Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μαρ 2020, 21:37

Λιάνα Κανέλλη: Δεν θα δώσω τον μισθό μου στο ταμείο του κορωνοϊού

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου;»

https://www.protothema.gr/politics/arti ... 7I.twitter

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Απρ 2020, 18:53

Ο γνωστός με το "φρουρά, φρουρά, φρουρά, φρουρά" πήγε και φωτογραφιζόταν δίπλα στον ετοιμοθάνατο Γλέζο

Την είδα την φωτογραφία, ήδη βλέπω πλήθος δημοσιεύσεις .... δεν το σχολιάζω.

LavrentisBeria‏ @LavrentisBeria4

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έκανε ο Μπαλαούρας. Ο σεβασμος στην οικογένεια του νεκρου δεν μου επιτρέπει καν να ποστάρω φωτό της αλητείας που εκανε ο Μπαλαούρας διπλα στον νοσηλευόμενο και κοιμώμενο Γλέζο. Αν στο κρεβατι ηταν δικος μου ανθρωπος,ο Μπαλαουρας δεν θα ειχε δοντια.

Ξεπεσμός: Ο Μπαλαούρας έβγαζε σέλφι με τον ετοιμοθάνατο Γλέζο

https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... ato-glezo/

Ασέβεια Μπαλαούρα με χαμογελαστή φωτογραφία δίπλα στον ετοιμοθάνατο Γλέζο – Ζήτησε συγγνώμη

https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... ato-glezo/

"Ο Μανώλης Γλέζος θέλει να ταφεί χριστιανικά" - Η αποκάλυψη του Αρχιεπισκόπου.

https://www.thebest.gr/article/574923-o ... eia-binteo
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Απρ 2020, 22:31

οι κομμουνιστες τωρα ξεβρακωνονται....σιγα μη βαλουν πλατη, παντα αυτο ηταν. Αμα γινει καμια στραβη με την τουρκια ειναι οι πρωτοι που θα μας δηλητιριασουν τα υδραγωγεια και θα υπονομευσουν καθε προσπαθεια του κρατους. Του στραβου, λειψου, ηλιθιου, πουλμενου ο,τι θελετε, αλλα αυτο το κρατος εχουμε, ε οι κομμουνιστες θα κανουν το παν αν βρουν την ευκαιρια να το χτυπησουν. Οι εχοντες γνωση, θα λαβουν την καταλληλη στιγμη τα σωστα μετρα θαρρω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Απρ 2020, 20:26

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης περιμένει να πεθάνουν περισσότεροι από το Μάτι "για να λογαριαστούμε"

Εικόνα

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης.

Πρόκειται για τη Μυρσίνη Βονάτσου, η οποία είναι θερμή υποστηρίκτρια του Παύλου Πολάκη, ενώ έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις και έχει φωτογραφηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και πολλά γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη ανάρτησή της προσπαθεί να συμψηφίσει τους νεκρούς από την τραγωδία στο Μάτι με αυτούς του κορωνοϊού, γράφοντας μάλιστα ότι θα αρχίσει να μετράει πτώματα!

Εικόνα

Γράφει συγκεκριμένα:

Όταν θα " ισοφαρίσουμε " τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ( ποινικές )
Γιατί όχι;
Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς
#συν τέσσερις απο εχθές το βράδυ μέχρι τώρα
#στους εξήντα επτά φθάσαμε
#αν θα λογαριαστούμε λέει ;

Εικόνα

Διαβάστε αντιδράσεις.

https://www.facebook.com/misini.vounats ... 0407557204
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Απρ 2020, 14:04

μεσ την ατυχια μας, ειναι ευολογια που δεν κυβερνανε αι προδοται . προτιμουμε τους i wanna be προδοται
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2020, 12:49

Ένα ακόμα δείγμα του αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος

«δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Εικόνα

Αν δεν του κόψουν πρόστιμο, είναι τουλάχιστον ξ@φτίλες

Στο περιστατικό με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο συμβάν.

«Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται πλέον καθημερινά», περιέγραψε ο κ. Ζορμπάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7.

