Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Απρ 2020, 16:08

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το οτι ενας τελειωμενος κατιμας σαν κι εσενα αποκαλει ενα νομπελιστα αποτρελλαμενο ειναι ενδεικτικο επιπεδου χουλιγκανων εφηβων της γειτονιας που ο μπαμπας τους, τους εβαλε να δουλευουν στο συνεργειο αυτοκινητων του κυρ Φωτη επειδη δεν μπορουσαν να τελειωσουν ουτε το λυκειο. :laugh1:

Το ποιός είναι τελειωμένος κατιμάς, κάνει μπαμ -> εσύ.

Ημιμαθής, ψεκασμένος, τυχοδιώκτης, παντελώς ανίκανος για έρευνα και αξιολόγηση πηγών, ψεύτης, φαντασμένος, απελπισμένος.

Εγω ομως στο εκπαιδευτικο περιβαλλον που μορφωθηκα και στις παρεες που εκανα δεν ειμασταν τοσο τελειωμενοι ωστε να βριζουμε νομπελιστες που δεν συμφωνουν μαζι μας. Πραγματικα στο λεω αυτο ειναι σημαδι παρακμης και εκφυλισμου που οχι μονο εγω αλλα οι περισσοτεροι απο τη δικη μου γενια θα το αξιολογουσαν σαν συμπεριφορα αγελαιων αμορφωτων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Απρ 2020, 16:12

Δεν έχεις την παραμικρή σχέση με θετικές επιστήμες και προφανέστατα έχεις πρόβλημα με κατανόηση στοιχειωδών πραγμάτων και πέρα απο αυτές.

Το τι ισχυρίζεσαι δεν έχει καμιά σημασία, όταν τα παραπάνω είναι εμφανή και στοιχειοθετούνται με το κάθε σου ποστ.

Τουναντίον, το να επικαλείσαι γνώση και εξυπνάδα, λόγω των παρεων σου και της γενιάς σου, στοιχειοθετεί ακριβώς αυτό.

Άδειο, ψωνισμένο και ψεκασμένο πουκάμισο. Αξιολύπητο ανθρώπινο ναυάγιο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Απρ 2020, 16:15

Εχω αρκετη εγκυκλοπαιδικη μορφωση ωστε να με εμπιστευονται να γραφω στο κορυφαιο πολιτικο περιοδικο της Ελλαδας και να μου προλογιζουν τα βιβλια καθηγητες Πανεπιστημιου.

Και πολιτιστικο επιπεδο πολυ ψηλοτερο απο σενα Βασιβουζουκε ιεροεξεταστη που οποιος δεν συμφωνει μαζι σου τον βγαζεις τρελλο.

Ακομη και τους νομπελιστες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 19 Απρ 2020, 17:08

Έχουμε καθηγητές πανεπιστήμιων και σοβαρά πολιτικά περιοδικά που δείνουν σημασία και αξία σε άτομα με πολιτιστικό επίπεδο αυτού των νεφελίμ, ιλλουμινατοι, ατλαντων κλπ;;;;
Αλήθεια τώρα; Ο πσεκασμος σε άλλα επίπεδα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Απρ 2020, 17:15

Αρίστος έγραψε:Εχω αρκετη εγκυκλοπαιδικη μορφωση ωστε να με εμπιστευονται να γραφω στο κορυφαιο πολιτικο περιοδικο της Ελλαδας και να μου προλογιζουν τα βιβλια καθηγητες Πανεπιστημιου.

Και πολιτιστικο επιπεδο πολυ ψηλοτερο απο σενα Βασιβουζουκε ιεροεξεταστη που οποιος δεν συμφωνει μαζι σου τον βγαζεις τρελλο.

με λίγα λόγια είσαι ένας ημιμαθής ψεκολόγος που προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

Σόρρυ μπάρμπα, δεν πείθεις κανέναν.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Απρ 2020, 19:04

Προέλλην έγραψε:

Aυτή ήταν η πάγια άποψη της επιστημονικής κοινότητας, μεταξύ αυτών και των συμβούλων κρατών. Aν υπήρξε πουθενά και κανέναν οσφυοκάμπτης που δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τα πολιτικά του αφεντικά, αυτός δεν χαρακτηρίζει την επιστημονική κοινότητα.

Για ΗΠΑ συγκεκριμένα, ο αρμόδιος επιδημιολογικός σύμβουλος είχε προειδοποιήσει συγκεκριμένα τον Τράμπ τουλάχιστον απο το 2017 https://www.sciencealert.com/niaid-dire ... ak-in-2017

Ο Τραμπ αυτό που έκανε ήταν να κόψει την χρηματοδότηση σε όλους τους σχετικούς μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να αφήσει την χώρα ξεβράκωτη.

