Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά.
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά.
NikosVy δεν τους θεωρω ολους μειοδοτες. Κανεις λαθος. Θεωρω τον Τσιπρα και την αριστερα προδοτες. Αλλο ο προδοτης αλλο ο μειοδοτης. Μειοδοτης ναι ειναι ο Κουλης, ξεπουλαει το εθνικο συμφερον. Προδοτης ειναι ο Τσιπρας, δεν το ξεπουλησε αλλα το προδοσε. Ξεπουλαω σημαινει οτι πουλαω πολυ φτηνα, προδιδω σημαινει οτι δεν παιρνω τιποτα πισω απλα προδιδω τα συμφεροντα της χωρας, ειναι δυο διαφορερικες εννοιες. Μοιαζουν λιγο αλλα διαφερουν στο οτι ο μειοδοτης θα παρει και κατι εστω και λιγο, ο προδοτης δεν θα παρει τιποτα για την χωρα, μονο αν παρει κτι για τον εαυτο του στην τσεπη του. Αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Ολοταχώς για συνεκμετάλλευση 50%-50% των κυπριακών κοιτασμάτων με την τουρκική πλευρά.
Λαχουρένιος έγραψε:Τοτε θα περιμενεις για πολυ ακομα. Εισαι σαν κατι ελαχιστους κεντρωους που ειχαν ξεμεινει την δεκαετια του '80 και ''περιμεναν'' να καταρρευσει ο Παπανδρεου μπας και ανεβει η ΕΔΗΚ του Ζιγδη
Έχω μάθει να περιμένω στη ζωή μου να περιμένω. Θα είμαι παρκαρισμένος στην εταιρεία της απεντόμωσης που θα ψεκάζει τους ΣΥΡΙΖΑίους. Θα δεις πόσο γρήγορα κόβεται ο τσαμπουκάς.
Και μη μου λες εσύ εμένα ότι εγώ θα περιμένω. Εσείς περιμένετε από το 1917.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Έχω μάθει να περιμένω στη ζωή μου να περιμένω. Θα είμαι παρκαρισμένος στην εταιρεία της απεντόμωσης που θα ψεκάζει τους ΣΥΡΙΖΑίους. Θα δεις πόσο γρήγορα κόβεται ο τσαμπουκάς.
Σε επιασε κοροιδο η ΝΔ δηλαδη και ξεχασες οτι προκαλεσε την χρεοκοπια
Και μη μου λες εσύ εμένα ότι εγώ θα περιμένω. Εσείς περιμένετε από το 1917.
Εγω υποστηριζω το ΚΚΕ για το σημερα οχι επειδη περιμενω οτι θα κανει αυριο-μεθαυριο επανασταση.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Δεν με έπιασε κορόϊδο. Αν εγώ και κάποιοι άλλοι είχαμε ψηφίσει ΚΚΕ (αντί για ΝΔ) τώρα θα κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αφήνω εσένα για το "Σήμερα" και εγώ περιμένω για το αύριο. Στο μεταξύ θα γίνεται η απεντόμωση.
Αφήνω εσένα για το "Σήμερα" και εγώ περιμένω για το αύριο. Στο μεταξύ θα γίνεται η απεντόμωση.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Δεν με έπιασε κορόϊδο. Αν εγώ και κάποιοι άλλοι είχαμε ψηφίσει ΚΚΕ (αντί για ΝΔ) τώρα θα κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ισα ισα που το ΚΚΕ κοβει ψηφους απο τον ΣΥΡΙΖΑ οχι την ΝΔ
Το να περιμενεις να φτασει η δεξια το 95% δεν ειναι ''αυριο'', ειναι ''ποτε.'' Στο μεταξυ ο Μητσοτακης και ο καθε Μητσοτακης θα καθεται στην καρεκλα και θα σε πηδαει με την αδεια σου. Δεν μου φαινεται πολυ εξυπνο.
Δεν εχεις καταλαβει οτι τα ''εντομα'' για αυτους ειμαστε εσυ και γω, οχι ο Τσιπρας.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Το να περιμενεις να φτασει η δεξια το 95% δεν ειναι ''αυριο'', ειναι ''ποτε.
Ποτέ δεν είναι απαραίτητο μια απεντόμωση να γίνεται από αυτούς που έχουν το 95%.