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντοπίστηκε στο όχημά του ο κ. Βαρουφάκης, του έκανε νόημα ο λιμενικός για να σταματήσει, εκείνος έκοψε αρκετά ταχύτητα, δεν σταμάτησε εντελώς και του είπε ότι «εγώ είμαι βουλευτής», ανέφερε ο κ. Ζορμπά και συνέχισε:

Ο λιμενικός του είπε «κύριε, κάνουμε έναν έλεγχο, θέλω τα έγγραφά σας» και του απάντησε, τότε «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αίγινας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν ανταποκρίθηκε στον έλεγχο:

«Ημουν παρών, δεν απέδειξε τα χαρτιά του, δεν ανταποκρίθηκε, έφυγε σε δευτερόλεπτα», σημείωσε ο κ. Ζορμπάς.

Στο ταξίδι του στο νησί του Σαρωνικού αναφέρθηκε και ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση “πούλησε” το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα… σπίτι μου!», ανέφερε.

Πηγή: Καθημερινή

https://infognomonpolitics.gr/2020/04/a ... Fo.twitter

0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Απρ 2020, 23:50

pluton έγραψε:Ένα ακόμα δείγμα του αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος

«δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Εικόνα

Αν δεν του κόψουν πρόστιμο, είναι τουλάχιστον ξ@φτίλες

Στο περιστατικό με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο συμβάν.

«Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται πλέον καθημερινά», περιέγραψε ο κ. Ζορμπάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7.

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντοπίστηκε στο όχημά του ο κ. Βαρουφάκης, του έκανε νόημα ο λιμενικός για να σταματήσει, εκείνος έκοψε αρκετά ταχύτητα, δεν σταμάτησε εντελώς και του είπε ότι «εγώ είμαι βουλευτής», ανέφερε ο κ. Ζορμπά και συνέχισε:

Ο λιμενικός του είπε «κύριε, κάνουμε έναν έλεγχο, θέλω τα έγγραφά σας» και του απάντησε, τότε «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αίγινας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν ανταποκρίθηκε στον έλεγχο:

«Ημουν παρών, δεν απέδειξε τα χαρτιά του, δεν ανταποκρίθηκε, έφυγε σε δευτερόλεπτα», σημείωσε ο κ. Ζορμπάς.

Στο ταξίδι του στο νησί του Σαρωνικού αναφέρθηκε και ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Κάποιοι πειράχτηκαν πολύ που πήγα από την Αίγινα στη Βουλή την 9/4 να μιλήσω για το Eurogroup εκείνης της βραδιάς στο οποίο η κυβέρνηση “πούλησε” το ευρωομόλογο. Κι επειδή δεν είχαν τι να πουν για το οικονομικό επιχείρημα ξεσπάθωσαν που, μετά την ομιλία, επέστρεψα… σπίτι μου!», ανέφερε.

Πηγή: Καθημερινή

https://infognomonpolitics.gr/2020/04/a ... Fo.twitter

μπα του την στησανε, ειπε ο Βαρουφακης οτι ζητησε απο τον προεδρο της βουλης να μιλησουν με τηλεδιασκεψη ή επιστολη(δεν θυμαμαι ακριβως) και ο προεδρος της βουλης αρνηθηκε. και ρωτω εγω: γιατι να μην παμε στις εκκλησιες αλλα να ειναι ανοιχτη η βουλή; τι προσφερει η βουλη που ειναι ανοιχτη; ΤΙΠΟΤΑ
παραγει εργο; ΟΧΙ
χρειαζεται ναειναι ανοιχτη;
οχι
γιατι ; αφου ο υπουργος και η κυνερνηση κυβερνανε μεΠΝΠ γιατι χρειαζονται οι ομιλιες στην βουλη;
να κατσουν σπιτια τους τα παρταλια να παρουν 800 ευρω για εναμησι μηνα...αλλα για αυτο ειναι ανοιχτη η βουλη, για να παρουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μισθο και οχι 535 ευρω για 1 μηνα...παρταλια ολοι σας
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2020, 10:18

Ισοφάρισαν οι νεκροί. Θα λογαριαστείτε; :fico:

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Απρ 2020, 13:31

Εικόνα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 27 Απρ 2020, 14:31

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ισοφάρισαν οι νεκροί. Θα λογαριαστείτε; :fico:

Εικόνα

Αυτό που στα κόμματα πατάνε ακόμα κι επί πτωμάτων, με ξεπερνά.
Αυτή ακριβώς είναι η πραγματική ηθική και αξιοπρέπεια των πολιτικών κομμάτων εξουσίας. Αυτό ακριβώς το πράγμα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”