Πολάκης με άλλη ματιά

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολάκης με άλλη ματιά

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Αύγ 2018, 19:22

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Ρε συ, 10 χρόνια φυλακή και 5 χρόνια κράτηση θα μου 'ριχνε, αν μπορούσε :whistle: :whistle:

Αξέχαστες εμπειρίες πάντως προς αποφυγήν..

Τρια πραγματα μου εκαναν εντυπωση:

α) 20 χρονων κοπελα και θα μαντρωνοταν απο τοτε? Θα μου πεις μιλαμε για επαρχια 20 χρονια πισω
β) Μου κανει εντυπωση που θελες να μαντρωθεις και συ απο τα 27
γ) Αυτος συνταξιουχος καραβανας και ειχε 20 χρονων κορη? Στα 45 αποστρατευτηκε? Ε ρε ΠΑΣΟΚαρα.

Αυτά είναι συντεχνιακά προνόμια των ενστόλων που δόθηκαν κατά κόρον από το καθεστώς που προέκυψε από το '49 και μετά.Το ΠΑΣΟΚ τα διατήρησε και τους έδωσε και παραπάνω λεφτά το '80 γιατί ο τροτσκιστής Παπανδρέου χρησιμοποιούσε μια κάποιου τύπου εθνικιστική ρητορική.Το θέμα δεν είναι αυτό όμως,το θέμα είναι ότι θεωρούν σε μεγάλο μέρος τους ότι είναι αδικημένοι,παρά την φτηνή παραθέρηση σε ειδικά διαμορφωμένα κέντρα για αυτούς και όλο τους το ασκέρι,τις φτηνές υπεραγορές,την συνταξιοδότηση που ξεκινά από τα 40κάτι μέχρι τα 50κάτι το πολύ και άλλα πολλά.Έχω ακούσει στρατιωτικό να μου λέει τον πόνο του επειδή το Σύνταγμα ορίζει ότι πρέπει να έχουν αμοιβές ίσες με τους δικαστικούς,αλλά παράνομα η πολιτεία τους αδικεί :s_no Έκτοτε αποφάσισα να μην κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί τους,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Επαναλαμβάνω όμως,ότι κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να μπλέκουν τα ερωτικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις.Μπορεί κάποιος να είναι αριστερός και να κάνει έρωτα/συζεί/κάνει γάμο με μια δεξιά κοπέλα και να είναι ευτυχισμένοι,δεν παίζουν ρόλο αυτά όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 29 Αύγ 2018, 19:30

'71 έγραψε:Αυτά είναι συντεχνιακά προνόμια των ενστόλων που δόθηκαν κατά κόρον από το καθεστώς που προέκυψε από το '49 και μετά.Το ΠΑΣΟΚ τα διατήρησε και τους έδωσε και παραπάνω λεφτά το '80 γιατί ο τροτσκιστής Παπανδρέου χρησιμοποιούσε μια κάποιου τύπου εθνικιστική ρητορική.Το θέμα δεν είναι αυτό όμως,το θέμα είναι ότι θεωρούν σε μεγάλο μέρος τους ότι είναι αδικημένοι,παρά την φτηνή παραθέρηση σε ειδικά διαμορφωμένα κέντρα για αυτούς και όλο τους το ασκέρι,τις φτηνές υπεραγορές,την συνταξιοδότηση που ξεκινά από τα 40κάτι μέχρι τα 50κάτι το πολύ και άλλα πολλά.Έχω ακούσει στρατιωτικό να μου λέει τον πόνο του επειδή το Σύνταγμα ορίζει ότι πρέπει να έχουν αμοιβές ίσες με τους δικαστικούς,αλλά παράνομα η πολιτεία τους αδικεί :s_no Έκτοτε αποφάσισα να μην κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί τους,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Επαναλαμβάνω όμως,ότι κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να μπλέκουν τα ερωτικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις.Μπορεί κάποιος να είναι αριστερός και να κάνει έρωτα/συζεί/κάνει γάμο με μια δεξιά κοπέλα και να είναι ευτυχισμένοι,δεν παίζουν ρόλο αυτά όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα σε τί κοινωνία/πολιτεία ζείτε;
Η πολιτική είναι για τον έλληνα μία ατελειώτη συντεχνία για παζάρεμα. Το πρώτο μας μέλημα είναι να οργανωθούμε σε συντεχνίες και να παζαρέψουμε την συλλογική μας ψήφο.
Πάντα έτσι ήταν, κι έτσι παραμένουν. Κάθε κόμμα έχει τις δικές του συντεχνίες για "πελάτες".
Η χώρα κατέρρευσε από αυτό το μοντέλο.
Η ίδια η Ευρώπη θα καταρρεύσει από αυτό το μοντέλο στο οποίο κάθε ευρωπαίος αξιωματούχος νοιάζεται μόνο για την πελατεία του που του προσφέρει την πολυπόθητη ψήφο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 19:59

