εγω λεω, γαμ το λοκνταουν, ολοι εξω και οι χεσμενοι μεσα στα σπιτια τους κλεισμενοι, κλειδαμπαρωμενοι ....
καλυτερα μια ωρας ελευθερη ζωη,
παρα τσιορδα, χαρδαλια, σκαι και φυλακη
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

φορεστε την μασκα στο προσωπο και μια στον κωλο για να φιλτραρονται και οι πορδες και βγειτε να χαρειτε την ζωη
εγω σημερα φορεσα για δευτερη φορα μασκα και ενιωσα υπεροχα και ασφαλης
μη πω ποσο! το καλο με τον ιο ειναι οτι γλυτωσα απο τα φιλια ..τι ηταν αυτο ρε! με τις γυναικες λιγο καιρο
ειχαν να με δουν και μολις με εβλεπαν ηθελαν ματσα μουτσα ...παντα τα απέφευγα αλλα με μερικες ηταν δυσκολο
και ενα αλλο ευχαριστο ειναι οτι δεν θα εχουμε λοκνταουν ...θα αφησουμε τον ιο να κοβει βολτες ελευθερα
και να κολλαει οποιον γουσταρει.gif)
μη πω ποσο! το καλο με τον ιο ειναι οτι γλυτωσα απο τα φιλια ..τι ηταν αυτο ρε! με τις γυναικες λιγο καιρο
ειχαν να με δουν και μολις με εβλεπαν ηθελαν ματσα μουτσα ...παντα τα απέφευγα αλλα με μερικες ηταν δυσκολο
και ενα αλλο ευχαριστο ειναι οτι δεν θα εχουμε λοκνταουν ...θα αφησουμε τον ιο να κοβει βολτες ελευθερα
και να κολλαει οποιον γουσταρει
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

nemo έγραψε:φορεστε την μασκα στο προσωπο και μια στον κωλο για να φιλτραρονται και οι πορδες και βγειτε να χαρειτε την ζωη
και να κολλαει οποιον γουσταρει
ναι ρε φιλε...ετσι πρεπει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Εχει εκπονησει ενα καταοληκτικο σχεδιο συμφωνα με το οποιο οι μισοι Ελληνες (αυτοι που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες δηλαδη) θα ηταν για αγνωστο χρονικο διαστημα σε λοκνταουν,και οι αλλοι μισοι θα κυκλοφορουσαν χυμα ωστε να πετυχουμε την ανοσια αγελης ενω η ανοσια αγελης δεν ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι μπορει να την πετυχουμε
Μιλαμε στην περιοδο του ιου ξεπερασε ακομη και τον εαυτο του
Εχει γαρψει τεραστιες παπαριες αλλα οι συγκεκριμενες παπαριες ηταν ανευ προηγουμενου
Οι ηλικιωμενοι και οι ευπαθεις κινδυνευουν κυριως απο τον κορονοιο και αυτοι πρεπει να προφυλαχτουν. Οι υγιεις πρεπει να δουλευουν για να μην πεθανουμε απο την πεινα.
Τα τοπικα lockdowns ειναι η αλλη λυση.
Αλλα αν ο ιος αποκτησει μεγαλη διαδοση σε Αθηνα-Θεσσαλονικη, τοτε το ηλικιακο lockdown μπορει να αποτελεσει ενα σχεδιο αντιμετωπισης.
Οχι τιποτε αλλο αλλα για να μην κλεισουν ολες οι επιχειρησεις.
.
Απτοητος συνεχιζει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
denplirono
- Extreme poster

Ποσο ηλιθιος μπορει να γινει ο ανθρωπος οταν λαμβανει τα σηματα απο την τηλεοραση και πιο συγκεκριμένα οταν του λενε οτι δεν πρεπει να κολλησει κατι που κολαει....
iq ραδικιου
ΥΓ:κανενας παππους στα ΑΤΜ αμα το παρουμε ετσι.....
iq ραδικιου
ΥΓ:κανενας παππους στα ΑΤΜ αμα το παρουμε ετσι.....
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μετα απο τις εντονες πιεσεις του κουλι και των μμε τον δεκαπενταυγουστο ο κορωναιος σημείωσε κατακορυφη πτωση
ευτυχειτε ελληνες.. η μασκα που μερικοι αντιπαθουν να την φορουν εκανε το θαυμα της μεσα σε δυο μερες
μειωσε τα κρουσματα μεχρι που τα εξαφανισε σε καποια μερη
κοιμησου τωρα ησυχος λαχουρ εσθηρ διαδοχε το θαυμα εγινε και η αγια μασκα πηρε την θεση της
στο πανθεον των ελληνων...του χρονου ελπιζω να την γιορταζουμε με λαμπρη γιορτη
αλλα μην εφησυχαζετε την επομενη φορα που θα το θελησουμε ο ιος θα ειναι εκατο φορες πιο ενισχυμενος
και θα κολλαει απο πολυ μακρια μεχρι τοτε ομως κοιμηθειτε ήσυχοι εμεις εδω επαγρυπνουμε για σας
υσ..ασταδιαλα !
ευτυχειτε ελληνες.. η μασκα που μερικοι αντιπαθουν να την φορουν εκανε το θαυμα της μεσα σε δυο μερες
μειωσε τα κρουσματα μεχρι που τα εξαφανισε σε καποια μερη
κοιμησου τωρα ησυχος λαχουρ εσθηρ διαδοχε το θαυμα εγινε και η αγια μασκα πηρε την θεση της
στο πανθεον των ελληνων...του χρονου ελπιζω να την γιορταζουμε με λαμπρη γιορτη
αλλα μην εφησυχαζετε την επομενη φορα που θα το θελησουμε ο ιος θα ειναι εκατο φορες πιο ενισχυμενος
και θα κολλαει απο πολυ μακρια μεχρι τοτε ομως κοιμηθειτε ήσυχοι εμεις εδω επαγρυπνουμε για σας
υσ..ασταδιαλα !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

14.000 γονεις που δεν θελουν να στειλουν τα μικρα παιδια τους με μασκα σχολειο εχουν δημιουργησει ομαδα στο fb.
Καποιοι εννοουν να μην τα στειλουν καθολου σχολειο και ας χασουν τη χρονια λενε.
Καποιοι θα τα στειλουν αλλα χωρις μασκα.
Και καποιοι δεν εχουν αποφασισει αλλα διαμαρτυρονται σφοδρα.
Εχει ενδιαφερον να δουμε αν ο εισαγγελεας (και γενικοτερα η κυβερνηση) θα επιχειρησει να τα βαλει με 14.000 (προς το παρον) γονεις.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-sholeio/
.
Καποιοι εννοουν να μην τα στειλουν καθολου σχολειο και ας χασουν τη χρονια λενε.
Εχει ενδιαφερον να δουμε αν ο εισαγγελεας (και γενικοτερα η κυβερνηση) θα επιχειρησει να τα βαλει με 14.000 (προς το παρον) γονεις.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:14.000 γονεις που δεν θελουν να στειλουν τα μικρα παιδια τους με μασκα σχολειο εχουν δημιουργησει ομαδα στο fb.
.
Με την αναισθησία (μτφρ βλακεία) δεν μπορεί να τα βάλει κανείς Αρίστο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.