Μπα, πολύ μαλακός μου είσαι τώρα. Άλλα έγραφες πριν μέρες. Εκτός και αν απευθυνόσουν σε άλλον. Ακού εκεί γλώσσα για άτομα που δεν σου έκαναν τίποτα, ούτε σε κανέναν άλλο. Αλλά μην ανησυχείς. Θα στρώσεις εσύ.
Kαι τα γράφω αυτά γιατί μόνο ένα καθίκι μπορεί να εκφράζεται έτσι. Ποιούς θέλεις να στρώσεις άραγε, εσύ και άλλα καθίκια που η θέση τους είναι στη φυλακή; Σου σκοτώσαμε τον πατέρα, σου βιάσαμε κανένα παιδί; Όχι. Ούτε καν κλέφτες δεν είμαστε. Απλοί ΔΥ όπως εσύ και μάλιστα νόμιμα διορισμένοι. Όσο για μένα, το έγκλημα που έχω κάνει είναι ότι βίασα έναν μαντράχαλο. Έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει από όσα περνάω.
Δεν νομίζεις ότι ο βιασμός μαντράχαλου πρέπει να περάσει από την νόμιμη δικαιοσύνη αντί να υπάρχει κοινωνική και επαγγελματική περιθωριποίηση, ενημέρωση στον χώρο εργασίας και την γειτονιά της κατοικίας για τον εγκληματία, νόθευση καφέ, ποτού με ουσίες, και γενικά τακτικές που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία για φυλακισμένους και αποφυλακισμένους πεδαιραστές, δολοφόνους, βιαστές κλπ;
Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Love Ready's
Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Νομίζω ότι δεν αφορούν ένα θέμα για μετανάστευση ενός φόρουμ , αυθαίρετες αναφορές σε ποινικά ζητήματα. Απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές για τα προσωπικά σας προβλήματα.
0 .
-
Mira
Yπήρξαν πόστ τα οποία σβήστηκαν και στα οποία ο Στύγιος μας έβρισε (εγώ το εξέλαβα ως βρίσιμο στο πρόσωπό μου). Απ' ότι βλέπω πάντως δεν έβριζε τον Οργισμένο αφού τώρα μιλάει ωραία. Αν θέλετε σβήστε και το παραπάνω πόστ.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

σα δεν ντρέπεστε να βρίζετε έτσι
(
)
(
)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Mira έγραψε:Δεν νομίζεις ότι ο βιασμός μαντράχαλου πρέπει να περάσει από την νόμιμη δικαιοσύνη αντί να υπάρχει κοινωνική και επαγγελματική περιθωριποίηση, ενημέρωση στον χώρο εργασίας και την γειτονιά της κατοικίας για τον εγκληματία, νόθευση καφέ, ποτού με ουσίες, και γενικά τακτικές που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία για φυλακισμένους και αποφυλακισμένους πεδαιραστές, δολοφόνους, βιαστές κλπ;
Τι διαβαζω ρε πστη μου

0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Mira έγραψε:Μπα, πολύ μαλακός μου είσαι τώρα. Άλλα έγραφες πριν μέρες. Εκτός και αν απευθυνόσουν σε άλλον. Ακού εκεί γλώσσα για άτομα που δεν σου έκαναν τίποτα, ούτε σε κανέναν άλλο. Αλλά μην ανησυχείς. Θα στρώσεις εσύ.
Kαι τα γράφω αυτά γιατί μόνο ένα καθίκι μπορεί να εκφράζεται έτσι. Ποιούς θέλεις να στρώσεις άραγε, εσύ και άλλα καθίκια που η θέση τους είναι στη φυλακή; Σου σκοτώσαμε τον πατέρα, σου βιάσαμε κανένα παιδί; Όχι. Ούτε καν κλέφτες δεν είμαστε. Απλοί ΔΥ όπως εσύ και μάλιστα νόμιμα διορισμένοι. Όσο για μένα, το έγκλημα που έχω κάνει είναι ότι βίασα έναν μαντράχαλο. Έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει από όσα περνάω.
Δεν νομίζεις ότι ο βιασμός μαντράχαλου πρέπει να περάσει από την νόμιμη δικαιοσύνη αντί να υπάρχει κοινωνική και επαγγελματική περιθωριποίηση, ενημέρωση στον χώρο εργασίας και την γειτονιά της κατοικίας για τον εγκληματία, νόθευση καφέ, ποτού με ουσίες, και γενικά τακτικές που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία για φυλακισμένους και αποφυλακισμένους πεδαιραστές, δολοφόνους, βιαστές κλπ;

0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:
Νομιζα σε σενα τα χωνε...

0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Στύγιος
Όργι, στο τέλος εγώ θα μεταναστεύσω στη Σουηδία , όχι εσύ

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη όλοι στο Μάλμο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»