Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 18:01

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε: :violi:

Tι ειρωνευεσαι αφου με τετοιες πιπες κερδισατε τις εκλογες :D

Μετα σας κανει εντυπωση που δεν σας εμπιστευομαστε

Ναι, "κερδίσαμε τις εκλογές".... :laugh1:
Άσε μας ρε Λαχουρ τα χουμε ξαναπεί, μην βαράς το ίδιο βιολί. Βαριέμαι και να ασχοληθώ άλλο (ουπς μόλις έχασα 0,60! :D )
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 30 Μαρ 2019, 19:23

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nik_killthemall έγραψε: Βέβαια αυτές είναι οπτικές μη οπαδικές τη στιγμή που όλη η μεταπολίτευση (και προφανώς μεταπολίτευση είναι και η μνημονιακή = χρεοκοπημένη ελλάδα, ίσως το πιο καθαρό πρόσωπο της μεταπολίτευσης είναι η τελευταία 10ετία) ΕΙΝΑΙ οπαδισμός.

Μα με αυτή τη λογική βρε Νίκο όποιο κόμμα παίρνει παραπάνω σε εκλογές είναι αποτέλεσμα "οπαδισμου" ....(παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα).
Όχι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ λόγω οπαδισμου ή για να μην βγει η ΝΔ (το οποίο by the way δεν είναι στάση οπαδισμου).

ΥΓ
Δεν μπορείς να διακόπτεις μια πρόταση με τόσο μεγάλη παρένθεση γιατί χάνεται ο ειρμός της σκέψης και δυσκολευεις την ανάγνωση και το νόημα του κειμένου. (Ορίστε, στα λέω κι απο εδώ! :laugh1: )

Δεν απαντάς στην ουσία (αναμενόμενο) και το κριτήριο "ψηφίζω τον Α για να μην βγει ο Β" ΕΙΝΑΙ οπαδικό. Κάθε κριτήριο που σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις αυτόν που ταιριάζει το δυνατόν καλύτερα στη δικιά σου θεώρηση, είναι προϊον οπαδισμού. Είναι το ίδιο κριτήριο με το οποιο ψηφίζει η πλειονοτητα σε όλη τη μεταπολίτευση και γιαυτό λέω πως δεν άλλαξε τίποτα.

Είναι σα να μου λες πως επειδη άλλαξε το διπολο ολυμπιακος - παο και έγινε παοκ - αεκ, αρα άλλαξε οι ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαιρου και οι φιλάθλοι του ... :laugh1:

(Την παρατήρηση σύνταξης, μου την κάνεις επειδή διαφωνείς μαζί μου, αν έλεγα κάτι με το οποίο συμφωνείς δεν θα την ανέφερες καν και το νόημα της πρότασής μου θα το έβρισκες και σουπερ ευαναγνωστο και όλα θα ήταν πολύχρωμα και θα μύριζαν ωραία. :fico: )
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μαρ 2019, 19:28

σωστος ο νικ περι οπαδισμου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 20:04

nik_killthemall έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα με αυτή τη λογική βρε Νίκο όποιο κόμμα παίρνει παραπάνω σε εκλογές είναι αποτέλεσμα "οπαδισμου" ....(παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα).
Όχι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ λόγω οπαδισμου ή για να μην βγει η ΝΔ (το οποίο by the way δεν είναι στάση οπαδισμου).

ΥΓ
Δεν μπορείς να διακόπτεις μια πρόταση με τόσο μεγάλη παρένθεση γιατί χάνεται ο ειρμός της σκέψης και δυσκολευεις την ανάγνωση και το νόημα του κειμένου. (Ορίστε, στα λέω κι απο εδώ! :laugh1: )

Δεν απαντάς στην ουσία (αναμενόμενο) και το κριτήριο "ψηφίζω τον Α για να μην βγει ο Β" ΕΙΝΑΙ οπαδικό. Κάθε κριτήριο που σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις αυτόν που ταιριάζει το δυνατόν καλύτερα στη δικιά σου θεώρηση, είναι προϊον οπαδισμού. Είναι το ίδιο κριτήριο με το οποιο ψηφίζει η πλειονοτητα σε όλη τη μεταπολίτευση και γιαυτό λέω πως δεν άλλαξε τίποτα.

