Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Στον Κούλη η ΕΥΠ, η ΕΡΤ και η ΓΓ Ενημέρωσης

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιούλ 2019, 06:50

Στύγιος έγραψε:update no3 : μέσα απ την πυκνή ομίχλη αχνοφαίνεται μια φιγούρα ,μια εξώκοσμη αύρα ,σιγά σιγά παίρνει μορφή,την απ΄ αιώνος του τιμωρού Βάλλον. Πλησιάζει με μειλίχιο βλέμμα, κάθεται κοντά και αναφωνεί: " στα λεγα ρε φελόλογε"...

:laugh1: :laugh1:

και που είσαι ακόμα;

ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι καταστροφές θα του έρθουν
ήδη συζητάνε για μείωση συντάξεων κόψιμο των 120 δόσεων κλπ κλπ

αλλά είπαμε
κανένα έλεος
εκεί θα φάνε κούλη και δεν θα μπορούν να πουν κουβέντα

ΥΓ
εμείς να πάμε στις θέσεις μας το Σεπτέμβρη ή να κάθισουμε για διακοπές αορίστου χρόνου;
άμα σου λέω το ετοιμάζει η κεραμέως κάτι ξέρω..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Ιούλ 2019, 09:42

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Οι καταληψίες του City Plazza, δεν ξέρω γιατί αποχώρησαν, αλλά δεν έχουν δηλώσει αναρχικοί από ότι ξέρω.

Από αυτά που γράφεις, δηλώνεις έμμεσα ότι εσύ είσαι δηλωμένος Αναρχικός, και όμως βρέθηκες στη λίστα του τσούρμου των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων που είχε δημοσιεύσει ο Αρίστος (ο "πουθενάς" όπως γράφεις). Δηλαδή πλήρη ανθρωπολογική και ιδεολογική εγκυκλοπαίδεια περιελάμβανε ο χώρος των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων του Αρίστου σας.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Επίσης η κατάληψη ήταν απολύτως δίκαια. Βάζω στοίχημα πως ούτε για αυτήν την υπόθεση γνωρίζεις πράγματα,

Το ποια κατάληψη εσύ θεωρείς δίκαιη και ποια άδικη, είναι ένα θέμα το οποίο φαίνεται όλοι εσείς το έχετε δουλέψει. Και μου αρέσει που τα ιδεολογικά αυτά και φιλοσοφικά συμπεράσματα των συζητήσεων των Πλατειών (από την Πλατεία Κολιάτσου μέχρι την Πλατεία Συντάγματος που παρακολουθούσες ταυτόχρονα με τεχνολογία Star Trek) είσαστε έτοιμοι και ώριμοι να τα δημοσιεύσετε σε τόμο, ώστε εμείς οι αδαείς να ξέρουμε ποια διαμερίσματα μας ανήκουν και ποια ανήκουν στον αγώνα σας για να μη μπαίνουμε στον κόπο να τα νοικιάσουμε.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:οι οποίοι τρώνε τα λεφτά μας.

"Λεφτά σας;"
Ποιά "Λεφτά σας;" Έχετε πληρώσει ποτέ φόρους;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2019, 11:05

Προέλλην έγραψε:Όποιος θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος, βάζει στο Δημοσίας Τάξης την συντονιστική ομάδα του Ελεύθερου της Άνοιξης 2018.

Αυτή η περίοδος υπήρξε πρότυπο εφαρμογής της λαϊκής δημοκρατίας.
Η σιδερένια εφαρμογή του δόγματος της μηδενικής ανοχής, προς κάθε είδους αντικοινωνική συμπεριφορά, απέδειξε ότι μόνο πειθαρχημένες κοινωνίες που τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες άριστης κοινωνικής συμπεριφοράς, μπορούν να δημιουργήσουν τον νέο υψηλού ποιοτικού συνειδησιακού επίπεδου άνθρωπο που ευαγγελίστηκαν οι κλασικοί θεωρητικοί της κοινωνικής ισότητας και ισονομίας και της απελευθέρωσης της εργατικής τάξης.
Και εν κατακλείδι έκανε το ελεύθερο την διαδικτυακή όαση δημοκρατικής και ελεύθερης έκφρασης που είναι σήμερα απαλλαγμένη από κάθε μορφής διαδικτυακό σκουπίδι. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Ιούλ 2019, 11:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτή η περίοδος υπήρξε πρότυπο εφαρμογής της λαϊκής δημοκρατίας. ....ι έκανε το ελεύθερο την διαδικτυακή όαση δημοκρατικής και ελεύθερης έκφρασης που είναι σήμερα απαλλαγμένη από κάθε μορφής διαδικτυακό σκουπίδι.

