Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Ιουν 2019, 16:13

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Tην τελευταια 5τια σας φλομωσα με εκατονταδες ψευτοσεναρια

Η καλυτερη δικαιωση για οσα ελεγα θα φανει μετα απο 6 μηνες διακυβερνησης Κουλη.

Τότε θα ξαναμπω εδω μεσα να κανω ενα poll ποσοι ειναι οι κοψοχερηδες. :laugh1:

.

E ναι αν γινει πρωθυπουργος ο Κουλης θα εισαι δικαιωμενος γιατι επεσαν εξω 576 σεναρια σου συμφωνα με τα οποια δεν θα γινοταν ποτε πρωθυπουργος
Ενταξει ειναι κατανοητο πως δεν εχεις πολεον θεση στο διαδυκτιο με το συγκεκριμενο nickname και ετοιμαζεις την αποχωρηση σου
Αντε καλο ταξιδι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιουν 2019, 17:01

Αρίστος έγραψε:
Καλα κανετε οσοι αντισυριζαιοι πανηγυριζετε για την μεγαλη νικη της ΝΔ αλλα λογαριαζετε ΧΩΡΙΣ τον ξενοδοχο.

α) Πιθανότατα το κόμμα Βαρουφάκη θα μπει στη Βουλή παιρνοντας τις λίγες ψήφους που του λείπουν από απογοητευμένους Λαετζήδες (παραιτηθηκε ο Λαφαζανης). Αρα η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική. Σε επτακομματική Βουλή, η ΝΔ για να καταφέρει αυτοδυναμία θα χρειαστεί 37%-38%, δηλαδή να βρεθεί παραπάνω από το 36,34% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015. Αυτο φυσικά δεν γίνεται άρα η αυτοδυναμία είναι εξαιρετικά δύσκολη ως απίθανη.

https://slpress.gr/politiki/pos-o-veniz ... se-i-fofi/

β) Δεν παιρνει αυτοδυναμια μονη της η ΝΔ λοιπον και παμε στο επομενο βημα. Μετα το σουταρισμα Βενιζελου ο πιθανοτερος στοχος για τη Φωφη ειναι να ΑΡΝΗΘΕΙ στον Κουλη τη συγκυβερνηση ωστε να παμε σε εκλογες με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Με την απλη αναλογικη θα αυξηθουν οι εδρες του ΚΙΝΑΛ ενω θα χασει το bonus των εδρων η ΝΔ. Τότε η Φωφη θα δεχτει συγκυβερνηση αλλα θα προτεινει ΤΡΙΠΛΗ συγκυβερνηση με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ωστε να μην χρεωθει μονη της τις νεοφιλ επιλογες του Κουλη που πιθανοτατα θα εξαφανισουν το ΚΙΝΑΛ στις εκλογες μετα την τετραετια. Επιπλεον με ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ μεσα στην κυβερνηση ο Κουλης θα υποχρεωθει να παραιτηθει απο τη νεοφιλ ατζεντα του.

Αντιγραφω απο παλιοτερο αρθρο: Ήδη αυτό που έχει αρχίσει να λέγεται από τώρα στα πολιτικά γραφεία είναι πως αν στην περίπτωση που στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να κερδίσει την κυβερνητική πλειοψηφία με αυτοδυναμία και αναγκαστεί να ζητήσει να συνεργαστεί με το ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά δεν θα του απλώσει χείρα βοηθείας με αποτέλεσμα την διεξαγωγή νέων εκλογών με απλή αναλογική αυτή τη φορά η οποία όμως στο βάθος θα κρύβει μια νέα συγκυβέρνηση. Πιθανά ίσως με ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

.

99% είσαι μέσα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 17:08

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:E ναι αν γινει πρωθυπουργος ο Κουλης θα εισαι δικαιωμενος γιατι επεσαν εξω 576 σεναρια σου συμφωνα με τα οποια δεν θα γινοταν ποτε πρωθυπουργος
Ενταξει ειναι κατανοητο πως δεν εχεις πολεον θεση στο διαδυκτιο με το συγκεκριμενο nickname και ετοιμαζεις την αποχωρηση σου
Αντε καλο ταξιδι

viewtopic.php?f=5&t=10684

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιουν 2019, 17:15

Αρίστο μη ανήσυχής ο Καψώχας… προέβλεψε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα

https://tomanifesto.gr/otan-o-kapsochas ... 6VUWWT_IOY
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Ιουν 2019, 17:19

Αρίστος έγραψε:Μπα η καλυτερη δικαιωση για οσα γραφαμε θα φανει στους 6 πρωτους μηνες του Κουλη.

Τοτε και μονο τοτε οταν ο Κουλης θα βαραει ανελεητα με μαστιγιο και θα μας εχει επιστρεψει σε εργατικο Μεσαιωνα...

θα φανει ποιοι καλα εκαναν με το να προειδοποιουν τον κοσμο για την καταστροφη που ερχεται.

Οταν σας κοψουν τις συλλογικες συμβασεις που επανεφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, οταν νομιμοποιησουν τις ομαδικες απολυσεις και καταργησουν τις αποζημιωσεις...

ελατε να ξαναμιλησουμε.

.

Εντάξει θα έλθουμε
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιουν 2019, 17:25

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Μπα η καλυτερη δικαιωση για οσα γραφαμε θα φανει στους 6 πρωτους μηνες του Κουλη.

Τοτε και μονο τοτε οταν ο Κουλης θα βαραει ανελεητα με μαστιγιο και θα μας εχει επιστρεψει σε εργατικο Μεσαιωνα...

θα φανει ποιοι καλα εκαναν με το να προειδοποιουν τον κοσμο για την καταστροφη που ερχεται.

