pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Στο σπίτι μου φιλοξενώ όσους δεν μπόρεσες να αποτρέψεις εσύ, ως αυθεντικός πατριώτης, να περάσουν τα σύνορα. Αλήθεια πόσο προστάτευσες την πατρίδα και τα συνορά της, που τόσο πολύ παριστάνεις ότι σε ενδιαφέρει;
Αν δεν το έχεις κάνει βγάζεις σκασμουλη ψευτοπατριωτη
Η συμπόνια κι η υποστήριξη στον συνάνθρωπο δεν κοιτάει καταγωγής, θρησκείες και άλλες άχρηστες μαλακίες.
Γκεγκε δήθεν πατριώτη;
Εγώ ψευτοπατριώτης και εσύ ο καραντί πατριώτης και ανθρωπιστής μπράβο.
Όπως είπε και Βίκτωρ Ουγκώ, εγώ είμαι πατριώτης της ανθρωπότητας. Τα σύνορα και οι διαχωρισμοί είναι για σκατοψυχους και μοχθηρους ανθρώπους, οι οποίοι είναι τα πουτανάκια πανέξυπνων παμπλουτων ανθρώπων, οι οποίοι εφαρμόζουν επιτυχημένα το διαιρεί και βασίλευε, ενώ την ίδια στιγμή τα χαπατα γουστάρουν που τα φυλακιζουν μέσα σε άχρηστα κι ανούσια σύνορα.
Και ναι εσύ πατριώτης δεν είσαι. Ένας εγωμανής μαλακάς εισαι με διογκωμένο Εγώ στα όρια μιας ολόκληρης χώρας. Κι ενώ δεν κάνεις τίποτα για αυτήν την χώρα, εκτός από το να την βλάπτεις (αποδεδειγμένα κιόλας) έχεις το απίστευτο θράσος να το παίζεις πατριώτης. Υποκρίταρε. Στα τέτοια σου και η Ελλάδα κι η πατρίδα και όλα. Ιδιοσυγκρασιακές σου ανάγκες εξυπηρετείς (πχ μίσος προς τους άλλους και ικανοποίηση βλέποντας τους να υποφέρουν κλπ) και τις κρύβεις πίσω από ένα ψευτοπατριωτισμό.