Και πέτυχε το ακατόρθωτο. Σε 12-13 χρήστες, αριθμό στον οποίο μπορούν να ανέβουν οι ενεργοί χρήστες (ακόμα και αν υπολογίσουμε ότι ο Κράχτης θα σηκώσει ακόμα και από το κρεβάτι της εντατικής νοσοκομείου, χρήστες που θα ψήφιζαν υπέρ του στη δημοσκόπηση αν πληρώνεται ή όχι από τον Τσίπρα) εκπροσωπούνται οι εξής χώροι:

α) Οι αναρχικοί (δηλαδή αυτοί που οργανώνουν μορφές πάλης σε Πλατείες από την Πλ. Κολιάτσου μέχρι την Πλ Εξαρχείων για την εδραίωση της άμεσης δημοκρατίας στα Εξάρχεια και έχουν κωδικοποιήσει στο μυαλό τους ποιες καταλήψεις και αφαιρέσεις ιδιοκτησίας ξενοδοχείων είναι δίκαιες και ποιες δεν είναι)

β) Οι του ΚΙΝΑΛ

γ) Οι της ΝΔ

δ) Οι του Τζήμερου

ε) Οι της Χρυσής Αυγής

στ) Οι Βαρουφακένιοι.

ζ) οι του Λεβέντη

η) οι Βελοπουλένιοι

θ) οι υπέρμαχοι του επιχειρήματος της "ψωλής" ως όπλου κατά των διαφωνούντων

ι) οι υπέρμαχοι του επιχειρήματος των ψυχικών διαγνώσεων (εντοπίζονται εύκολα και από την αδυναμία τους να αρθρώσουν κείμενο με παραπάνω από 10 λέξεις)

ια) Τέλος (το άφησα για τη δόξα) η μεγάλη ομάδα των οπαδών του ΚΚΕ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 13 Ιούλ 2019, 14:22

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Οι καταληψίες του City Plazza, δεν ξέρω γιατί αποχώρησαν, αλλά δεν έχουν δηλώσει αναρχικοί από ότι ξέρω.

Από αυτά που γράφεις, δηλώνεις έμμεσα ότι εσύ είσαι δηλωμένος Αναρχικός, και όμως βρέθηκες στη λίστα του τσούρμου των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων που είχε δημοσιεύσει ο Αρίστος (ο "πουθενάς" όπως γράφεις). Δηλαδή πλήρη ανθρωπολογική και ιδεολογική εγκυκλοπαίδεια περιελάμβανε ο χώρος των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων του Αρίστου σας.

Αριστομανή, ποσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται και δεν μένουν εκεί που ήταν; Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.
Ε άλλαξα. Γνωρίζω ότι δεν μπορούν να αλλάξουν όλοι.
Εσύ ας πούμε είσαι εντελώς ότι να ναι. Πας και ψηφίζεις αυτούς που αποδεδειγμένα μας κλέβουν, είναι διεφθαρμένοι. Το απόλυτο νοητικό χαλί δηλαδή.

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Επίσης η κατάληψη ήταν απολύτως δίκαια. Βάζω στοίχημα πως ούτε για αυτήν την υπόθεση γνωρίζεις πράγματα,

Το ποια κατάληψη εσύ θεωρείς δίκαιη και ποια άδικη, είναι ένα θέμα το οποίο φαίνεται όλοι εσείς το έχετε δουλέψει. Και μου αρέσει που τα ιδεολογικά αυτά και φιλοσοφικά συμπεράσματα των συζητήσεων των Πλατειών (από την Πλατεία Κολιάτσου μέχρι την Πλατεία Συντάγματος που παρακολουθούσες ταυτόχρονα με τεχνολογία Star Trek) είσαστε έτοιμοι και ώριμοι να τα δημοσιεύσετε σε τόμο, ώστε εμείς οι αδαείς να ξέρουμε ποια διαμερίσματα μας ανήκουν και ποια ανήκουν στον αγώνα σας για να μη μπαίνουμε στον κόπο να τα νοικιάσουμε.

