nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Για ποια παιδιά μιλάς, ναζιστή;
για πες ποσους ναζι σκοτώσατε κανοντας την αντισταση
και ποσους ελληνες με τα παιδια τους
Σκοτωσαν όσους ναζί πρόλαβαν. Τους υπόλοιπους τους έσωσαν οι Αμερικάνοι με τις Ναπάλμ τους.
Παιδια κανένα. Όσα παιδιά δολοφονήθηκαν, δολοφονήθηκαν από ναζί.
nemo έγραψε:
οταν μετρησουμε τα θυματα θα πουμε ποιος ειναι ναζι και ποιος δεν ειναι
και τους μονους κομμουνιστες που αναγνωριζω ειναι οι εθνικοφρονες
Τι να μετρήσεις βρε νεοναζί; Εδώ δεν δέχεστε τις επίσημες μετρήσεις που εκαναν ξένοι παρατηρητές, που ήταν και με το μέρος σας. Τι να μετρήσεις;
Καλά αδιάφορο ποιον θεωρείς εσύ εθνικόφρονα. Εξάλλου ως ναζί μισείς την Ελλάδα και δεν πιστεύεις σε έθνη, αλλά σε αντιεπιστημονικές θεωρία περί φυλλών.
nemo έγραψε:
αλλα καπου εδω το σταματαμε δες το βιντεο και ξαναμιλαμε
και προσπαθησε να το εξηγησεις πως μια ιδεολογια για να σταθει
αποφασιζει οτι τα βρεφη δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη
Σιγά μην κάτσω να δω βίντεο ψεκασμενων ακροδεξιών. Εσείς το κοινό των λιακοπουλοβελοπουλαιων μπορείτε να χαλάτε όσο χρόνο γουστάρετε σε ψεκασμενιές. Εγώ όχι.
Εγώ να σου εξηγήσω "πως μια ιδεολογια για να σταθει
αποφασιζει οτι τα βρεφη δεν εχουν δικαιωμα στην ζωή"; Μα εσύ είσαι ο ναζί. Όχι εγω. Εσύ πρέπει να μας πεις για τα παιδιά και τα βρέφη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εσύ πρέπει να μας πεις για την εκτέλεση παιδιών και βρεφών επειδή είχαν γονείς κομουνιστές, στην κατεχόμενη Ελλάδα. Εσύ πρέπει να μας πεις για τη λύσσα των αγαπημένων σου ναζί, να ξεκοιλιάζουν εγγύους στο Δίστομο και στην Κρήτη.
Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να εξηγήσω το ιδεολογικό μίσος σας για ότι είναι ζωντανό
nemo έγραψε:θελω να πω ηρεμα -γιατι δεν πρεπει να βγω εξω απο τα ορια
της ευπρεπειας απο τις μαλακιες που διαβαζω
Μην αγχώνεσαι. Έχεις γράψει τέτοιες επικές μαλακίες που εισαα ήδη εκτός κάθε ορίου.
nemo έγραψε:βρε μπαγασα καμια ιδεολογια στον κοσμο δεν αξιζει οταν βρισκει
δικαιολογιες για τους φονους παιδιων
και ενας λογος για τη μη καθιερωση τετοιων καρναβαλων
ηταν και αυτα τα φαινομενα
πρεπει επιτελους να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους
ειστε εγκληματιες και παραμενετε εγκληματιες
απο την στιγμη που δεν βρισκετε ενα λογο για να ζητησετε μια συγνωμη
μετα απο τοσα χρονια Δεν μπορει βρε λαλακι τοσες σφαγες να ηταν
δικαιολογημενες ουτε απο την μια πλευρα ουτε απο την αλλη
βρειτε μια τουλαχιστον και πειτε οτι αυτη δεν επρεπε να γινει
και υστερα μίλα

Άρα αφού λες πως "καμια ιδεολογια στον κοσμο δεν αξιζει οταν βρισκει
δικαιολογιες για τους φονους παιδιών" παραδέχεσαι πως η ιδεολογία σου ο ναζισμός, ο οποίος σκότωνε παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά με καταγωγή Εβραϊκή, παιδιά Ρομά, παιδιά κομμουνιστών κλπ δεν αξίζει μια. Συμφωνώ. Γιατι όμως εοσια ναζί τότε; Είσαι και μαζόχας;
Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους, αφού το ζήτησες. Εξηγήσουν λοιπόν για τα παραπάνω. Τα οποία δεν είναι φήμες, όπως αυτά που λες για τα κουμουνια, αλλά πραγματικά γεγονότα βασισμένα ακριβώς πάνω στη αρρωστημένη ρατσιστική ιδεολογία του ναζίσμου σου. Αντε ρε. Για πες. Τολμάς να πεις τα πράγματα με το όνομα τους, η είσαι ο κλασσικος τύπο ναζί : "Αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί".
Μην μιλάς λοιπόν για σφαγες όταν η ιδεολογία σου και τα πιστεύω σου, ως ναζί και φασίστας πάντα, ειναι υπέρ και των σφαγων παίδων, νηπίων, βρεφών και.ξεκοιλιασμα εγγύων.
Δεν μπορεί να ερεθιζεσαι βλέποντας σφαγμενα Εβραιόπουλα, ξεκοιλιασμενα παιδιά Ρομά, κρεμασμένα μωρά κομμουνιστών και να κατηγορείς άλλους για όλα αυτά.
Ελα μαζέψου.