ΚΟΥΛΗΣ, THE DAY AFTER..

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΚΟΥΛΗΣ, THE DAY AFTER..

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Ιούλ 2019, 17:26

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Νομίζεις ότι αυτές οι ατάκες σε τιμάνε ή σε κάνουν πιο έξυπνο ε;... Φυσικά αφού είσαι τρομπας που να καταλάβεις ότι αυτοξεφτιλιζεσαι ... Αν ο μαλακας ήξερε ότι είναι μαλακας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν.... ;) :yesyes:

Εγω οταν τα λεω χυμα ειμαι μαλακας, ο Πολακης ομως οταν λεει καφριλικια ειναι μαγκας και τον χειροκροτας, γιατι σε χαρτζιλικωνει.

Αισθητικη και ηθος 50ευρου

Α τα λες και χύμα ε;... :laugh1:
Άστο μεγάλε ο πολακης μπροστά στην ξεφτίλα σου μοιάζει λόρδος με διδακτορικό στην σοβαρότητα και τους καλούς τρόπους!!! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιούλ 2019, 17:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:Α τα λες και χύμα ε;... :laugh1:
Άστο μεγάλε ο πολακης μπροστά στην ξεφτίλα σου μοιάζει λόρδος με διδακτορικό στην σοβαρότητα και τους καλούς τρόπους!!! :yesyes:

Ενταξει, και γω αμα σου πληρωνα το σουπερ μαρκετ οχι λορδο, βασιλια της Αγγλιας θα με εκανες :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Ιούλ 2019, 17:34

Λαχουρένιος έγραψε:Ενταξει, και γω αμα σου πληρωνα το σουπερ μαρκετ οχι λορδο, βασιλια της Αγγλιας θα με εκανες :laugh1:

Επιμένει το βλήμα στην ίδια παπαριά!!! :laugh1:
Δεν μας χαλάει.. ξεφτιλισου ελεύθερα! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Ιούλ 2019, 17:35

Οι επόμενη μέρα θα βρεί όλους τους ΔΥ στις θέσεις του, εκτός απο αυτούς της ΕΡΤ όπου μάλλον θα πέσει ρεβανσισμός.
Χιλιάδες περιμένουν με τα χνώτα τους να βρωμάνε να βολευτούν κάπου (στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, για όσο διαρκέσει η γαλάζια εξουσία, και όχι με αμετάκλητους διορισμούς, όπως τον παλιό καιρό). Αυτοί, θα αντικασταστήσουν τους αντίστοιχους του ΣΥΡ, οι οποίοι θα πρέπει να πάνε πάγκο.
Κατά τα άλλα, τα 4% ανάπτυξη, οι μειώσεις φορολογίας, κλπ, είναι σανάρες, και τα πραγμάτα θα κυλήσουν σε μια μνημονιακή κανονικότητα, όπως κύλησαν και τα τελευταία 4 χρόνια.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Ιούλ 2019, 17:41

Ο 71 πρόλαβε να δραπετεύσει στην Αυστραλία;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιούλ 2019, 17:50

Προέλλην έγραψε:Ο 71 πρόλαβε να δραπετεύσει στην Αυστραλία;

Με τι προσοντα θα δουλεψει Αυστραλια? Ως κλακαδορος του Τσιπρα?

'71 έγραψε:Είδα τον Τσίπρα χτες στο συνέδριο και πραγματικά ο τύπος το έχει,είναι γεννημένος για την πολιτική.Όταν είπε ότι "οι καταβολές μας βρίσκονται στο ΕΑΜ,εκεί βρίσκονται οι ρίζες μας" μου σηκώθηκε η τρίχα.Το πως κατάφερε αυτός ο σχετικά νεαρός μεσοαστός να προσεγγίσει ένα τόσο ευρύ φάσμα της κοινωνίας από παλιούς κομμουνιστές,αριστεριστές,σοσιαλιστές,αριστερούς εθνικιστές στους κεντρώους μέχρι και κομμάτια της κοινωνικής και λαϊκής δεξιάς σαν τον Αρίστο αποτελεί ακόμα και τώρα που μιλάμε αντικείμενο μελέτης από πολλούς ηγέτες στη δυτική ευρώπη και τις ηπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιούλ 2019, 18:08

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εγω οταν τα λεω χυμα ειμαι μαλακας, ο Πολακης ομως οταν λεει καφριλικια ειναι μαγκας και τον χειροκροτας, γιατι σε χαρτζιλικωνει.

Αισθητικη και ηθος 50ευρου

Α τα λες και χύμα ε;... :laugh1:

Φλατζα ποτε θα αλλαξεις;;;
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Ιούλ 2019, 18:34

https://www.lifo.gr/articles/sunenteukseis_articles/218898/marianna-koromila-eimaste-to-pio-anistorito-ethnos-toy-kosmoy?fbclid=IwAR2jsu65XCB5ugfNJ_zzfRl_YDsIWQ7PWZfFsKoiFkxoMI7vB8wZknfCMuk έγραψε:
Ο καθένας διατυπώνει απόψεις και γράφει στα κοινωνικά δίκτυα ό,τι του καπνίσει. Επίσης, όλο αυτό το δημιούργημα έχει συμβάλει κατά πολύ στην ημιμάθεια και στην αυθάδεια. Ως ιστορικός, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στις σελίδες του παρελθόντος. Κι έρχεται ο άλλος, νομίζοντας πως με ένα απλό κλικ ξέρει αυτό για το οποίο εγώ χρειάστηκα δέκα χρόνια. Δεν είμαι εναντίον της τεχνολογίας. Όμως η γνώση αυτή περιέχει επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

Αυτό περιγράφει το τι συμβαίνει στο elefthero και στα άλλα φόρουμς, έστω και αν διαφωνεί ο συντονιστής Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλγκάνιν, λέγοντας ότι "έγινε συνειδητή επιλογή των λίγων και καλών".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιούλ 2019, 18:46

ΒΑΚΧΕ ΠΑΤΩΝΕΤΕ??????
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιούλ 2019, 18:48

Καημενα λεφτόδεντρα!!!
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”