Ναι δέχομαι ότι είσαι αδαής. Ένας άνθρωπος ο οποίος πιάνεται μαλακάς από μια οργάνωση που αποδεδειγμένα κλέβει δημόσιο χρήμα και κατάφερε να καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα, ε είναι τουλάχιστον αδαής.
Κι είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον το πως τέτοια κορόιδα είναι έτοιμα να άσκησουν κριτική σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε, αλλά παντελώς ανίκανα να ασκήσουν έστω και την ελάχιστη κριτική στις δικές τους ηλίθιες, ολέθριες και καταστρεπτικές για κοινωνικό συνολο αποφάσεις.
Τις γυναίκες γυναικες τπιου είδους τις λένε κατινάρες, γυαναικακια και άλλα τέτοια. Για την αρσενική εκδοχή, που σαι εσύ, τι τίτλος να υπάρχει άραγε;

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:οι οποίοι τρώνε τα λεφτά μας.

"Λεφτά σας;"
Ποιά "Λεφτά σας;" Έχετε πληρώσει ποτέ φόρους;

Μα μόνο εμείς πληρώνουμε φόρους. Εσείς οι νδουλοι είναι γνωστό ότι μέχρι και τον ΦΠΑ αρνείστε να πληρώσετε. Η μεγαλήτερη φοροαποφυγη γίνεται από τους νδουλους. Κλέβετε την εφορία, κλέβετε τα ασφαλιστικά ταμεία, κλέβετε τους πάντες. Και ενώ είστε οι πιο γνωστοί κλέφτες κι απατεώνες της Ευρώπης, ενώ είστε η μήτρα των Greek statistics και των Greek thieves, τολμάτε και μιλάτε για άλλους, οι οποίοι είναι αγγελούδια μπροστά στον βούρκο που είστε εσείς
Τελικά δεν έχετε μόνο έλλειψη ηθικής. Έχετε και παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας.
Πραγματικα μόνο εσείς τέτοια βρωμιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Ιούλ 2019, 14:38

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
NikosVy έγραψε:Από αυτά που γράφεις, δηλώνεις έμμεσα ότι εσύ είσαι δηλωμένος Αναρχικός, και όμως βρέθηκες στη λίστα του τσούρμου των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων που είχε δημοσιεύσει ο Αρίστος (ο "πουθενάς" όπως γράφεις). Δηλαδή πλήρη ανθρωπολογική και ιδεολογική εγκυκλοπαίδεια περιελάμβανε ο χώρος των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων του Αρίστου σας.

Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.

Να,και ένα πράγμα ακόμα που μαθαίνω. Δηλαδή στους Ελεύθερους Χρεοκοπημένους, στους "πουθενάδες" όπως τους αποκαλείς, μαθαίνατε και για "πατρίδα", "θρησκεία" κλπ. δηλαδή όχι μόνο σκίσιμο Μνημονίων και "έκδοση ομολόγων με ρήτρα υδρογονανθράκων που θα εξορρυχθούν στην ΑΟΖ μας";
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πας και ψηφίζεις αυτούς που αποδεδειγμένα μας κλέβουν, είναι διεφθαρμένοι. Το απόλυτο νοητικό χαλί δηλαδή.

Εγώ όταν ταξιδεύω με φέρρυ μποτ σε Ιταλία, το πρώτο που εξετάζω είναι να είναι σοβαρή εταιρεία και με σοβαρό πλοίο.

Προφανώς εσύ θα επιβιβάζεσαι στον πρώτο σκυλοπνίχτη βρείς, αν διαπιστώσεις ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα είναι γνήσιοι αναρχικοί, ταγμένοι στο γκρέμισμα των συνόρων, στην κατάργηση των στρατών (με εξαίρεση μερικές δεκάδες εθελοντών), και να πιστεύει ο καπετάνιος ότι πρέπει να θεμελιωθεί μια άμεση δημοκρατία στην οποία όταν θα μας τρώει και από ένα νησί ο Ερντογάν, να συνεδριάζουν οι Αναρχικοί στην Πνύκα (όπως συνεδρίαζαν και οι Αγανακτισμένοι στην Πλ. Συντάγματος, τότε που υιοθέτησαν 2.850 προτάσεις Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα τις ζήλευε και ο Μπακούνιν αν ζούσε).

