Τι είναι αυτός ρε;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
enaon
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τι είναι αυτός ρε;

Δημοσίευσηαπό enaon » 01 Απρ 2018, 19:05

είναι δύσκολο να είσαι φτερό στον άνεμο όταν δεν ξέρεις προς τα πού φυσάει, περιπλέκει την εθνική μας στρατηγική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Απρ 2018, 19:36

enaon έγραψε:είναι δύσκολο να είσαι φτερό στον άνεμο όταν δεν ξέρεις προς τα πού φυσάει, περιπλέκει την εθνική μας στρατηγική.

Εγώ πάντως βλέπω ότι στην ΕΕ μπορείς να βασιστείς πχ για να σε κρατήσουν σε μια δύσκολη στιγμή στην πρίζα οικονομικά, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα σε στηρίξουν σε εθνικά θέματα ή σε πόλεμο. Έχει πολύ συγκεκριμένα όρια αυτή η σχέση, τέτοια που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες μιας μικρής χώρας σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 01 Απρ 2018, 20:03

Χρωστάμε πολλά για να ρισκάρουν να τα χάσουν.
Δες που το χρέος θα μας βγεί και σε καλό!
Χαχαχα!
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

jimdenin
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jimdenin » 01 Απρ 2018, 21:29

https://www.protothema.gr/politics/arti ... 15-imeres/

Μάλλον δυσάρεστα φαίνονται τα πράγματα για τα 2 παιδιά. Πάντως, στα χνάρια του Πάνου και ο φίλτατος Ταγίπ

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Απρ 2018, 23:08

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Aπο προπαγάνδα πάντως πάει καλά ο Ταγίπ :D

Βάι, βάι, βάι
Τι είναι αυτός ρε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Απρ 2018, 23:09

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
enaon έγραψε:είναι δύσκολο να είσαι φτερό στον άνεμο όταν δεν ξέρεις προς τα πού φυσάει, περιπλέκει την εθνική μας στρατηγική.

Εγώ πάντως βλέπω ότι στην ΕΕ μπορείς να βασιστείς πχ για να σε κρατήσουν σε μια δύσκολη στιγμή στην πρίζα οικονομικά, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα σε στηρίξουν σε εθνικά θέματα ή σε πόλεμο. Έχει πολύ συγκεκριμένα όρια αυτή η σχέση, τέτοια που δεν ικανοποιούν τις ανάγκες μιας μικρής χώρας σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον.

Θα σε στηρίξουν όταν και εφόσον έχουν συμφέρον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 02 Απρ 2018, 00:24

Μόνο εγώ πιστεύω ότι τον βάζουν να τα λέει όλα αυτά, οι ίδιοι που θα τον τελειώσουν;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 02 Απρ 2018, 00:48

Prime Minister Netanyahu:
"Erdogan is not used to being talked back to. He should start getting accustomed to it.
Whoever occupies Northern Cyprus, invades the Kurdish belt and butchers civilians in Afrin should not preach to us about values and morality".

https://twitter.com/SammyRevel/status/9 ... 6523173888
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Απρ 2018, 03:43

Γύπας έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω ότι τον βάζουν να τα λέει όλα αυτά, οι ίδιοι που θα τον τελειώσουν;

Δεν ξέρω πάντως γραφικός κατάντησε.
Μέχρι κι εγώ τον βαρέθηκα.
0 .

enaon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό enaon » 02 Απρ 2018, 13:28

Αίγαγρος έγραψε:
Prime Minister Netanyahu:
"Erdogan is not used to being talked back to. He should start getting accustomed to it.
Whoever occupies Northern Cyprus, invades the Kurdish belt and butchers civilians in Afrin should not preach to us about values and morality".

https://twitter.com/SammyRevel/status/9 ... 6523173888

σαν φαρσοκωμωδία του μάπετ σόου ρε γαμώτο.
1 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”