Οταν σας κοψουν τις συλλογικες συμβασεις που επανεφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, οταν νομιμοποιησουν τις ομαδικες απολυσεις και καταργησουν τις αποζημιωσεις...

ελατε να ξαναμιλησουμε.

.

Εντάξει θα έλθουμε

Εικόνα

Θεανώ Φωτίου: Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο.

https://www.prototupo.gr/index.php/2019 ... strepsimo/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 03 Ιουν 2019, 17:55

Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως ο μπαρμπαριστος κάπου βαθιά μέσα του νιώθει δικαιωμένος για το αποτέλεσμα των εκλογών. Κάτι μου λέει πως όταν βρει καινούργια στέγη θα επανέλθει δριμύτερος με ανεπανάληπτα threads που θα αφορούν τις εκλογές που πέρασαν, όπου κατά κάποιο μαγικό τρόπο αυτός θα είναι δικαιωμένος και όσοι λέγαμε πως ο σύριζα δεν......τρομπονιασμενοι.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 17:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Καλα κανετε οσοι αντισυριζαιοι πανηγυριζετε για την μεγαλη νικη της ΝΔ αλλα λογαριαζετε ΧΩΡΙΣ τον ξενοδοχο.

α) Πιθανότατα το κόμμα Βαρουφάκη θα μπει στη Βουλή παιρνοντας τις λίγες ψήφους που του λείπουν από απογοητευμένους Λαετζήδες (παραιτηθηκε ο Λαφαζανης). Αρα η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική. Σε επτακομματική Βουλή, η ΝΔ για να καταφέρει αυτοδυναμία θα χρειαστεί 37%-38%, δηλαδή να βρεθεί παραπάνω από το 36,34% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015. Αυτο φυσικά δεν γίνεται άρα η αυτοδυναμία είναι εξαιρετικά δύσκολη ως απίθανη.

https://slpress.gr/politiki/pos-o-veniz ... se-i-fofi/

β) Δεν παιρνει αυτοδυναμια μονη της η ΝΔ λοιπον και παμε στο επομενο βημα. Μετα το σουταρισμα Βενιζελου ο πιθανοτερος στοχος για τη Φωφη ειναι να ΑΡΝΗΘΕΙ στον Κουλη τη συγκυβερνηση ωστε να παμε σε εκλογες με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Με την απλη αναλογικη θα αυξηθουν οι εδρες του ΚΙΝΑΛ ενω θα χασει το bonus των εδρων η ΝΔ. Τότε η Φωφη θα δεχτει συγκυβερνηση αλλα θα προτεινει ΤΡΙΠΛΗ συγκυβερνηση με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ωστε να μην χρεωθει μονη της τις νεοφιλ επιλογες του Κουλη που πιθανοτατα θα εξαφανισουν το ΚΙΝΑΛ στις εκλογες μετα την τετραετια. Επιπλεον με ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ μεσα στην κυβερνηση ο Κουλης θα υποχρεωθει να παραιτηθει απο τη νεοφιλ ατζεντα του.

Αντιγραφω απο παλιοτερο αρθρο: Ήδη αυτό που έχει αρχίσει να λέγεται από τώρα στα πολιτικά γραφεία είναι πως αν στην περίπτωση που στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να κερδίσει την κυβερνητική πλειοψηφία με αυτοδυναμία και αναγκαστεί να ζητήσει να συνεργαστεί με το ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά δεν θα του απλώσει χείρα βοηθείας με αποτέλεσμα την διεξαγωγή νέων εκλογών με απλή αναλογική αυτή τη φορά η οποία όμως στο βάθος θα κρύβει μια νέα συγκυβέρνηση. Πιθανά ίσως με ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. .

99% είσαι μέσα.

Σας το είχα πει ότι η ψαλίδα θα έκλεινε στο 0,02% διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εσείς φαγωθήκατε!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 17:59

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Ενταξει ειναι κατανοητο πως δεν εχεις πλεον θεση στο διαδυκτιο με το συγκεκριμενο nickname και ετοιμαζεις την αποχωρηση σου Αντε καλο ταξιδι

Θα τρίζουν τα κόκαλα του μεγαλοεφοπλιστή, που του χρησιμοποιεί τη φωτογραφία του.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Ιουν 2019, 18:00

Αρίστος έγραψε:
Adminović έγραψε:Θεωρώ απίθανο η Φώφη να μη δεχτεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Ακομη και το Liberal σημερα λεει αυτο που εγραψα εγω τα ξημερωματα στο παρον νημα.

Η Φωφη θα πει οχι στον Κουλη γιατι θελει επαναληπτικες με απλη αναλογικη.

Η απλή αναλογική πίσω από την απόφαση της Φώφης

https://www.liberal.gr/apopsi/i-apli-an ... fis/254212

Βεβαια το Liberal που τρεμει μπας και ο Κουλης δεν παρει αυτοδυναμια το γυριζει στο συνωμοσιολογικο πως δηθεν επιχειρηματιες ειναι πισω απο τη σταση της Φωφης.

Στην πραξη ομως το ΚΙΝΑΛ (τοτε ΠΑΣΟΚ) απο το 2014 ζητουσε εκλογες με απλη αναλογικη.

https://www.voria.gr/article/skandalidi ... -analogiki

.

Θα σε παραπέμψω στο -δικο σου- αρχικό ποστ και την γ' παράγραφο.

Μήπως -λεμε τώρα μήπως- όλο αυτό το άρθρο από το λιμπεραλ αποσκοπεί στο να μην εφησυχάζουν τα σανοφάγα της νδουλας -εν όψει της μεγάλης διαφαινόμενης νίκης του Cooli- και πάνε Μυυυυυυυυκονο αντί να ψηφίσουν; :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”