Αλωπεκία ή καράφλα

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Στύγιος

Re: Αλωπεκία ή καράφλα

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 22:56

I don't fucking care,θα πήξεις μελλοντικέ καράφλα Admin :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2018, 23:00

@Αλε

Μην το λες ετσι ελαφρα, ειναι σοκαριστικες τετοιες αλλαγες. Δεν ειναι απλο να απο εκει που εχεις συνηθισει μια Χ εικονα να πρεπει να αποδεχθεις οτι την υπολοιπη ζωη σου θα εισαι γλομπος.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 23:15

Κφάλες, εγώ είμαι σχεδόν 50 με τρία παιδιά ,τι να με ενοχλήσει πλέον;;
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2018, 23:51

Adminović έγραψε: Εμένα ο φάδερ τα έχει όλα και ο παππούς το ίδιο. Οπότε, υποθέτω ότι από γονίδια πάω καλά. :D

Δεν κληρονομείται απαραίτητα απο τον πατέρα (πατέρας σε γιό) ο τύπος του μαλλιού και η γονιδιακή ρύθμιση για την απώλεια μαλλιών.
Επίσης τρίχες χάνουμε όλοι (άνδρες γυναίκες) σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Στην καράφλα εκείνο που συμβαίνει είναι ότι οι θύλακες χάνουν την ικανότητα να ξαναβγάζουν τρίχες.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2018, 23:57

Adminović έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι η καράφλα μπορεί και να προσδίδει γοητεία σε κάποιους. .

Μην συγχέεις την καράφλα με το skinhead το ξυρισμένο με την ψιλή... δεν εχουν το ιδιο effect. Στην καράφλα έχεις πάντα ένα γλόμπο που γυαλίζει πάνω στο κεφάλι σου... (άσχημο).
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιούλ 2018, 02:56

Στύγιος έγραψε:I don't fucking care,θα πήξεις μελλοντικέ καράφλα Admin :P

Συ άνοιξες το νήμα τέκνον μου, ουχί εγώ.

Τώρα ειλικρινά, να ήμουν 50, παντρεμένος με παιδιά, και να διαπιστωσω ότι αραίωσε κάπου το μαλλί. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο κλάιν μάιν κατάσταση.

Εδώ βλέπω συμμαθητές ή συμφοιτητες που ήδη έχουν φαλάκρα και ούτε καν τους απασχολεί (και στα γκομενικά καλά τα πάνε), να με νοιαξει εμένα αν μετά 10-20-30 χρόνια αραιωσει το μαλλί; Πιο πολύ θα με απασχολούν τίποτα άλλα θέματα υγείας ίσως τότε, παρά η φαλακρα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Ιούλ 2018, 03:04

Εν καιρώ τέκνον μου ...
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2018, 03:47

Adminović έγραψε:Τώρα ειλικρινά, να ήμουν 50, παντρεμένος με παιδιά, και να διαπιστωσω ότι αραίωσε κάπου το μαλλί. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο κλάιν μάιν κατάσταση.

Ναι καλα άντε πες το στους 50 φεύγα που τρέχουν στα ινστιτούτα και τις εμφυτεύσεις... Φυσικά υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς σε αυτές τις ηλικίες πάντα αλλά και οι βαρβάτες αλλαγές στο φυζίκ είναι πάντα ένα...σοκ. ('Ασε που υποψιάζομαι φτάνει κανείς στα 50 χωρίς να το χει "καταλάβει" ακριβώς...)
Επίσης είναι -για μενα- πολύ κλασάτο και γοητευτικό να είσαι 50 κάτι και να έχεις ακόμα όλα τα μαλλάκια σου -έστω και γκρίζα. Σπάνιο αλλά όταν το βλέπω μου αρέσει πολύ. :yesyes:
2 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιούλ 2018, 03:49

Στύγιος έγραψε:Εν καιρώ τέκνον μου ...

Η κοπέλα μου λεει ότι με ξυρισμενο το κεφάλι μοιαζω με τον παρακάτω Συγχρωβάτη και ότι της αρέσει το λουκ μου χωρίς μαλλί.

Οπότε, αν ποτέ δω αραιωση, τα παίρνω με την ψιλή και τέλος. Ο μόνος που θα στενοχωρηθεί θα είναι ο κουρέας, που θα με χάσει από πελάτη. :LoL:

petric_01.jpg.688x388_q85_crop_upscale.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”