Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Ιούλ 2022, 19:35

pluton έγραψε:Τώρα ,, Το καλύτερο σαπούνι το κάνει ο Πλούτωνας ,, ούτε ομοιοκαταληξία δεν μπορείς να κάνεις, δεν κάθεσαι καλύτερα στο κομμουνιστικό μπλοκ που υπάρχει μια ευρυχωρία, στο φιλελεύθερο, λαϊκό χώρο υπάρχει συνωστισμός.

Πλούτωνα το κάνεις.
Εσύ ένα καλοταϊσμένο τσιράκι του καπιταλισμού θα έχεις συσσωρεύσει μπόλικο λίπος στη μπάκα και στην περιφέρεια τόσα χρόνια που έκανες καριέρα ως σφουγγοκωλάριος της χούντας.:fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιούλ 2022, 20:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Τώρα ,, Το καλύτερο σαπούνι το κάνει ο Πλούτωνας ,, ούτε ομοιοκαταληξία δεν μπορείς να κάνεις, δεν κάθεσαι καλύτερα στο κομμουνιστικό μπλοκ που υπάρχει μια ευρυχωρία, στο φιλελεύθερο, λαϊκό χώρο υπάρχει συνωστισμός.

Πλούτωνα το κάνεις.
Εσύ ένα καλοταϊσμένο τσιράκι του καπιταλισμού θα έχεις συσσωρεύσει μπόλικο λίπος στη μπάκα και στην περιφέρεια τόσα χρόνια που έκανες καριέρα ως σφουγγοκωλάριος της χούντας.:fico:

Μπα αδύνατος είμαι, ψηλός ξανθός, γαλανοματης, όπως όλοι οι Έλληνες :D δεν τρώω όλο το φαγητό μου, δεν πίνω εκτός από κεράσια :D κανένα μπινελικι με ιδιαίτερη προτίμηση στα σιροπιαστα.... Τι σαπούνι να κάνεις;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Ιούλ 2022, 20:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:γιατί δε ρωτάς, απαντώντας το κιόλας, ποιος ήταν ο λόγος που το ΚΚΕ το 2017, τότε που η συζήτηση για αποχώρηση από την ΕΕ και πέρασμα σε εθνικό νόμισμα κυριαρχούσε στη ροζαριστερά πήρε τη θέση «Η καπιταλιστική Ελλάδα με «εθνικό νόμισμα» δεν συνιστά ρήξη προς όφελος του λαού.» και χέστηκε από τη χαρά της σύσσωμη η κυβερνώσα αριστερο-δεξιά. :fico:

Μα τι να ρωτήσω; Απάντηση ήταν αυτή που έδωσε το ΚΚ το 17 δεν ήταν ερώτηση, η γνωστή απάντηση πασπαρτού για όλα: "άμα δε φύγει ο καπιταλισμός όλα τα άλλα.............." είναι η απάντησή σας σε όλα και είναι η γνωστή σας κασέτα number one. Δεν έχω καμία απορία επ' αυτού, είναι ξεκάθαρο.
Αντιθέτως εσύ δεν απαντάς στις <<πρετεντερικές>> μου ερωτήσεις για το τι συνιστά πρόοδο και εξέλιξη του μαρξισμού (που υποτίθεται παραδέχεσαι ότι υπάρχει κιόλας) και ποιοι εκπροσωπούν σήμερα αυτή την πρόοδο (αν όχι πρακτικά στην πολιτική τουλάχιστον φιλοσοφικά...). Τι σημαίνει πρακτικά το να είναι κάποιος κομουνιστής (απάντηση: -καθόλου "πρετεντερική": να μην πείθεται απ τα μμε και τους δημοσιογράφους του κώλου). Αν θα μπορούσε ο κουμουνισμός να προσφέρει πράγματα στην κοινωνία που να είναι σύμφωνα με τις ιδέες του εφόσον είναι μες στα κοινοβούλια και το πολιτικό παιχνίδι γενικά.
Ουδεμία σοβαρή απάντηση δεν έχω λάβει μεχρι στιγμής (πλην των γνωστών soundbites και τσιτάτων) είτε χαριτωμένες εξυπανδίτσες για να γελάσουμε και να περάσει η ώρα.... Παντως ευχαριστώ (αν αυτές ήταν όντως οι απαντήσεις σου) που μπήκες στο όποιο κόπο να μου γράψεις. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, αν δεν έχεις κάτι νέο να μου πεις αισθάνομαι ότι με κάλυψες. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2022, 20:51

Δηλαδη εσυ ανηκεις στον φιλελευθερο χωρο? :laugh1: Θελουν να μας τρελανουν τελειως. Ο Πλουτων εγινε φιλελες και ο Βακχος κομμουνι... :laugh1:

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πλούτωνα το κάνεις.

