τεσπά, χάλια όλα αυτά τα ραπ, τραπ κλπ. από θεματολογία μέχρι γενικότερη αισθητική. κρίμα για το μπιζέλι. Ρε φίλε πώς να στο πω; Έπεσα από τα σύννεφα. Ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα του άρεζε αυτή μουσική.

Θανάσης έγραψε:ντάξει, τα έχουμε ζήσει κι εμείς αυτά στα νιάτα μας. μερικοί πίνανε ένα μπάφο και την ψωνίζανε άσχημα. νομίζανε ότι είδαν το φως το αληθινό και ότι οι άλλοι είναι τυφλοί.
τεσπά, χάλια όλα αυτά τα ραπ, τραπ κλπ. από θεματολογία μέχρι γενικότερη αισθητική. κρίμα για το μπιζέλι. Ρε φίλε πώς να στο πω; Έπεσα από τα σύννεφα. Ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα του άρεζε αυτή μουσική.

Λαχουρένιος έγραψε:Θανάσης έγραψε:ντάξει, τα έχουμε ζήσει κι εμείς αυτά στα νιάτα μας. μερικοί πίνανε ένα μπάφο και την ψωνίζανε άσχημα. νομίζανε ότι είδαν το φως το αληθινό και ότι οι άλλοι είναι τυφλοί.
Απλα εισαι μεγαλος. Αυτη η μουσικη απευθυνεται κυριως στους κατω των 25. Οπως οι γονεις σου δεν καταλαβαιναν το ροκ, ετσι και συ δεν καταλαβαινεις το ραπ.

bizeli έγραψε:Το ξέρω το κομμάτι βρε. Ειδικά η εισαγωγή είναι πασίγνωστη.
Απλά επειδή είπες για subwoofer και για εκρηκτική μουσική φαντάστηκα ότι θα έβαλες κάποια διασκευή αυτού.
bizeli έγραψε:Συνηθίζεται κλασικά κομμάτια να τα διασκευάζουν και να κάνουν remixes club version και τέτοια.
Για αυτό είπα για μπίτια.
beat --> beatia (στον πληθυντικό ελληνοποιημένο) -->μπίτια--> έντονος ρυθμός --> να κοπανάς το κεφάλι σου
for example
.
από τη δεκαετία του '70:
:
bizeli έγραψε:Εσύ που είσαι μουσικός τα εξηγείς καλύτερα. Εγώ είμαι παντελώς άσχετη. Μόνο να ακούω μουσική ξέρω.
Αλλά ναι και εμένα μου φάνηκε "ενοχλητικός" ο ήχος υπό ιδιαίτερες συνθήκες.
Όπου ιδιαίτερες συνθήκες εννοώ να το ακούς σε υψηλή ένταση.
Τώρα δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο πράγμα αλλά είναι ιδιαίτερος όντως ο ήχος αυτού του κομματιού που έβαλες.

bizeli έγραψε:Το καλό είναι ότι μέσω των παιδιών κρατάω μια επαφή με τα σημερινά ακούσματα της νεολαίας. Κι εντάξει δεν είμαι κι εγώ τόσο γριά. Είμαι αρκετά open minded.

Θανάσης έγραψε:ντάξει, τα έχουμε ζήσει κι εμείς αυτά στα νιάτα μας. μερικοί πίνανε ένα μπάφο και την ψωνίζανε άσχημα. νομίζανε ότι είδαν το φως το αληθινό και ότι οι άλλοι είναι τυφλοί.

Λαχουρένιος έγραψε:
Απλα εισαι μεγαλος. Αυτη η μουσικη απευθυνεται κυριως στους κατω των 25. Οπως οι γονεις σου δεν καταλαβαιναν το ροκ, ετσι και συ δεν καταλαβαινεις το ραπ.