''Ο Μητσοτακης δε θα γινει ποτε πρωθυπουργος''

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ''Ο Μητσοτακης δε θα γινει ποτε πρωθυπουργος''

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:26

Το ξερεις φυσικα οτι αυτο το payroll ειναι στη φαντασια σου αλλα συνεχισεις να τον παιζεις πανω κατω και με τις δυο τις χουφτες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:26

Το ''roll'' δεν ξερω, αλλα το ''πεη'' βρισκεται καπου μεσα σου.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 16:48

Λαχουρένιος έγραψε:Εσενα προσωπικα σε εβρισα ή εστω αναφερθηκα στο ονομα σου? Οχι, απλα πεταχτηκες

Ναι με εβρισες και μάλιστα με αισχρό τρόπο:
Λαχουρένιος έγραψε:Αφηνω το καλυτερο για το τελος. Ενα ποστ μνημειο του Ελευθερου, που συμπυκνωνει ολη την αλητεια και αλαζονια των ζαιων. Ημερομηνια 16/11/18

Ψοφα αλητάμπουρα! :lengua:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 16:51

Πουθενά δεν είπα ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Άριστο και τον '71 παρόλα αυτά βρίζεις αισχρά και έχεις την εντύπωση ότι επειδή είστε στρατιωτάκια που παπαγαλιζετε ότι σας λέει ο Μήτσος ότι είμαστε όλοι σαν του λόγου σας..
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 16:55

Επιπλέον αν είχα την ψυχανωμαλία σου θα καθόμουν να βρω το ποστ όπου πρώτος εσύ κι ένας άλλος με κατηγορησατε για 0,60 και ότι μου πληρώνει το νοίκι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν όμως πληρώθηκες με το ίδιο νόμισμα άρχισες την κλάψα :crying11: και τις κατηγορίες για.... Αλητεία! Πιο υποκριτής και γελοίος πεθαίνεις! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 17:03

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ναι με εβρισες και μάλιστα με αισχρό τρόπο:
Λαχουρένιος έγραψε:Αφηνω το καλυτερο για το τελος. Ενα ποστ μνημειο του Ελευθερου, που συμπυκνωνει ολη την αλητεια και αλαζονια των ζαιων. Ημερομηνια 16/11/18

Ψοφα αλητάμπουρα! :lengua:

Α και συ το πηρες προσωπικα επειδη εβρισα την βαση του κομματος σου... :laugh1: Πιο χουλιγκανος πεθαινεις.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Πουθενά δεν είπα ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Άριστο και τον '71 παρόλα αυτά βρίζεις αισχρά και έχεις την εντύπωση ότι επειδή είστε στρατιωτάκια που παπαγαλιζετε ότι σας λέει ο Μήτσος ότι είμαστε όλοι σαν του λόγου σας..

Σας βριζω γιατι ειστε ατομα χαμηλοτατης υποσταθμης και γλειφτες. Ακομα και οταν αναφερομαι στο κομμα σας και οχι σε σας προσωπικα, πεταγεστε σαν τις ψωλες για να με βρισετε γιατι ειστε αυτοφορακηδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγω βριζω το κομμα σας, εσεις βριζετε εμενα. Εχει διαφορα εξηνταλεπτε, αλλα ως e-παλληλος αδυνατεις να ξεχωρισεις ατομα απο κομματα.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Επιπλέον αν είχα την ψυχανωμαλία σου θα καθόμουν να βρω το ποστ όπου πρώτος εσύ κι ένας άλλος με κατηγορησατε για 0,60 και ότι μου πληρώνει το νοίκι ο ΣΥΡΙΖΑ όταν όμως πληρώθηκες με το ίδιο νόμισμα άρχισες την κλάψα :crying11: και τις κατηγορίες για.... Αλητεία! Πιο υποκριτής και γελοίος πεθαίνεις! :yesyes:

Δεν κλαιγομαι τιγρακο, σου μιλαω οπως σου αξιζει και σενα προσωπικα σου εχω δωσει πολλες ευκαιριες προτου σε αντιμετωπισω οριστικα ως σκουπιδι :yesyes: Ουτε μια αναφορα δεν εχω κανει στις βρισιες σας.

Εσυ με βγαλες πρωτος μποτ της ΝΔ πριν αρχισω να σε λεω 0,60 και ολη η σταση σου δικαιωνει πληρως αυτον τον χαρακτηρισμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 17:18

Κανέναν δεν πείθεις με τις γελοίες δικαιολογίες σου αστείο γραφικό μοβ μποτάκι. 31,5 και ψοφα! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 17:22

Εγω μια χαρα θα ειμαι, κατι σερβιετες χωρις φτερα θα εχουν προβλημα με το νοικι απο δω και μπρος.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 17:43

Δεν πειράζει αγόρι μου, ευκαιρία να αρπαξετε καμία από τον δρόμο για το κόκκινο κολατσιό σας. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 17:58

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”