Άλλα προέχουν.
https://www.11888.gr/blog/10-pragmata-pou-den-gnwrizes-gia-tin-apentomwsi-spitiou έγραψε:10. Ποιον να εμπιστευτώ για την απεντόμωση του σπιτιού ή του γραφείου μου;
Ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, μπορείς να αναζητήσεις και να βρεις αξιόλογες εταιρείες απεντομώσεων και εγκεκριμένους επαγγελματίες. Αναζήτησε αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες του κάθε επαγγελματία για να δεις κατά πόσο έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Παράλληλα, δώσε μεγάλη προσοχή στα φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να σιγουρευτείς πως πρόκειται για εγκεκριμένα και ασφαλή προϊόντα.
https://www.11888.gr/blog/10-pragmata-pou-den-gnwrizes-gia-tin-apentomwsi-spitiou έγραψε:Αναζήτησε αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες του κάθε επαγγελματία για να δεις κατά πόσο έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.
Από τις αντιδράσεις του Ωρίωνα, θα καταλάβουμε αν είναι καλή η εταιρεία απεντομώσεων, δεν χρειάζεται η εταιρεία να έχει το 95%.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειπες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θες να φτασει στο 5%. Για να γινει αυτο η ΝΔ θα πρεπει να φτασει το 90%.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ειπες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θες να φτασει στο 5%. Για να γινει αυτο η ΝΔ θα πρεπει να φτασει το 90%.
Ποιον είχες καθηγητή μαθηματικών και κάνεις τέτοιο υπολογισμό;
Όταν ο Συνασπισμός ήταν 4% η ΝΔ ήταν 90%;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ειπες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θες να φτασει στο 5%. Για να γινει αυτο η ΝΔ θα πρεπει να φτασει το 90%.
Ποιον είχες καθηγητή μαθηματικών και κάνεις τέτοιο υπολογισμό;
Οχι, αλλα ηταν το ΠΑΣΟΚ, δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ της εποχης, στο 40-45%.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Ποιον είχες καθηγητή μαθηματικών και κάνεις τέτοιο υπολογισμό;
Οχι, αλλα ηταν το ΠΑΣΟΚ, δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ της εποχης, στο 40-45%.
Το ΠΑΣΟΚ λέγεται ΚΙΝΑΛ τώρα.
Ο Τσίπρας και το κόμμα του είναι ένα οπορτουνιστικό κόμμα των άρρωστων καπνιστών (άρρωστων!), βολεψιματιών, αναρχικών, αντεξουσιαστών και γενικά ανθρώπων της φάπας σε καφενεία που βρήκαν ξαφνικά κόμμα που δεν ντρέπονται να ομολογήσουν ότι τους εκφράζει.
Οι οπαδοί αυτοί εξαφανίζονται εύκολα, όπως εξαφανίστηκαν οι οπαδοί των ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, είναι κινούμενη άμμος που μπορεί να ξυπνήσουν γέρνοντας σε μια πλευρά και να αποφασίσουν ότι υπάρχει άλλο ακόμα πιο φαιδρό κομμα για να τους εκφράσει (λ.χ. ο Σώρρας).
Ο πρώην χώρος του ΠΑΣΟΚ θα καλυφθεί από το ΚΙΝΑΛ, μόλις ο κόσμος δει τα αποτελέσματα της απεντόμωσης. Δεν θα έχουν ένα θριαμβευτή εξυπνάκια Τσίπρα να ειρωνεύεται το Σαμαρά στη Βουλή, με άσσο στο μανίκι του την πλειοψηφία που του εξασφάλιζε ο Π. Καμμενος.
Οι αναρχικοί, οι μικροπωλητές έξω από το Πανεπιστήμιο στην Πατησίων, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ θα συνεχίσουν να εκφράζουν τις ίδιες απόψεις όπως τους ξέρουμε καλά εδώ στο elefthero και θα είναι για λίγο διάστημα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτός που δεν μπορεί να γράψει ποστ πάνω από 10 λέξεις θα συνεχίσει να κάνει ψυχιατρικές διαγνώσεις στους αντιπάλους του και γι' αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το καταφύγιό του..
0 .
.gif)