Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 20:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σίγουρα, όλοι έχουμε περάσει απο αυτή την φάση, αλλά, αυτό δεν είναι υγιές.
Το κόνσεπτ της -υψηλής απόδοσης- εργασίας πρέπει να είναι, πάω για 8 ώρες, και αυτές τις 8 ώρες αποδίδω 95% (που και που διαλειματάκια για καφέ και μασάλι με τους συνεδέλφους). Μετά το πέρας των 8 ωρών, είμαστε κάπου αλλού, στα χόμπι μας, στους δικούς μας, κλπ.

Να προσθεσω περα απο το 8ωρο, οτι σημαντικο για την παραγωγικοτητα ειναι το 5ημερο. Καλυτερα να δουλευει καποιος 50 ωρες 5 μερες επι 10 ωρες, παρα 48 ωρες 6 μερες επι 8 ωρες.

Χρειαζεσαι δυο γεματες μερες εκτος δουλειας για να γεμισεις μπαταριες αλλιως νιωθεις συνεχεια κουρασμενος.

Προσοχή, δεν θέλω να πω ότι όποιος δουλεύει στο σπίτι δεν είναι ικανός (φυσικά και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν προεξοφλείται). Θέλω απλά να πω ότι ρίχνει τον εαυτό του.
Το κύριο επιχείρημα για να δουλεύεις στον ελεύθερό σου χρόνο για την εταιρία σου, είναι ότι θέλεις να ανεβείς την ιεραρχία. Εκεί, κάποιος πρέπει να εξετάσει αντικειμενικά, αν κάτι τέτοιο θα συντελέσει στο ζητούμενο. Έχει λ.χ. η εταιρία τους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς που καταγράφεται στατιστικά και εξετάζεται περιοδικά απο την διοίκηση ο έξτρα κόπους του καθενός, ή η όλη φάση αποτελεί μούφα όπου απλά σε καίνε; Υπάρχει εταιρική αξιοκρατία, βλέπεις συγκεκριμένα παραδείγματα στο εταιρικό περιβάλλον που ανελίχθησαν έτσι, ή αυτό συνέβει γιατί είναι μπατζανάκια, γνωστοί, ή απλά τους προώθησε κάποιος;

Έπειτα, αν θες να δουλεύεις στον ελεύθερο χρόνο σου, γιατί να μην το κάνεις για σένα, δλδ να αναπτύσσεις κάτι για την πάρτι σου, με το οποίο θα αρχίσεις κάτι δικό σου, ή θα το πάρεις στο πορτφόλιο ως εφόδιο για την επόμενη δουλειά; Ή γιατί απλά να μην κάνεις κάτι, 2η δουλειά, που θα σου αποφέρει εξτρά εισόδημα;

Μην γίνεστε θύματα. Η ζωή είναι μικρή.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 21:03

nemo έγραψε:..σημερα ρωτησα και εμαθα οτι σε ενα μικρο εργοστασιο με ενα δυο οικιακα ειδη
πληρωνουν 22 ευρω απο τις 7.30 μεχρι στις 5.30 με τετραωρη ασφαλιση

μλκ... ειναι να παιρνουμε τα οπλα κανονικα ...αυτο το εργαοστασιο απασχολει και μεταναστες
που αν δεν υπηρχαν ο ελ μισθος θα ηταν διπλασιος και τα ειδη ας ειχαν 40 λεπτα παραπανω

Ενώ στις θέσεις που δεν έχουν πρόσβαση οι μετανάστες, δεν δουλεύουν τζάμπα οι ΕΛ :laugh1:

Ο ΕΛ, θα βγεί για το μακεδονικό, θα γράψει καφριλίκια για τους λάθρο στα φόρα, αλλά αν είναι για την χαμερπή δουλεία του, για την βία που του ασκούν κάποιοι και τον βάζουν να τους δουλεύει τζάμπα, σαν αράπη απο την Δ.Αφρική σε βαμβακοφυτεία στον αμερικανικό Νότο του 1800, κάνει με χαρακτηριστικό στύλ μόκο και τον τρώει περήφανα στα 4 :yesyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Νοέμ 2019, 21:34

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:..σημερα ρωτησα και εμαθα οτι σε ενα μικρο εργοστασιο με ενα δυο οικιακα ειδη
πληρωνουν 22 ευρω απο τις 7.30 μεχρι στις 5.30 με τετραωρη ασφαλιση

μλκ... ειναι να παιρνουμε τα οπλα κανονικα ...αυτο το εργαοστασιο απασχολει και μεταναστες
που αν δεν υπηρχαν ο ελ μισθος θα ηταν διπλασιος και τα ειδη ας ειχαν 40 λεπτα παραπανω

Ενώ στις θέσεις που δεν έχουν πρόσβαση οι μετανάστες, δεν δουλεύουν τζάμπα οι ΕΛ :laugh1:

Ο ΕΛ, θα βγεί για το μακεδονικό, θα γράψει καφριλίκια για τους λάθρο στα φόρα, αλλά αν είναι για την χαμερπή δουλεία του, για την βία που του ασκούν κάποιοι και τον βάζουν να τους δουλεύει τζάμπα, σαν αράπη απο την Δ.Αφρική σε βαμβακοφυτεία στον αμερικανικό Νότο του 1800, κάνει με χαρακτηριστικό στύλ μόκο και τον τρώει περήφανα στα 4 :yesyes:

περιπλοκο δεν ειναι τοσο απλο οι τυποι που αναγκαζονται να δουλευουν αυτοκτονωντας καθημερινα
δεν εχουν φωνη το επιασες αυτο που σου γραφω ;γιατι την σκεπαζουν οι τυποι που τα εχουν ολα και θελουν περισσοτερα
οι βολεμενοι οι βυσματοι και οι δημοσιοι ..που ηταν και ειναι η χειροτερη ξεφτιλα ..μη πω κατι πιο βαρυ
αν ειμαι στα ακρα ειμαι για αυτους επειδη καταγομαι και εγω απο τον λαουτζικο

οσο για το αλλο που λες δεν ισχυει ο τυπος και ο καθε τυπος αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες να δουλευουν με 15 ευρω
θα ηταν αναγκασμενος να δινει πιο πολλα σε ελληνες ....οπως και γινοταν παλιοτερα με την εσωτερικη μεταναστευση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 21:42

Ξανά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Νοέμ 2019, 21:45

Προέλλην έγραψε:Ξανά.

μλκ μην επιμενεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 21:46

Ξανά + στα 4 τα δουλικά.

ΥΓ
To Μπιζέλι, ο Βάλλον, ο Στύγιος, κ.α., είναι ΔΥ. Γιατί ακριβώς είναι ξεφτίλες; Με ΑΣΕΠ μπήκαν. Για μαζέψου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2019, 08:22

nemo έγραψε:οσο για το αλλο που λες δεν ισχυει ο τυπος και ο καθε τυπος αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες να δουλευουν με 15 ευρω
θα ηταν αναγκασμενος να δινει πιο πολλα σε ελληνες ....οπως και γινοταν παλιοτερα με την εσωτερικη μεταναστευση

Χαζομαρες λες. Ακομα και σε κλαδους που δεν παιζουν μεταναστες παλι μισθοι πεινας παιζουν. Αλλωστε εχεις πει σε αλλο νημα οτι ο ελληνας πρεπει να δουλευει με λιγα λεφτα για να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας. Υποκριτικες ειναι αυτες οι κλαψες για τον ελληνα μισθωτο. Εσεις θελετε να βλαψετε τους ξενους οχι να βοηθησετε τους ελληνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2019, 15:29

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:οσο για το αλλο που λες δεν ισχυει ο τυπος και ο καθε τυπος αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες να δουλευουν με 15 ευρω

Χαζομαρες λες. Ακομα και σε κλαδους που δεν παιζουν μεταναστες παλι μισθοι πεινας παιζουν. Αλλωστε εχεις πει σε αλλο νημα οτι ο ελληνας πρεπει να δουλευει με λιγα λεφτα για να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας. Υποκριτικες ειναι αυτες οι κλαψες για τον ελληνα μισθωτο. Εσεις θελετε να βλαψετε τους ξενους οχι να βοηθησετε τους ελληνες.

μη επιμενεις στα απλα και στα φανερα - οταν δεν υπαρχουν φθηνοι εργατες θα δωσουν παραπανω
θελουν δεν θελουν το εχω δει και το εχω ζησει αυτο που σου λεω
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Νοέμ 2019, 18:56

nemo έγραψε:μη επιμενεις στα απλα και στα φανερα - οταν δεν υπαρχουν φθηνοι εργατες θα δωσουν παραπανω

O ελλην εργαζομενος ειναι φθηνος οχι λογω μεταναστων αλλα επειδη δεν υπαρχει σοβαρος συνδικαλισμος και επειδη το κρατος κανει τα στραβα ματια στην εργοδοτικη αυθαιρεσια. Αν το θεμα ηταν οι λαθρο τοτε οι μη χειρωνακτικες δουλειες που εχουν ελαχιστους ξενους θα ειχαν υψηλους μισθους αλλα και αυτοι κατι 500αρικα παιρνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2019, 19:37

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:μη επιμενεις στα απλα και στα φανερα - οταν δεν υπαρχουν φθηνοι εργατες θα δωσουν παραπανω

O ελλην εργαζομενος ειναι φθηνος οχι λογω μεταναστων αλλα επειδη δεν υπαρχει σοβαρος συνδικαλισμος και επειδη το κρατος κανει τα στραβα ματια στην εργοδοτικη αυθαιρεσια. Αν το θεμα ηταν οι λαθρο τοτε οι μη χειρωνακτικες δουλειες που εχουν ελαχιστους ξενους θα ειχαν υψηλους μισθους αλλα και αυτοι κατι 500αρικα παιρνουν.

σταματω να παρω μια βαθια απο τις μλκ που διαβασα και μολις που προλαβαινω τον ζεστο καφε
πρωτα σου γραφω και τωρα μαλλον στο επομενο δευτερολεπτο θα πιω την πρωτη γουλια του απογευματινου καφε :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”