Ο Συριζα λεει οτι εστειλε πισω 1800.
Η ΝΔ πες μας αν σε 4,5 μηνες εχει στειλει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ πισω.
.

Αρίστος έγραψε:Εβαλα τις πηγες.
Σειρα συναντησεων ειχε ο Τσιπρας με Μερκελ, Ερντογαν για το ζητημα και συμφωνηθηκαν τοσο φανερα οσο και κρυφα σημεια.
Το αποτελεσμα;
5000 η Μορια σε 3 χρονια.
18.209 με Κουλη σε 4,5 μηνες.
Γιατι ο Ερντογαν δεν τηρει με Κουλη αυτα που ειχε συμφωνησει με Τσιπρα.
.

Αρίστος έγραψε:Στην οικονομια υπερασπιζομαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ και ΛΥΣΣΑΛΕΑ ακομη το Συριζα.
Σε θεματα μεταναστευτικου, κλιματικης αλλαγης, ειμαι καθετα εναντιον.
Επιπλεον εγω υποστηριζω Τραμπ, Τζονσον και Σαλβινι που για τον Συριζα ειναι κοκκινο πανι.
Ολα ομως αυτα τα παγκοσμιοποιητικα του ΣΥΡΙΖΑ τα εχει υιοθετησει η ΝΔ οποτε στα συγκεκριμενα ειμαι απεναντι και σε αυτην.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Στην οικονομια υπερασπιζομαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ και ΛΥΣΣΑΛΕΑ ακομη το Συριζα.
Σε θεματα μεταναστευτικου, κλιματικης αλλαγης, ειμαι καθετα εναντιον.
Επιπλεον εγω υποστηριζω Τραμπ, Τζονσον και Σαλβινι που για τον Συριζα ειναι κοκκινο πανι.
Ολα ομως αυτα τα παγκοσμιοποιητικα του ΣΥΡΙΖΑ τα εχει υιοθετησει η ΝΔ οποτε στα συγκεκριμενα ειμαι απεναντι και σε αυτην.
Δεν λεμε κατι διαφορετικο, ακροδεξιος ησουν και εισαι, και το λες και μονος σου.
Ομως οταν υποστηριζες τον ΣΥΡΙΖΑ εκανες αβαβα τα φιλομεταναστευτικα του. Ουτε μισο νημα δεν παιζει να χες ανοιξει μεχρι να βγει ο Μητσοτακης και ξαφνικα εγινες πιο χρυσαυγιτης απο τους χρυσαυγιτες.

Αρίστος έγραψε:Γενικοτερα ο ΣΥΡΙΖΑ παρα την δηθεν ανθρωπιστικη ρητορια υπηρξε σκληρος σε καποιες πτυχες του μεταναστευτικου.
Πιχι τους εβαζε στο κολαστηριο των σκηνων της Μορια, δεν τους τοποθετουσε σε 5στερα πληρωμενα ξενοδοχεια και σε πληρωμενα διαμερισματα οπως ο Κουλης.

Αρίστος έγραψε:Σε οσα ξενοδοχεια τους εχει βαλει ο Κουλης τρωνε 3 πλουσιοπαροχα γευματα ημερησιως.
Επιπλεον παιρνουν 550 ευρω επιδομα εκαστος.
Δηλαδη μια οικογενεια με δυο παιδια παιρνει επι Κουλη 2200 ευρω + φαγητο + υπνο σε πολυτελη κρεβατια.
.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Γενικοτερα ο ΣΥΡΙΖΑ παρα την δηθεν ανθρωπιστικη ρητορια υπηρξε σκληρος σε καποιες πτυχες του μεταναστευτικου.
Πιχι τους εβαζε στο κολαστηριο των σκηνων της Μορια, δεν τους τοποθετουσε σε 5στερα πληρωμενα ξενοδοχεια και σε πληρωμενα διαμερισματα οπως ο Κουλης.
Σε αυτο συμφωνουμε