Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μάιος 2023, 17:20

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:στα ναυπηγεια ο κομμουνιστικος δακτυλος -δεν βαριεσαι θα τα κανουμε ολα μνι
γιατι ετσι μας αρεσει - ειναι μεγαλος σε σχεση με αλλες επιχειρησεις

μετα παραπουνιουνται γιατι δεν εχουν δουλειες και γιατι μενουν κλειστα
ουστ!!! και εκει δεν μιλαμε για μεροκαματο γαλερας αλλα πολυ υψηλο
απο τα πιο υψηλα στην ελλαδα

Η δράση και η επεμβατικοτητα των κκεδων στο συνδικαλισμό είναι από τους μοναδικούς λόγους που θεωρώ ότι αξίζει να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά οι εικόνες δαρμενων και ματωμενων σε απεργίες δεν μου αρέσει. Χάνουν το δίκιο τους ασκώντας βία.

Αν δεν έπαιζε φάπες θα έλεγες ότι είναι συστημικοί :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 19:02

Λαχουρένιος έγραψε:Τόσο δύσκολο είναι να υπερασπιστείς την ψήφο σου? :hmmm Εγώ και ο Ραν πως απαντούμε σε ερωτήσεις για το ΚΚΕ εδώ και τόσες σελίδες?

Δεν απαντάτε, επιστρέφετε απλά την ερώτηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις περιπτώσεις που απαντάτε κάτι είναι οι γνωστές προβλέψιμες αερολογιες περί κομμουνισμού τις οποίες να σου πω την αλήθεια όσο ρωτάω και μπαίνω βαθύτερα στη σκέψη σας τόσο τις βρίσκω πιο απογοητευτικές. Καλύτερα λοιπόν ας μην το ξεζουμισουμε άλλο γιατί θα ήθελα να μου μείνει ένας μικρός βαθμός εκτίμησης και ελπίδας. :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 19:03

Λαχουρένιος έγραψε:Αν δεν έπαιζε φάπες θα έλεγες ότι είναι συστημικοί :D

:ohno343:
Τέτοιες παπαριές μόνο από τον Νέμο περίμενα...
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 19:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κι εμείς έχουμε και οικολογικό πρόγραμμα και οικολογικές ανησυχίες.
Τεκμηριωμένο μάλιστα και όχι βαρουφολογίες του τύπου να μην κλάνουν τα γατιά και οι γελάδες.
Για ''ψάξε'' μας λίγο. :D

Εσείς και να έχετε δεν διεκδικείτε ψήφο γιατί οι υποκειμενικές συνθήκες δεν είναι ώριμες. Δεν μπορεί να ψηφίσω κάτι που δεν θέλει να ψηφιστεί. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 19:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αν δεν έπαιζε φάπες θα έλεγες ότι είναι συστημικοί :D

:ohno343:
Τέτοιες παπαριές μόνο από τον Νέμο περίμενα...

λαθος συμπερασματα βγαζετε για μενα -ποτε δεν μου αρεσε ο οχλος
απο οπου και αν προερχεται -ουτε απο τους δικους μου ουτε απο τους απεναντι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 19:11

και οκ ξαναγυρισα -συνεχιστε την συζητηση ..τι εχουν τα προγραμματα των κομματων
που υποστηριζετε ...ο ενας το εχει με την οικολογια -να σωσουμε τον πλανητη
και ας ψοφησουμε - οι αλλοι περιμενουν να ωριμασουν οι συνθηκες
να ξεσηκωθεί ο κοζμος και να παρει σβαρνα τα αφεντικα
θα εχουμε ψοφησει ουλοι μας χωρις τουλαχιστον να σωσουμε τον πλανητη
τζιφος μεχρι τωρα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 19:29

nemo έγραψε: ...ο ενας το εχει με την οικολογια -να σωσουμε τον πλανητη
και ας ψοφησουμε -

Εσύ νομίζεις ότι η οικολογία είναι απλά ένα trend που αφορά το απώτερο μέλλον και δεν έχει άλλες επιπτώσεις στην κοινωνία, την ποιότητα ζωής, την οικονομία κλπ κλπ κλπ;
Μακάρι να ήταν έτσι. Μας αφορά άμεσα ήδη τις δικές μας κοντινές γενιές. Σκέψου απλά πόσα λεφτά πρέπει να ξοδεύει ένας κάτοικος αστικής περιοχής για να πίνει σήμερα καθαρό νερό (φίλτρα βρύσης ή εμφιαλωμένα μπουκάλια) τον χρόνο σε σχέση ας πούμε με τα '80's. Anyway μεγάλα παιδιά είστε ψάχτε λίγο βαριέμαι να γράφω.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 20:11