Τωρα με τον Κουλη θα εχει κανει δευτερο στομαχι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2022, 20:54

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα τι να ρωτήσω; Απάντηση ήταν αυτή που έδωσε το ΚΚ το 17 δεν ήταν ερώτηση, η γνωστή απάντηση πασπαρτού για όλα: "άμα δε φύγει ο καπιταλισμός όλα τα άλλα.............." είναι η απάντησή σας σε όλα και είναι η γνωστή σας κασέτα number one. Δεν έχω καμία απορία επ' αυτού, είναι ξεκάθαρο.
Αντιθέτως εσύ δεν απαντάς στις <<πρετεντερικές>> μου ερωτήσεις για το τι συνιστά πρόοδο και εξέλιξη του μαρξισμού (που υποτίθεται παραδέχεσαι ότι υπάρχει κιόλας) και ποιοι εκπροσωπούν σήμερα αυτή την πρόοδο (αν όχι πρακτικά στην πολιτική τουλάχιστον φιλοσοφικά...). Τι σημαίνει πρακτικά το να είναι κάποιος κομουνιστής (απάντηση: -καθόλου "πρετεντερική": να μην πείθεται απ τα μμε και τους δημοσιογράφους του κώλου). Αν θα μπορούσε ο κουμουνισμός να προσφέρει πράγματα στην κοινωνία που να είναι σύμφωνα με τις ιδέες του εφόσον είναι μες στα κοινοβούλια και το πολιτικό παιχνίδι γενικά.
Ουδεμία σοβαρή απάντηση δεν έχω λάβει μεχρι στιγμής (πλην των γνωστών soundbites και τσιτάτων) είτε χαριτωμένες εξυπανδίτσες για να γελάσουμε και να περάσει η ώρα.... Παντως ευχαριστώ (αν αυτές ήταν όντως οι απαντήσεις σου) που μπήκες στο όποιο κόπο να μου γράψεις. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, αν δεν έχεις κάτι νέο να μου πεις αισθάνομαι ότι με κάλυψες. :hat44:

Εγραφες πριν για κοινωνικοποιηση αγαθων εκ μερους του ΚΚ και σε ρωτησα πως ειναι δυνατον να συμβει αυτο σε μια καπιταλιστικη οικονομια αφου θα πρεπει να κρατικοποιηθουν οι αντιστοιχες επιχειρησεις. Αφου δεν σου αρεσε αυτη η απαντηση, πες μας εσυ πως θεωρεις οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο χωρις ομως να ανατραπει το παρον συστημα.

Παντως η λογικη σου να δημιουργηθουν κομμουνιστικες νησιδες περισσοτερο στον αναρχικο χωρο με παραπεμπει και οχι στον μαρξισμο.

Το ΚΚΕ σε συνθηκες καπιταλισμου και με ενα 5% δεν μπορει να κανει πολλα περα απο την συνδικαλιστικη δραση και την ενημερωση γυρω απο διαφορα ζητηματα που απασχολουν τον λαο. Οι προτασεις νομου που κανει πανε στα σκουπιδια γιατι δεν μπορει να τις περασει με 20 βουλευτες. Επι ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ειχε φερει ν/σ περι καταργησης των μνημονιων αλλα οι ζαιοι οχι μονο το καταψηφισαν αλλα εφεραν τριτο μνημονιο λιγους μηνες μετα. Εκει δεν σε ειδα να διαμαρτυρεσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2022, 20:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε συ, το κάνεις όλο και χειρότερο για 'σένα. :fico:
Ξεκίνησες (μεταξύ πολλών άλλων διανουμενίστικων ''μαρξιστικών'' επιχειρηματολογικών αντιΚ συλλογισμών) με τα κλασικά αντικομμουνιστικά επιχειρήματα των ''ναι μεν αλλά'' ''μαρξιζόντων'' περί πολιτικής αρτηριοσκληρώσεως και απαγγελίας ποιημάτων των αποκομμένων από την εποχή τους ΚΚ, έφτασες αισίως στις συριζόμορφες ατάκες περί της ατολμίας των ΚΚ να διαχειριστούν τον καπιταλισμό υποσκάπτοντας τον από τα μέσα, πέρασες στο ''άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε'' όταν βρήκες τοίχο και βρίσκεσαι ήδη ένα βήμα πριν από την εκδήλωση της ''ουγκ'' χρυσαυγίτικης πραγματικής σου πολιτικής φύσης και της αντίληψης ότι το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κουμμούνι.
Μα τίποτα δεν έχει αλλάξει επιχειρηματολογικά (και πρακτικά) για εσάς τους αντικομμουνιστές ''μαρξιστές'' εδώ και 140 χρόνια παρά την αυτοδιακηρυγμένη σε όλους τους τόνους ανώτερη αντιληπτική σας πολιτικο-κοινωνική ικανότητα. :D