Είναι σα να μου λες πως επειδη άλλαξε το διπολο ολυμπιακος - παο και έγινε παοκ - αεκ, αρα άλλαξε οι ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαιρου και οι φιλάθλοι του ... :laugh1:

(Την παρατήρηση σύνταξης, μου την κάνεις επειδή διαφωνείς μαζί μου, αν έλεγα κάτι με το οποίο συμφωνείς δεν θα την ανέφερες καν και το νόημα της πρότασής μου θα το έβρισκες και σουπερ ευαναγνωστο και όλα θα ήταν πολύχρωμα και θα μύριζαν ωραία. :fico: )

Ούτε εσύ απάντησες στην ουσία αυτού που είπα: Ποια λογική ξεχωρίζει ένα κόμμα που κερδιζει εκλογές από τον "οπαδισμο";....
Πώς είναι "οπαδικο" όταν ψηφίζεις κατι το οποίο δεν θα ψηφιζες κανονικά αν δεν φοβοσουν ότι θα βγεί κάτι άλλο που είσαι σίγουρος ότι δεν θες; Τίνος οπαδός είσαι;.....
Άκυρη και η αναλογία με τις ομάδες: ε ναι πάντα τα κόμματα θα διαδέχονται κόμματα. Βρε μπας και είσαι αναρχικός και δεν μας το λες; :laugh1:
(Την παρατήρηση την έκανα πιο πολύ επειδή είχαμε αναφερθεί πρόσφατα και δεν θυμώσουν ότι παλιά σου είχα κάνει 1-2 φορές παρόμοιες. Δεν είχε κάτι το εκδικητικό όπως πας να το περάσεις, δεν θα έπεφτα ποτέ τόσο χαμηλά. Ειλικρινά διάβασα 2-3 φορές την παράγραφο και στο τέλος αναγκάστηκα να παραλείψω την παρένθεση για να καταλάβω την πρόταση, οπότε ναι, με κούρασες λίγο και επί τη ευκαιρία στο ανέφερα).
ΥΓ
Δεν περίμενα τόση γενικότητα, ασάφεια, αιριστολογια από τόσο ορθολογικό άτομο που αν μην τι άλλο έχει αποδείξει ότι ξέρει να σκέφτεται ορθολογικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2019, 20:07

Oπαδισμος ειναι να ψηφιζεις κατι ανεξαρτητα απο το τι ιδεες πρεσβευει.

Πχ ο Αριστος ηταν αντιμνη και εναντιον της συνθετης ονομασιας μεχρι πριν καποια χρονια και τωρα ειναι τα ακριβως αντιθετα λογω των θεσεων που πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ε, αυτο ειναι οπαδισμος.

Το νορμαλ ειναι να υποστηριζεις ιδεες και μετα να ψηφιζεις αναλογα. Τα μποτ πρωτα υποστηριζουν κατι και εκ των υστερων κατασκευαζουν λογους για τους οποιους το υποστηριζουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 20:13

Λαχουρένιος έγραψε:Oπαδισμος ειναι να ψηφιζεις κατι ανεξαρτητα απο το τι ιδεες πρεσβευει.

Πχ ο Αριστος ηταν αντιμνη και εναντιον της συνθετης ονομασιας μεχρι πριν καποια χρονια και τωρα ειναι τα ακριβως αντιθετα λογω των θεσεων που πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ε, αυτο ειναι οπαδισμος.

Το νορμαλ ειναι να υποστηριζεις ιδεες και μετα να ψηφιζεις αναλογα. Τα μποτ πρωτα υποστηριζουν κατι και εκ των υστερων κατασκευαζουν λογους για τους οποιους το υποστηριζουν.

Αυτά όλα είναι χαρακτηρισμοί που μπορείς να τους προσαπτεις ελεύθερα σε όποιον θες. Και τους κουκουεδες μπορείς να τους πεις οπαδιστες και όλους! Στη ζωή πορευόμαστε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες και τα δεδομένα. Το να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τα εκάστοτε δεδομένα δεν είναι απλά οπαδισμος είναι επικίνδυνα και καταστροφικά ίσως "κόλλημα εγκεφάλου".
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2019, 20:16

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αυτά όλα είναι χαρακτηρισμοί που μπορείς να τους προσαπτεις ελεύθερα σε όποιον θες. Και τους κουκουεδες μπορείς να τους πεις οπαδιστες και όλους! Στη ζωή πορευόμαστε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες και τα δεδομένα. Το να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τα εκάστοτε δεδομένα δεν είναι απλά οπαδισμος είναι επικίνδυνα και καταστροφικά ίσως "κόλλημα εγκεφάλου".

Φυσικα και υπαρχουν οπαδιστες ΚΚΕδες. Πολλοι ειναι που δεν εχουν ιδεα τι πρεσβευει το Κομμα και το ψηφιζουν για οικογενειακους λογους.

Τι δεδομενα λαμβανετε υπ'οψιν οι ζαιοι δηλαδη? Ο,τι πει ο Τσιπρας. Βαραει το νταουλι και αλλαζετε αποψεις και σεις.

Θυμαμαι πολυ καλα τι λεγατε οι ψηφοφοροι του πριν το 2015. Υποστηριζατε καποιες συγκεκριμενες αποψεις εστω και αν τις εβρισκα αφελεις. Μετα την κωλοτουμπα του δημοψηφισματος η ολη σας επιχειρηματολογια ειναι ''Τσιπρας ολε ουγκ'' ή ''τον παιρνει ο Κουλης''.