θα παρακαλουσα να διαβαζετε και πισω απο τις λεξεις για να μην χανουμε χρονο μετις εξηγησεις
δεν ηταν μονο η δικη τους παγια αποψη αλλα και εκ.αλλων απλων ανθρωπων
που διεβλεπαν τον κινδυνο απο τα εργαστηρια ανα στον κοσμο
και ολο αυτο θυμιζει τον συριζα που ελεγε να κανουμε οτι κοιμομαστε οταν μας ληστεύουν
σημερα δηλαδη ανακαλυψαμε και τους ειδικους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Απρ 2020, 19:08

nemo έγραψε:σημερα δηλαδη ανακαλυψαμε και τους ειδικους

Ευτυχώς υπήρχαν διασημοτητες όπως ο Μπιλ ο Γκέητς που προσπαθούσαν να μας αφυπνίσουν. Σπουδαίος άνθρωπος :D
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Απρ 2020, 19:15

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:σημερα δηλαδη ανακαλυψαμε και τους ειδικους

Ευτυχώς υπήρχαν διασημοτητες όπως ο Μπιλ ο Γκέητς που προσπαθούσαν να μας αφυπνίσουν. Σπουδαίος άνθρωπος :D

οχι εννοω τους ειδικους που αντικαθιστούν τις κυβερνησεις και σαν τον μπιλ υπηρχαν χρηστες που το ελεγαν
στα φορα πριν ακομη ξυπνησει ο μπιλ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2020, 19:29

itteithe έγραψε:Δεν γμσαι πασχαλιάτικα ρε Αρίστο; Τράβα να ψήσεις κάνα κοκορέτσι και άσε τις επιστημονικές συζητήσεις, δεν σου ταιριάζουν.

Για την ιστορία, ο Γκέοργκ Κάντορ, ένας από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς, στα τελευταία της ζωής προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο Σαίξπηρ δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Ο εικονιζόμενος στο άβατάρ μου, ο Κουρτ Γκέντελ, ένας από τους κορυφαίους μαθηματικούς του προηγούμενου αιώνα που υπήρξε από τα πρώτα μέλη του IAS του Princeton μαζί με τον Αϊνστάιν, πίστευε πως θα το δηλητηριάσουν και πέθανε από ασιτία.

Το ότι έχεις ένα βαρύγδουπο όνομα στον χώρο της επιστήμης, δεν σημαίνει πως έχεις πάντα δίκιο. Η επιστήμη δεν λειτουργεί με όρους σελέμπριτυ. Πρέπει να αποδεικνύεις αυτά που ισχυρίζεσαι. Ψιλά γράμματα για τους ημιμαθείς δημοσιογραφίσκους.

Πολυ σωστος σε ολα και να προσθεσω κατι: Δεν ειναι το ιδιο ο καθε Αινσταιν, ο καθε Γκεντελ, ο καθε Νευτωνας κλπ που μαζι με οποιες ψεκασμενιες μπορει να πιστευουν εχουν συνεισφερει ολοκληρους τομους στην επιστημη και την ανθρωποτητα, με τον καθε τελειωμενο ψεκα που δεν εχει τελειωσει ουτε το Λυκειο και διαβαζει Ολυμπια και defencenet και νομιζει οτι ετσι εμαθε ολα τα κουτσομπολια της λεσχης Μπιλντεμπεργκ.

Ειναι σαν να λεμε εγω ειμαι γαυρος, ο Χοκινγκ ηταν γαυρος, αρα ειμαι ανταξιος του Χοκινγκ. Δεν εχουν καμια σχεση επιστημονες παγκοσμιου φημης με τους διαφορους τρελους του χωριου. Αυτοι οι ανθρωποι εγιναν γνωστοι για το επιστημονικο τους εργο, οχι επειδη ελεγαν πιπες στο καφενειο της γειτονιας με τον Μητσο τον ταριφα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2020, 19:31

Αρίστος έγραψε:Εχω αρκετη εγκυκλοπαιδικη μορφωση ωστε να με εμπιστευονται να γραφω στο κορυφαιο πολιτικο περιοδικο της Ελλαδας και να μου προλογιζουν τα βιβλια καθηγητες Πανεπιστημιου.

Οι ψεκασμενιες γυρω απο τους ατλαντες, τα ουφο , τις συνομωσιες των εβραιων κλπ δεν ειναι εγκυκλοπαιδικη γνωση. Αν ηταν ετσι τοτε ο Λιακοπουλος θα ηταν ο Αριστοτελης της σημερινης εποχης.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”