Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Ιουν 2018, 22:09

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Ιουν 2018, 20:05

Κανουμε δευτερες σκεψεις για αλλαγη του προγεφυρωματος. Δλδ πρωτα η γυναικα και μετα γω και τα παιδια. Δυσκολη αρχη αλλα σε 2 χρονακια θα καθαριζουμε χαλαρα ενα 5χιλιαρο μινιμουμ μηνιαιως για να μη πω 6χιλιαρο. 6χιλιαρο μηνιαιως σημαινει 3 χιλιαρικα μηνιαιως στην ακρη , στο χαλαρο. Δλδ 36 το χρονο, δλδ 360χιλιαρικα στη δεκαετια, στα 53 μου.
Θα μου αρεσε μια λογιστικης υφης δουλεια στο σπιτι. Ομως πρωτα εχω να διαβω το βουνο του πρωτου ετους.

Για την ωρα αναμενω το τηλεφωνημα της εξαδελφης για την υπενοικιαση της γκαρσονιερας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Ιουν 2018, 09:28

Οργισμένος έγραψε:Κανουμε δευτερες σκεψεις για αλλαγη του προγεφυρωματος. Δλδ πρωτα η γυναικα και μετα γω και τα παιδια. Δυσκολη αρχη αλλα σε 2 χρονακια θα καθαριζουμε χαλαρα ενα 5χιλιαρο μινιμουμ μηνιαιως για να μη πω 6χιλιαρο. 6χιλιαρο μηνιαιως σημαινει 3 χιλιαρικα μηνιαιως στην ακρη , στο χαλαρο. Δλδ 36 το χρονο, δλδ 360χιλιαρικα στη δεκαετια, στα 53 μου.
Θα μου αρεσε μια λογιστικης υφης δουλεια στο σπιτι. Ομως πρωτα εχω να διαβω το βουνο του πρωτου ετους.

Για την ωρα αναμενω το τηλεφωνημα της εξαδελφης για την υπενοικιαση της γκαρσονιερας.

Θα καλέσω το ΔΝΤ και είμαι σίγουρος ότι θα σού βγάλει την πρόβλεψη υπερβολικά αισιόδοξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Ιουν 2018, 11:49

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Κανουμε δευτερες σκεψεις για αλλαγη του προγεφυρωματος. Δλδ πρωτα η γυναικα και μετα γω και τα παιδια. Δυσκολη αρχη αλλα σε 2 χρονακια θα καθαριζουμε χαλαρα ενα 5χιλιαρο μινιμουμ μηνιαιως για να μη πω 6χιλιαρο. 6χιλιαρο μηνιαιως σημαινει 3 χιλιαρικα μηνιαιως στην ακρη , στο χαλαρο. Δλδ 36 το χρονο, δλδ 360χιλιαρικα στη δεκαετια, στα 53 μου.

Θα καλέσω το ΔΝΤ και είμαι σίγουρος ότι θα σού βγάλει την πρόβλεψη υπερβολικά αισιόδοξη.

Οι δουλειες πτυχιου ξεκινουν με 2500€ το μηνα παντελονατα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Ιουν 2018, 11:51

Διάδοχος έγραψε:Εικόνα

Αυτον τον κοντορεβυθουλι τσοχατζοπουλο τι τον θελεις;;;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 23 Ιουν 2018, 14:13

Οχι με 6Κ πάνω είναι αδύνατο να μένουν 3Κ στην άκρη. Θες μια μπύρα , μια πιτσαρία ,διακοπές. Εκτος αν φυτοζωείτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Ιουν 2018, 16:46

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Οχι με 6Κ πάνω είναι αδύνατο να μένουν 3Κ στην άκρη. Θες μια μπύρα , μια πιτσαρία ,διακοπές. Εκτος αν φυτοζωείτε.

Οσο καιρο ημουν πανω το εξαψα αυτο το θεμα και πιστεψε με ισχυει. φΥΣΙΚΑ χωρις ταξιδακια στις μαλδιβες , χωρις αηφον κτλ .Αλλα ισχυει.
1000€ ενοικιο σου βαζω.
2000€ φαγητα συντηρητικες εξοδοι σε εμπορικα κεντρα , σινεμαδακια, βολτιτσες στην Κοπενχαγη, και εξοδα αυτοκινητου. Βαζω εκτος τις διακοπες το καλοκαιρι ελλαδα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Ιουν 2018, 16:48

Επαναλαμβανω οτι οι τιμες στο σουπερμαρκετ ICA που τσεκαρα ειναι γυρω στο 15-20% τραβηγμενο ακριβοτερες απο τις αντιστοιχες στα λιντλ. Και απο οτι μου λενε οι ελλ σουηδοι τα ICA ειναι επιπεδου σκλαβενιτη ελλαδας. Οκ πιο ακριβα τα λαχανικα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Ιουν 2018, 17:03

1000 ευρώ ενοίκιο σπιτιού + λογαριασμοί για 4μελή οικογένεια ακούγεται ανεκδοτο. Εκτός κι αν μιλάμε για σπίτι σε προτζεκτ για Άραβες και Αφρικανούς μετανάστες.

Πήγαινε πρώτα, και όταν κλείσεις τουλάχιστον εξάμηνο, θα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που λες για την ζωή και το κόστος της εκεί.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Ιουν 2018, 19:43

Όπως έγραψα για τα έξοδα περιμένουμε το ΔΝΤ, ήδη πήρες πρώτες, μικρές εντυπώσεις. Και κάτι λιγότερο σημαντικό, την βολτίτσα στην πανάκριβη Κοπεγχάγη πόσο την υπολογίζεις; Έτσι για να πάρουμε μιαν ιδέα, γιατί από το Μάλμε μέχρι και την γέφυρα πληρώνεις, όπως ξέρω.

Πάμε στά έσοδα, τα 2500 παντελονάτα που έγραψες τι είναι, καθαρά; Και τι θα πει με πτυχίο, Πολιτικών Επιστημών ή Πληροφορικής; Τα 2.500 καθαρά πόσα είναι μικτά στη Σουηδία της πολύ υψηλής φορολογίας; Αν είναι 5.000 σημαίνει 60.000 ετήσιο (φαντάζομαι έτσι τα μετράνε και εκεί) πού π.χ. στην Γερμανία είναι ένας μισθός σίνιορ πληροφορηκάριου με αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο και στη χώρα, με γλώσσα, και σίγουρα όχι πρώτος μισθός σε καινούργια εταιρία. Και φυσικά όχι σε όλη τη χώρα, π.χ. Βερολίνο έχω δει μέχρι και 38 χιλ. Εσείς με ποια ειδικότητα διαγωνίζεστε;
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”