Δεν εχετε πολιτικα επιχειρηματα πια. ΣΥΡΙΖΑ και ας μη γμσ ποτε ειναι η φαση.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 20:23

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Αυτά όλα είναι χαρακτηρισμοί που μπορείς να τους προσαπτεις ελεύθερα σε όποιον θες. Και τους κουκουεδες μπορείς να τους πεις οπαδιστες και όλους! Στη ζωή πορευόμαστε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις συνθήκες και τα δεδομένα. Το να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τα εκάστοτε δεδομένα δεν είναι απλά οπαδισμος είναι επικίνδυνα και καταστροφικά ίσως "κόλλημα εγκεφάλου".

Φυσικα και υπαρχουν οπαδιστες ΚΚΕδες. Πολλοι ειναι που δεν εχουν ιδεα τι πρεσβευει το Κομμα και το ψηφιζουν για οικογενειακους λογους.

Τι δεδομενα λαμβανετε υπ'οψιν οι ζαιοι δηλαδη? Ο,τι πει ο Τσιπρας. Βαραει το νταουλι και αλλαζετε αποψεις και σεις.

Θυμαμαι πολυ καλα τι λεγατε οι ψηφοφοροι του πριν το 2015. Υποστηριζατε καποιες συγκεκριμενες αποψεις εστω και αν τις εβρισκα αφελεις. Μετα την κωλοτουμπα του δημοψηφισματος η ολη σας επιχειρηματολογια ειναι ''Τσιπρας ολε ουγκ'' ή ''τον παιρνει ο Κουλης''.

Δεν εχετε πολιτικα επιχειρηματα πια. ΣΥΡΙΖΑ και ας μη γμσ ποτε ειναι η φαση.

Η κωλοτουμπα του δημοψηφίσματος, τα νταούλια, Τσίπρας όλε κλπ κλπ... Δεν είναι ούτε πολιτικός λόγος ούτε πολιτική ανάλυση αυτά. Είναι συζήτηση τύπου Κατίνας και ειλικρινά δεν έχω την διάθεση να μπω στην διαδικασία. Αν θες τέτοια πήγαινε σε καμία Τατιάνα να ξεκατινιαστεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2019, 20:26

BaKXOS_Lysios έγραψε:Η κωλοτουμπα του δημοψηφίσματος, τα νταούλια, Τσίπρας όλε κλπ κλπ... Δεν είναι ούτε πολιτικός λόγος ούτε πολιτική ανάλυση αυτά. Είναι συζήτηση τύπου Κατίνας και ειλικρινά δεν έχω την διάθεση να μπω στην διαδικασία. Αν θες τέτοια πήγαινε σε καμία Τατιάνα να ξεκατινιαστεις.

Πωπω, τι λετε λορδε μου συγγνωμη που σας προσεβαλλα :laugh1: :laugh1:

Το 62% του ΟΧΙ που το κανατε ΝΑΙ, και το αντιμνη που εγινε φουλ μνη, πως να τα αποκαλεσω για να μην σκανδαλιστειτε?

Κυβισθησεις? Στροφη 360 μοιρων (sic)?

Το σιγουρο ειναι οτι αλλα λεγατε τοτε, και αλλα τωρα, και δεν θα μας βγαλετε τρελους ολους τους υπολοιπους.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 20:32

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Η κωλοτουμπα του δημοψηφίσματος, τα νταούλια, Τσίπρας όλε κλπ κλπ... Δεν είναι ούτε πολιτικός λόγος ούτε πολιτική ανάλυση αυτά. Είναι συζήτηση τύπου Κατίνας και ειλικρινά δεν έχω την διάθεση να μπω στην διαδικασία. Αν θες τέτοια πήγαινε σε καμία Τατιάνα να ξεκατινιαστεις.

Πωπω, τι λετε λορδε μου συγγνωμη που σας προσεβαλλα :laugh1: :laugh1:

Το 62% του ΟΧΙ που το κανατε ΝΑΙ, και το αντιμνη που εγινε φουλ μνη, πως να τα αποκαλεσω για να μην σκανδαλιστειτε?

Κυβισθησεις? Στροφη 360 μοιρων (sic)?

Το σιγουρο ειναι οτι αλλα λεγατε τοτε, και αλλα τωρα, και δεν θα μας βγαλετε τρελους ολους τους υπολοιπους.

Προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κανείς σοβαρή συζήτηση με άτομα που είναι απλώς οπαδοί και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το damage το κράξιμο και το δήθεν ταπωμα... Φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που απαντάς. Δεν θα μπω λοιπόν σε σοβαρή διαδικασία μαζί σου. Καμία αλλαξοτρολια να περνά η ώρα και....καλή καρδιά. ;)
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”