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε: ...ο ενας το εχει με την οικολογια -να σωσουμε τον πλανητη
και ας ψοφησουμε -

Εσύ νομίζεις ότι η οικολογία είναι απλά ένα trend που αφορά το απώτερο μέλλον και δεν έχει άλλες επιπτώσεις στην κοινωνία, την ποιότητα ζωής, την οικονομία κλπ κλπ κλπ;
Μακάρι να ήταν έτσι. Μας αφορά άμεσα ήδη τις δικές μας κοντινές γενιές. Σκέψου απλά πόσα λεφτά πρέπει να ξοδεύει ένας κάτοικος αστικής περιοχής για να πίνει σήμερα καθαρό νερό (φίλτρα βρύσης ή εμφιαλωμένα μπουκάλια) τον χρόνο σε σχέση ας πούμε με τα '80's. Anyway μεγάλα παιδιά είστε ψάχτε λίγο βαριέμαι να γράφω.

μη με πληγωνεις βρε οση σχεση εχεις εσυ με την οικολογια εχει και ενας φιλος
που αν τον ρωτησεις τι εστι οικολογια θα σου απαντησει -αν τρωγεται
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 20:26

nemo έγραψε:μη με πληγωνεις βρε οση σχεση εχεις εσυ με την οικολογια εχει και ενας φιλος
που αν τον ρωτησεις τι εστι οικολογια θα σου απαντησει -αν τρωγεται

Είναι λογικό ο φίλος σου να μην ξέρει καν πως γράφεται η "εικωλωγία" αλλά εγω δεν είμαι φίλος σου... :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Μάιος 2023, 20:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Κι εμείς έχουμε και οικολογικό πρόγραμμα και οικολογικές ανησυχίες.
Τεκμηριωμένο μάλιστα και όχι βαρουφολογίες του τύπου να μην κλάνουν τα γατιά και οι γελάδες.
Για ''ψάξε'' μας λίγο. :D

Εσείς και να έχετε δεν διεκδικείτε ψήφο γιατί οι υποκειμενικές συνθήκες δεν είναι ώριμες. Δεν μπορεί να ψηφίσω κάτι που δεν θέλει να ψηφιστεί. :D

Διεκδικούμε και την τελευταία συνειδητή ψήφο που θα μας δώσει περισσότερες αγωνιστικές δυνατότητες και παρέμβασης στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των λαϊκών στρωμάτων.
Και ναι, οι υποκειμενικές συνθήκες δεν είναι ώριμες για ριζικές αλλαγές ούτε διαμορφώνονται
κατά βούληση, αλλά κάτω από την όξυνση συγκεκριμένων αντιθέσεων που θα αδυνατούν
να λυθούν στο δοσμένο στάδιο ανάπτυξης του καπιταλισμού και θα πάρουν τη μορφή σύγκρουσης.
Οι επαναστάσεις δε γίνονται επί παραγγελία ώστε να τις φέρει ο ντελιβεράς στο σπίτι, ούτε και καθορίζονται για τώρα, αύριο ή μεθαύριο αλλά ωριμάζουν, αντικειμενικά και υποκειμενικά,
και ξεσπούνσε στιγμή που καθορίζεται από ένα μεγάλο σύμπλεγμα ολόκληρης σειράς εσωτερικών
και εξωτερικών παραγόντων.
Προσπαθώ εδώ και σαράντα σελίδες να καταλάβεις ότι η άμεση επαναστατική διαδικασία που απαιτείτε από το ΚΚΕ και που θα οδηγήσει σε ριζικές κοινωνικές αλλαγές, δεν εξαρτάται από τη δική μου ή τη δική σου θέληση, πολιτικών κομμάτων, κοινωνικών ομάδων ή τάξεων, που παίζουν το ρόλο του υποκειμένου της ιστορικής διαδικασίας, αλλά από μια ενότητα αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων ορισμένου βαθμού ανάπτυξης που δεν μπορεί να καθοριστεί εκ των προτέρων.
Αλλά νομοτελειακά θα φτάσουμε σε εκείνο το επίπεδο ωρίμανσης των ταξικών αντιθέσεων της αστικής κοινωνίας που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση.
Εκείνη τη στιγμή τα κομμουνιστικά κόμματα θα είναι έτοιμα να καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο την αυτοτελή ιστορική δράση του προλεταριάτου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”