήσιε πατριώτη δεν έχεις καθίσει 30 χρόνια φυλακή, 20 εξορία, δεν σου έχουν κάνει φάκελο και να μη σου δώσανε ούτε δίπλωμα οδήγησης (διότι τα κοινωνικά σου φρονήματα...), δεν σου έχουν κάνει και φάλαγγα και δεν έχεις πιεί και ρετσινόλαδα;...

Τότε τι να ρουφιανέψω βρε ονειροπαρμένε και σε ποιόν; Αφού δεν έχεις τέτοιες εμπειρίες, μήπως όμως έχουν τέτοιες εμπειρίες άλλοι συνομήλικοι φίλοι σου και γι αυτό φοβάσαι και τρέμεις;

Τώρα να αγαπάτε αυτό τον τόπο και τον προστατεύετε από προδότες είναι καθήκον κάθε πατριώτη, εσείς όμως μια ζωή θέλατε να δώσετε την Μακεδονία στους σλάβους, συμπολεμήσατε με τους Κεμαλικούς, καταδώσατε τον αντιαποικιακό αγώνα της Κύπρου, είσασταν εναντίον στην απελευθέρωση της Β Ηπείρου κλπ κλπ με ποιό τρόπο λοιπόν αγαπάτε τον τόπο;
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 12 Απρ 2021, 10:53

pluton έγραψε:Αν κατάλαβα εσύ θεωρείς ιμιτασιόν αριστερά τον ΣΥΡΙΖΑ, είσαι πιο ορθόδοξος αριστερός ας πούμε .... εντάξει να το δεχτώ ... επειδή και εγώ είμαι μπερδεμένος με όλα αυτά τα παρακλάδια, τα υποπαρκλάδια, τα υπό υποπαρκλάδια της αριστεράς .... εσύ ας πούμε ποια αριστερά θεωρείς ορίτζιναλ;

Όχι δεν κατάλαβες, δεν θεωρώ ότι είναι ιμιτασιόν ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ιμιτασιόν. Δεν είναι κάποιο δικό μου θεώρημα. Κόμμα το οποίο χρηματοδοτείται από μεγαλοβιομήχανους, εφοπλιστές κλπ ΔΕΝ γίνεται να είναι φιλολαϊκό-φιλεργατικό. Δεν θα ξόδευαν εκατομμύρια σε ένα κόμμα και στις προεκλογικές του καμπάνιες οι κεφαλαιοκράτες το οποίο θίγει τα συμφέροντα τους υπέρ του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά ανέβηκε γιατί τον πρόλαβαν τα ΜΜΕ όταν κάηκε το ΠΑΣΟΚ με την συγκυβέρνηση της ΝΔ το 2012 και θέλανε να προλάβουν τα χειρότερα. Το σύστημα έχει δικλείδες ασφαλείας.

Εγώ δεν θεωρώ τίποτα ορίτζιναλ. Έχω δικιά μου κριτική και όχι κομματική σκέψη και βλέπω γύρω μου.

Επειδή βλέπω πάλι τις αρλούμπες σου πιο κάτω, σε άτομα τα οποία προέρχονται από οικογένειες που πολέμησαν στο ΔΣΕ μην λες ανοησίες περί παράδοσης Μακεδονίας κλπ. Το ΚΚΕ πράγματι μέσα στην δεκαετία του 30' είχε δηλώσει θέσεις πως η Μακεδονία και η Θράκη θα πρέπει να κάνουν δημοψήφισμα για το αν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα λόγω του ισχυρού σλαβόφωνου πληθυσμού της τότε εποχής στις περιοχές αυτές, το οποίο καταπίεζε το καθεστώς της 4ης Αυγούστου αλλά έναν μήνα μετά έγινε νέα Ολομέλεια και όλες αυτές οι θέσεις διαγράφτηκαν. Δεν υπήρχαν Βούλγαροι και τέτοια στο ΔΣΕ. Υπήρχαν Σλαβόφωνοι κάτοικοι της Ελλάδας που καταπιέζονταν και πάλευαν για την δική τους λευτεριά.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Απρ 2021, 11:02

δεν θελουν αφεντικα απο ανθρωπους αλλα απο εξωγηινους
αυτη ειναι η βασικη διαφορα των αριστερων πατριωτων .....
.δηλαδη να δουλευουν σε μια κρατικη δομη
οι υπολοιποι αριστεροι δεν θελουν εθνικα κρατη αυτοι ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων
καθως με την παραμικρη ευθυνη τρεμει ο γκωλος τους
ειτε προκειται να γινουν γονεις ειτε να προσεχουν ενα κατοικιδιο το θεωρουν ισαξιο
αλλα με το δευτερο νομιζουν οτι θα πανε κατευθειαν στον παραδεισο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Απρ 2021, 19:48

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω προβλεπω οτι μετα τις 2ες εκλογες θα προκυρηχτουν και 3ες και ετσι θα παμε παλι σε bank run αυτην την φορα χωρις αεροπλανιες :thuuumbsup: :thuuumbsup:

Μα δεν βλέπεις καλό μου παιδί, ότι κανείς δεν διανοείται να πει για εκλογές, ούτε ο Βαρουφάκης, ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Κουτσούμπας, ούτε η Γεννηματά.... αφού είναι τόσο χάλια τα πράγματα για τον Κούλη γιατί δεν ζητάνε εκλογές; :vhp34:

ΤΩΡΑ δεν ειναι ακομα τοσο χαλια για τον κουλη τα πραγματα, θα ειναι ομως απο Σεπτεμβρη και επειδη παλια καραβανα ειναι η φαμιλια, πιστευεω, δεν θα κανει το λαθος να παει την μπαλα παρακατω. εγω θα ηθελα να παει την μπαλα πιο κατω για να φαει τρελη ψωλια......
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”