Λαχουρένιος έγραψε:
Ζεις σε μια φουσκα.
.
Καλά, ζω εγώ σε φούσκα, ενώ εσείς που θεωρείτε "γίδα στην πλάτη" το βολεμα πολιτικών γόνων είστε σε φάση αυξημένης πραγματικότητας!
Ημαρτον ρει!....

Λαχουρένιος έγραψε:
Ζεις σε μια φουσκα.
.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Καλά, ζω εγώ σε φούσκα, ενώ εσείς που θεωρείτε "γίδα στην πλάτη" το βολεμα πολιτικών γόνων είστε σε φάση αυξημένης πραγματικότητας!
Ημαρτον ρει!....![]()
![]()
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Καλά, ζω εγώ σε φούσκα, ενώ εσείς που θεωρείτε "γίδα στην πλάτη" το βολεμα πολιτικών γόνων είστε σε φάση αυξημένης πραγματικότητας!
Ημαρτον ρει!....![]()
![]()
Και σεις γιδα στην πλατη το θεωρουσατε οταν τα εκαναν οι αλλοι πριν ανεβειτε.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Έλα σοβαρεψου. Το Κουλι δεν βρισκει τπτ άλλο και κσταφευγει σε δήθεν σκάνδαλο διορισμού (ούτε καν διορισμός είναι, μετάταξη είναι) για να πείσει μερικούς ανόητους προεκλογικά.

για να πείσει μερικούς ανόητους προεκλογικά.

.gif)

BaKXOS_Lysios έγραψε:Βέβαια το Κούλι είναι και εντελώς βλήμα διότι τώρα θα πρέπει να απαντήσει σε ολόκληρη τη λίστα που έδωσε χθες ο Τζανακοπουλος......

τι θα κανετε
Αν κανετε ετσι
δεν επιτρεπω σε οπαδο της ΧΑ Α.Ε.
Σας ειδαμε και τους φασιστες

denplirono έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Βέβαια το Κούλι είναι και εντελώς βλήμα διότι τώρα θα πρέπει να απαντήσει σε ολόκληρη τη λίστα που έδωσε χθες ο Τζανακοπουλος......
το κοντερ στις 7 Ιουλιου το βραδυ θα γραφει -14%.

BaKXOS_Lysios έγραψε:denplirono έγραψε:το κοντερ στις 7 Ιουλιου το βραδυ θα γραφει -14%.
Το αισθάνεται...(ταυτόχρονα με τρίψιμο δείκτη-αντιχειρα)