Ναί, βρήκα μια αξιόπιστη εταιρεία για να σας κάνει απεντόμωση. Δεν εμπιστεύομαι την απεντόμωση σε αναξιόπιστες εταιρείες. Για να φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3-4% ώστε να μπορώ να ψηφίζω άφοβα τον Καμίνη, χωρίς κίνδυνο να ξαναπάρετε τον έλεγχο των Πανεπιστημίων και της Τοσίτσα. Θέλω να σας δω να επισκέφτεστε κάποτε το Μουσείο που θα υπάρχει στο χώρο του Πολιτεχνείου, με κοσμιότητα, να είσαστε ντυμένοι με καθαρά καλοσιδερωμένα ρούχα, να έχετε σβήσει τα τσιγάρα σας προηγουμένως, όχι στο δρόμο, αλλά σε ειδικά δοχεία, να μπαίνετε όπως μπαίνουν στην Ευρώπη σε δημόσια κτίρια, να απενεργοποιείτε τα κινητά σας και να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις που θα σας κάνουν οι υπεύθυνοι.

Οι χώροι αυτοί δεν είναι τσιφλίκια σας. Αυτά να τα ξεχάσετε.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:... ηλίθιες, ολέθριες και καταστρεπτικές για κοινωνικό συνολο αποφάσεις.

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Συνέλευση των Αναρχικών των Εξαρχείων θα παίρνει σωστές αποφάσεις για το κοινωνικό σύνολο, όσο προφταίνει δηλαδή μέχρι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2019, 15:21

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αριστομανή, ποσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται και δεν μένουν εκεί που ήταν; Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.
Εσύ ας πούμε είσαι εντελώς ότι να ναι. Πας και ψηφίζεις αυτούς που αποδεδειγμένα μας κλέβουν, είναι διεφθαρμένοι. Το απόλυτο νοητικό χαλί δηλαδή.

Ησουν δηλαδη κανονικο μελος των Ελ. Χρ.? Νομιζα οτι ''γραφτηκες'' απλα για να κανεις χαζι τους ηλιθιους που εκαναν ομιλιες. Ρισπεκτ για την προοδο σου και την ειλικρινεια σου να το παραδεχθεις.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 13 Ιούλ 2019, 15:26

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.

Να,και ένα πράγμα ακόμα που μαθαίνω. Δηλαδή στους Ελεύθερους Χρεοκοπημένους, στους "πουθενάδες" όπως τους αποκαλείς, μαθαίνατε και για "πατρίδα", "θρησκεία" κλπ. δηλαδή όχι μόνο σκίσιμο Μνημονίων και "έκδοση ομολόγων με ρήτρα υδρογονανθράκων που θα εξορρυχθούν στην ΑΟΖ μας";

Τι είναι αυτά που λες; Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω ότι μια φορά βρεθήκαμε;
Να και κάτι ακόμα που βλέπω να επιβεβαιώνει. Όσες φορές και να πούμε κάτι σε εσάς τα νδουλικα, τους κλέφτες δηλαδή, δεν έχει καμία αξία. Θα επιμένετε ότι οι παραισθήσεις σας είναι η πραγματικότητα.
Κλασσικοί απατεώνες. Τι να λέμε τώρα.
Αυτοί είστε οι νδουλοι όμως. Για αυτό και καταστρέφετε την Ελλάδα πάντα.

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πας και ψηφίζεις αυτούς που αποδεδειγμένα μας κλέβουν, είναι διεφθαρμένοι. Το απόλυτο νοητικό χαλί δηλαδή.

Εγώ όταν ταξιδεύω με φέρρυ μποτ σε Ιταλία, το πρώτο που εξετάζω είναι να είναι σοβαρή εταιρεία και με σοβαρό πλοίο.

Ε τότε επιβάλλεται να ταξιδεύεις όταν έχουμε εκλογές στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί με την ψήφο σου στην νδουλα κάνεις τι ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνεις με την επιλογή εταιρίας για τα ταξίδια σου.
Εντάξει κλαιω από τα γέλια. Είναι αναπάντεχα γελοίο αυτό που κάνεις.