Ενταξει μην τον βγαλουμε ναζι τον ανθρωπο. Κλασικος θολουρας κεντροαριστερος ειναι. Λιγο αναρχια, λιγο Μαρξ και πολυ ΠΑΣΟΚ :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2022, 21:11

Λαχουρένιος έγραψε:[

Το ΚΚΕ σε συνθηκες καπιταλισμου και με ενα 5% δεν μπορει να κανει πολλα περα απο την συνδικαλιστικη δραση και την ενημερωση γυρω απο διαφορα ζητηματα που απασχολουν τον λαο. Οι προτασεις νομου που κανει πανε στα σκουπιδια γιατι δεν μπορει να τις περασει με 20 βουλευτες.
.

οτι μπορει και ειναι εφικτο τ κανει χωρις πολλα πολλα
εδω βλεπουμε το κκε να προσφερει κρουασαν και νερο στους πληγμενους απο την φωτια

allileggui-02.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιούλ 2022, 21:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε συ, το κάνεις όλο και χειρότερο για 'σένα. :fico:
Ξεκίνησες (μεταξύ πολλών άλλων διανουμενίστικων ''μαρξιστικών'' επιχειρηματολογικών αντιΚ συλλογισμών) με τα κλασικά αντικομμουνιστικά επιχειρήματα των ''ναι μεν αλλά'' ''μαρξιζόντων'' περί πολιτικής αρτηριοσκληρώσεως και απαγγελίας ποιημάτων των αποκομμένων από την εποχή τους ΚΚ, έφτασες αισίως στις συριζόμορφες ατάκες περί της ατολμίας των ΚΚ να διαχειριστούν τον καπιταλισμό υποσκάπτοντας τον από τα μέσα, πέρασες στο ''άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε'' όταν βρήκες τοίχο και βρίσκεσαι ήδη ένα βήμα πριν από την εκδήλωση της ''ουγκ'' χρυσαυγίτικης πραγματικής σου πολιτικής φύσης και της αντίληψης ότι το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κουμμούνι.
Μα τίποτα δεν έχει αλλάξει επιχειρηματολογικά (και πρακτικά) για εσάς τους αντικομμουνιστές ''μαρξιστές'' εδώ και 140 χρόνια παρά την αυτοδιακηρυγμένη σε όλους τους τόνους ανώτερη αντιληπτική σας πολιτικο-κοινωνική ικανότητα. :D

Ενταξει μην τον βγαλουμε ναζι τον ανθρωπο. Κλασικος θολουρας κεντροαριστερος ειναι. Λιγο αναρχια, λιγο Μαρξ και πολυ ΠΑΣΟΚ :fico:

Βάλε δύο δόσεις ΣΥΡΙΖΑ, μια δόση Βαρουφάκη, λίγο Κωνσταντοπούλου... Ούτε για σαπούνι δεν κάνει... Κατιμές το κρέας. Κρατήστε τον δεν τον θέλουμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Ιούλ 2022, 21:23

pluton έγραψε:[Κρατήστε τον δεν τον θέλουμε.

Μα γιατί;;;;; Κι ήσασταν η τελευταία ελπίδα μου!!!!!!!!;; :worship_sq1: :crybaby:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Ιούλ 2022, 21:27

Λαχουρένιος έγραψε:
[

Το ΚΚΕ σε συνθηκες καπιταλισμου και με ενα 5% δεν μπορει να κανει πολλα περα απο την συνδικαλιστικη δραση και την ενημερωση γυρω απο διαφορα ζητηματα που απασχολουν τον λαο. Οι προτασεις νομου που κανει πανε στα σκουπιδια γιατι δεν μπορει να τις περασει με 20 βουλευτες

Αν είχαν πάνω από 5% θα μαστορευαν ξενοκινητο αντάρτικο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”