Ει τριμάλακες , εκφεύγετε του θέματος, άντε ζήστε εσείς σώγαμπροι με την πολύ όμορφη κόρη ( ξανθιά με μπλε μάτια) στο πατρικό με τον πρώην καραβανά από κάτω κάθε ώρα και στιγμή...
1 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 29 Αύγ 2018, 22:02

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι πακετο να εχεις σοβαρη σχεση με γκομενα που εχει προβληματικους γονεις. Μακρια.

Εν τω μεταξύ πετάς τέτοιες μαλακίες συνοδεία αυτής της μαλακοφατσας για άβαταρ που μου θυμίζει κάποιον από το σχολείο. Λέγε ποιος είναι. Τι είναι το h3h3 που είπε ο άλλος;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Αύγ 2018, 22:18

Γύπας έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι πακετο να εχεις σοβαρη σχεση με γκομενα που εχει προβληματικους γονεις. Μακρια.

Εν τω μεταξύ πετάς τέτοιες μαλακίες συνοδεία αυτής της μαλακοφατσας για άβαταρ που μου θυμίζει κάποιον από το σχολείο. Λέγε ποιος είναι. Τι είναι το h3h3 που είπε ο άλλος;

https://www.youtube.com/h3h3productions
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 22:57

stavmanr έγραψε:Αν έμαθες τις λέξεις
τζάμπλακας ή μπάτζακας, τουκμακλάντσ'μα και ζμπρτλαμάκ' είσαι σε προχωρημένο επίπεδο. :kritiki:

Μπα, τόσο πολύ δεν κάθισα,νοίκιασα σπίτι στην Ορεστιάδα.

Η αλητεία των ντόπιων ήταν την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Βάζω εγώ τη μπαραθέα, βγάζω λόγο στην εκκλησία του χωριού και μετά δεν υπήρχε αμάξι να με μεταφέρει 3 χλμ μακριά στο Λύκειο ,το "κόβω" με τα πόδια μες τα χιόνια και μπαίνω να κάνω 6η ώρα μάθημα: just epic
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 29 Αύγ 2018, 23:00

Ωραιο μωρο.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2018, 00:16

Στύγιος έγραψε:
Αριστερές καταβολές έχει ,αλλά δεν εκδηλώνεται ανοιχτά και δεν την πιέζω γιατί θα πέσει :madwoman:

ΠΑΣΟΚ μου ακουγεται... :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 30 Αύγ 2018, 14:18

Λαχούρ ,αν υπήρχε μια πολύ ωραία μορφωμένη κοπέλα ,με μεγάλη προίκα αλλά καθίκι μπαμπά, θα ενέδιδες ή όχι; :hmmm
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 30 Αύγ 2018, 19:56

Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, νομίζω ότι σε βασικές παραμέτρους απαντήθηκε το ερώτημα, ο νοών νοείτω..
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”