NikosVy έγραψε:
Προφανώς εσύ θα επιβιβάζεσαι στον πρώτο σκυλοπνίχτη βρείς, αν διαπιστώσεις ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα είναι γνήσιοι αναρχικοί, ταγμένοι στο γκρέμισμα των συνόρων, στην κατάργηση των στρατών (με εξαίρεση μερικές δεκάδες εθελοντών), και να πιστεύει ο καπετάνιος ότι πρέπει να θεμελιωθεί μια άμεση δημοκρατία στην οποία όταν θα μας τρώει και από ένα νησί ο Ερντογάν, να συνεδριάζουν οι Αναρχικοί στην Πνύκα (όπως συνεδρίαζαν και οι Αγανακτισμένοι στην Πλ. Συντάγματος, τότε που υιοθέτησαν 2.850 προτάσεις Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα τις ζήλευε και ο Μπακούνιν αν ζούσε).

Το "προφανώς" που γράφεις, είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο βυθισμένο στις παραισθησεις σου είσαι.
Εχεις διαλέξει το κόμμα που κατέστρεψε την οικονομία της χώρας, πιυ τα τσεπωνε από πολυεθνικές, που έχει τοσ μεγαλοστελέχη καταδικασμένα για όλους τους πιθανους λόγους. Κι 9μως το βρίσκεις νορμάλ καράβι αυτό το σαπιοκαραβο, το οποίο όσες φορές το πήρε η Ελλάδα καταστράφηκε. Κι αυτήν την αναντίρρητα ολεθρια επιλογή την παρουσιάζεις ως σωτση. Ε ντροπή σου.
Ποιός ξέρεις πόσο βουτάς το χέρι στο μέλι, για να υπερσπιζεσαι τους αποδεδειγμένα (λόγω ιστορικού τους) μεγαλοαπατεώνες της νδουλας.

NikosVy έγραψε:Ναί, βρήκα μια αξιόπιστη εταιρεία για να σας κάνει απεντόμωση. Δεν εμπιστεύομαι την απεντόμωση σε αναξιόπιστες εταιρείες. Για να φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3-4% ώστε να μπορώ να ψηφίζω άφοβα τον Καμίνη, χωρίς κίνδυνο να ξαναπάρετε τον έλεγχο των Πανεπιστημίων και της Τοσίτσα. Θέλω να σας δω να επισκέφτεστε κάποτε το Μουσείο που θα υπάρχει στο χώρο του Πολιτεχνείου, με κοσμιότητα, να είσαστε ντυμένοι με καθαρά καλοσιδερωμένα ρούχα, να έχετε σβήσει τα τσιγάρα σας προηγουμένως, όχι στο δρόμο, αλλά σε ειδικά δοχεία, να μπαίνετε όπως μπαίνουν στην Ευρώπη σε δημόσια κτίρια, να απενεργοποιείτε τα κινητά σας και να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις που θα σας κάνουν οι υπεύθυνοι.

Αυτά που γράφεις για τον συριζα στα @@ μου. Καλά κάνεις και τα γράφεις. Γνωρίζεις ότι δεν είμαι συριζαιος, αλλά ως νδουλος(=απατεώνας) δεν ενδιαφέρεσαι για αυτό. Το ψέμα σου να λες και όλα καλά.
Μα για αυτό βέβαια βρήκες και αυτήν την εταιρεία (γιατί όντως εταιρία είναι κι όχι κόμμα) ώστε να μπορείς να κάνεις της απάτες σου. Δεν πειράζει. Θα έρθει η ώρας σας. Η ώρα που σαν φυσιολογικοί κι υπεύθυνοι πολίτες (το αντίθετο δηλαδή από αυτό που είστε τώρα) θα πάτε να πληρώνετε την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις δόσεις στις τράπεζες, την ΔΕΗ, την ευδαπ, δεν θα κάνετε δουλειές; εις βατό; του δημοσίου, δεν θα κλέβετε το δημόσιο χρήμα θα είστε τίμιοι, αξιοπρεπείς, εμφανίσημοι κι όχι σαν τριτοκλασάυο προσωπικό κωλόμπαρου, δεν θα στήνεται κώλο στον κάθε Τούρκο κουμπάρο σας να κάνει ότι θέλει στο Αιγαιο επθβεβαιώνοντας ότι μετην αστική ψευτοδημοκρατίας σας ή Ελλάδα όλο και μικραίνει κλπ.

