Ευρωεκλογές ΚΚΕ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ευρωεκλογές ΚΚΕ

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μάιος 2019, 12:22

Πολύ διδαχτικές συντροφικές συζητήσεις

Εικόνα

Να σας χαιρόμαστε.

Και οι ροζ γόβες της αριστεράς.

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Μάιος 2019, 17:43

itteithe έγραψε:Ok, πηγή και απ' τον ΣΤΟΧΟ πλέον...

Από την wikipedia:

Το 1939 δημιούργησε μια αντιφασιστική ομάδα νεολαίας ενάντια στην Ιταλική κατοχή της Δωδεκανήσου και τη δικτατορία του Ιωάννη Μεταξά.

Αν και έχω αναφέρει πολλάκις πως δεν την θεωρώ φερέγγυο μέσο. Βέβαια, ο Γλέζος βρίσκεται ακόμη εν ζωή και δεν το έχει διαψεύσει. Και δεν νομίζω πως ο ίδιος επιβεβαιώνει πως άνηκε στην ΕΟΝ.

Πάντως, εξαιρετική τακτική. Τόσα χρόνια επιμένατε οτι δεν κατέβασε την σημαία και τώρα αλλάξατε τακτική.

Σου έγραψα λοιπόν ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ο Φαλαγγίτης Μ Γλέζος κατέβασε την σημαία από την Ακρόπολη. Όπως θέλω να πιστεύω και ότι ο Φαλαγγίτης Κ Κουκίδης πήδηξε από την Ακρόπολη και πολλά ακόμα πράγματα.

Το ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ (υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία) αλλά το μέγα ερώτημα είναι :

Όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου.

Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία, ένας στρατός που έδινε τεράστια σημασία στην στρατιωτική πρακτική, και μάλιστα σε ένα σημείο όπως η Ακρόπολη.

Άρα, η αλήθεια είναι πως οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν στην Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από που; Αφού είναι βέβαιο ότι η σημαία είχε υποσταλεί.

Αυτό δηλαδή

Εικόνα

Αλλά υπάρχουν αυτά.

Εικόνα

Η ανακοίνωση του Γερμανού διοικητή την επόμενη μέρα αναφέρει:

“κατά την νύκτα της 30ης προς την 31ην Μαϊου υπεξερέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα γερμανική πολεμική σημαία παρ’ αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις.Οι ένοχοι και συνεργοί αυτών θα τιμωρηθώσι δια της ποινής του θανάτου”.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 31 Μάιος 2019, 17:56

pluton έγραψε:
Και οι ροζ γόβες της αριστεράς.

Εικόνα

Karma is a bitch που λένε . Εγώ έφαγα μπαν εδώ μέσα λόγω Νοτοπούλου ,αλλά όχι για τις ροζ γόβες , για κάτι άλλες... ροζ ιστορίες :whistle: :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2019, 11:00

pluton έγραψε:Σου έγραψα λοιπόν ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ο Φαλαγγίτης Μ Γλέζος κατέβασε την σημαία από την Ακρόπολη.

Παντως η οργανωση σου αποκαλει τον Μ.Γ. ''νοσταλγο των γκουλαγκ'' και οχι φαλαγγιτη και λεει οτι δεν κατεβασε ποτε την σημαια.

Αποφασιστε επιτελους τι παραμυθι θα λετε.

Χρυσή Αυγή: Ο νοσταλγός των γκούλαγκ Γλέζος δεν κατέβασε ποτέ τη σημαία από την Ακρόπολη

https://www.iefimerida.gr/news/73660/%C ... E%BB%CE%B7

Φυσικα, ο λογος που λετε τοσες πολλες εκδοχες ειναι επειδη λετε ψεμματα. Τα ψευτικα σεναρια ειναι πολλα, η αληθεια ειναι παντα μια.

Αυτη εδω η σημαια με την οποια φωτογραφιζεται ο Κασιδιαρης και αλλα μελη σας μοιαζει με αυτην που κατεβασε ο Γλεζος

Εικόνα

Πολυ αγαπη εχετε για την σβαστικα οι νεοΦαλαγγιτες, κατι που σιγουρα δεν μπορει να πει κανεις για τον Μ. Γλεζο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Ιουν 2019, 12:39

Δηλαδή ο Μ Γλέζος δεν ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2019, 12:45

Σημαια ναζι στην Ακροπολη

Εικόνα

Σημαια ναζι με την οποια φωτογραφηθηκε ο Κασιδιαρης

Εικόνα

Πριν εγραψα οτι οι δυο σημαιες μοιαζουν. Εκανα λαθος. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες.

Βλεπουμε λοιπον οτι οι μεταξικοι τρεφουν μεγαλη αγαπη για αυτη τη σημαια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Ιουν 2019, 13:05

pluton έγραψε:Δηλαδή ο Μ Γλέζος δεν ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ;

Δεν μου απάντησες ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ή όχι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Ιουν 2019, 13:07

Κι εγώ ήμουν κάγκουρας στα 15-19, μετά και μέχρι τα 25 υπήρξα οννεδίτης και κλαρινογαμπρός που δάκρυζε κράζοντας το σύνθημα ''μια φορά οννεδίτης για πάντα οννεδίτης'' στα πάρτι της οργάνωσης κρατώντας στο χέρι ένα δεξιότατο κοκτέιλ κούμπα-λίμπρε.
Μετά ή κάτι στράβωσε ή κόλλησα κάποιο προδοτικό μικρόβιο και έγινα κομμουνιστής.
Τι συμπέρασμα βγάζεις ρε Πλούτωνα ως ειδικός πολιτικο-ιδεολογικός συμπεριφοριολόγος; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Ιουν 2019, 13:13

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Κι εγώ ήμουν κάγκουρας στα 15-19, μετά και μέχρι τα 25 υπήρξα οννεδίτης και κλαρινογαμπρός που δάκρυζε κράζοντας το σύνθημα ''μια φορά οννεδίτης για πάντα οννεδίτης'' στα πάρτι της οργάνωσης κρατώντας στο χέρι ένα δεξιότατο κοκτέιλ κούμπα-λίμπρε.
Μετά ή κάτι στράβωσε ή κόλλησα κάποιο προδοτικό μικρόβιο και έγινα κομμουνιστής.
Τι συμπέρασμα βγάζεις ρε Πλούτωνα ως ειδικός πολιτικο-ιδεολογικός συμπεριφοριολόγος; :fico:

Δηλαδή καταλήγουμε ότι τον Μάιο του 1941 ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ, μετά είδε το φως το αληθινό και τώρα ξανάχασε το φως του και άρχισε πάλι να θυμάται ότι "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" έτσι;

https://www.iefimerida.gr/news/395599/g ... myalo-toys
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Ιουν 2019, 13:15

Όπου και να καταλήξουμε ''ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε''. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”