nik_killthemall έγραψε:1) Βρε κόπανε πως ΔΕΝ απάντησα ? Όταν σου γράφω πως δεν το παρέθεσα γιατί αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΨΕΥΔΗ είδηση που έβαλες, δεν σου απαντώ ? Σου απαντώ ! αλλά έχει πάρει η σούφρα σου φωτια από το τσούξιμο και το προσπερνάς !
2) Εγκληματίες τύπου Βουλγαράκη υποστηρίζεις και το ξέρεις ! Στο έχω ξαναπεί, τα πιο βρωμερά των τωρινών βγαίνουν ΠΑΝΤΑ από τους επόμενους ! Το αν αυτοι που προπαγανδίζεις εδω και τοσα χρόνια εκτός απο εγκληματίες είναι ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ θα το μάθουμε από τους επόμενους και ΟΧΙ ΤΩΡΑ !
3) Ρε οργίλε εγώ παίρνω κόκα και είμαι αγάμητος ή ΕΣΥ που με 10 χιλιαδες μηνυματα, στην ηλικία των 700 ετών που είσαι εδώ και 2 χρόνια προπαγανδίζεις μέρα νύχτα σαν ζόμπι και το αποτέλεσμα είναι, Αδωνης, Σαμαράς, Βενιζελος, Αβραμο στο αρχειο ?
Άιντε σίχαμα θα βγάλεις και γλώσσα μετά από τέτοιο τάπωμα ...
Ρε εισαι ψυχοπαθης, μπροστα σου ο Γιαννοπουλος ειναι οαση λογικοτητας. Σε εχουν χωρις χαρτι εξω η τα γραφεις απο ψυχιατρικη κλινικη;
Αν νομιζεις οτι ο κοσμος εδω μεσα ειναι σαν τα μουτρα σου και δεν αντιλαμβανεται πως σε ΚΑΘΕ μηνυμα παθαινεις κριση υστεριας και προσπαθεις να εξοντωσεις τον συνομιλητη σου, εισαι μακρια νυχτωμενος.
Στοχος σου σε αυτο το νημα ειναι να το κανεις μπουρδελο και να προσβαλεις οσους περισσοτερους Συριζαιους μπορεις.
Ουτε το σαλιο μου μωρη καποτα.
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.