Απορώ πως αντέχεις αυτήν την συζήτηση. Ενώ εσύ μας προσαπτεις πράγματα πιυ φαντάζεσαι ότι θα συμβούν (χωρίς κανένα στοιχείο μάλιστα), εγώ έχω να σου προσαψω πράγματα. Πως αντέχει; να σε γλενταω έτσι;
Μα τόσο χαμηλά για την Νδούλα σου; Ε σίγουρα κάποια λαμογιας παίζει. Υπηρεσίες προσφέρεις. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια εθελουσία προσφορά για εξευτελισμό. Εκτός κι αν είσαι μαζόχας.

NikosVy έγραψε:
Οι χώροι αυτοί δεν είναι τσιφλίκια σας. Αυτά να τα ξεχάσετε.

Τίποτα δεν θα κάνετε. Παρ το απόφαση. Πάλι μαλάκες σας έπιασαν.
Καμιά έκπληξη, βέβαια.

NikosVy έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:... ηλίθιες, ολέθριες και καταστρεπτικές για κοινωνικό συνολο αποφάσεις.

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Συνέλευση των Αναρχικών των Εξαρχείων θα παίρνει σωστές αποφάσεις για το κοινωνικό σύνολο, όσο προφταίνει δηλαδή μέχρι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση.

Εμείς πάλι λόγω του εγκληματικού και καταστρεπτική ιστορικού σας, δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Οι ίδιοι κλέφτες που κατέστρεψαν την Ελλάδα έχετε μείνει.
Περιμένουμε πως και πως την ψήφο έμπιστοσύνης στους (σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα του πλανήτη) ολετηρες της Ελλάδος. Εκεί θα αρχίσουμε να σας κοροϊδεύουμε, για το τίποτα που σας ξαναπουλησε η νδουλα και ως πρόβατα φάγατε κι αυτό το σανό.
Κλεφτρονια
1 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 13 Ιούλ 2019, 15:35

Λαχουρένιος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αριστομανή, ποσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται και δεν μένουν εκεί που ήταν; Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.

Ησουν δηλαδη κανονικο μελος των Ελ. Χρ.? Νομιζα οτι ''γραφτηκες'' απλα για να κανεις χαζι τους ηλιθιους που εκαναν ομιλιες. Ρισπεκτ για την προοδο σου και την ειλικρινεια σου να το παραδεχθεις.

Ναι ήμουν μέλος, αλλά
Να σου πω κάτι; Μια φορά συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχαν ουσιαστικά ποτέ. Στην Πλατεία μια φορά ήρθαν. Κάτι ραμολί ήταν. Και κάνα δυο 30αρηδες. Εγώ ήμουν 25. 10.λεπτα και μετά σκορπισαν.
Δεν ξέρω αν ξανασυντήθηκαν. Εγώ δεν τους ξανάδα πάντως.

Νόμιζα κι εγώ ότι η δεξιά θα σώσει τον τόπο, μέχρι την εποχή των Αγανακτισμένων. Μετά κι εν αντιθέσει με το VYsma, είδα ότι μόνο σκατά είναι εκεί και τίποτα άλλο. Μια κάθετη εξουσιαστική αντίληψη της πραγματικότητας. Η διαφθορ@
Α θωρείται σωστή. Ασε σου λέω. Μέσα στα σκατά ήμουν.
Το εναρκτήριο λάκτισμα το δέχτηκα με την δολοφονία το Αλέξη. Απορούσα με τους δεξιούς και την σκατοψυχιά τους.
Οι Αγανακτισμενοι και η καταστροφή της Ελλαδας από την Νδούλα ήταν το τελειωτικό. Εκεί επιλθε η αλλαγή.
Άρχισα να αγοράζω βιβλία, να μιλάω με κόσμο που ήταν διαβασμένος και όχι με κόσμο που έλεγε υοι το οκ ειναι ελληνικό κλπ
Τώρα έχω μια αρκετά καλή βιβλιοθήκη την οποία προσπαθώ να μεγαλώνω συνέχεια με βιβλία που διαβάζω.
3 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιούλ 2019, 15:42

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ναι ήμουν μικρός και πλήρως παραπλανημένος από τα στερεότυπα πατρίδας, θρησκείας κλπ.

Δεν κανω πλακα θαθελα να μαθω πως το οριζεις αυτο
βιωματικα και νοητικα ...υσ..ελπιζω να με καταλαβες τι θελω να πω
και να γραψεις κατι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”