Για φορολογική δήλωση

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Για φορολογική δήλωση

Δημοσίευσηαπό itteithe » 23 Ιουν 2018, 13:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Πως την βγαζεις με 700 καθαρα και με οικογενεια ρε φιλε? Ρητορικη ερωτηση :-/

Μένω σε δικό μου σπίτι και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου είναι κτηνοτρόφοι και αγρότες. Κρέας και τυρί δεν αγοράζω, λάδι έχουμε δικό μας, δεν καπνίζω, δεν βγαίνω έξω (η διασκέδασή μου είναι το σινεμά, που πίσω μια φορά το μήνα). Έχω και το προνόμιο να δουλεύω από το σπίτι. Αν τα βάλεις κάτω, περισσότερα μου μένουν από κάποιον που μένει στην Αθήνα και παίρνει 1200 με οικογένεια. Για την ακρίβεια, ένα τηλέφωνο και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ (που είναι λίγα, για τους λόγους που προανέφερα) μου φεύγουν κάθε μήνα, τα υπόλοιπα μένουν στην τράπεζα.

Βέβαια, όταν θα έρθει το παιδί θα στριμωχτουμε, αλλά θα κυνηγήσω αύξηση, έστω και μικρή.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Ιουν 2018, 13:02

itteithe έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μένω σε δικό μου σπίτι και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου είναι κτηνοτρόφοι και αγρότες. Κρέας και τυρί δεν αγοράζω, λάδι έχουμε δικό μας, δεν καπνίζω, δεν βγαίνω έξω (η διασκέδασή μου είναι το σινεμά, που πίσω μια φορά το μήνα). Έχω και το προνόμιο να δουλεύω από το σπίτι. Αν τα βάλεις κάτω, περισσότερα μου μένουν από κάποιον που μένει στην Αθήνα και παίρνει 1200 με οικογένεια. Για την ακρίβεια, ένα τηλέφωνο και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ (που είναι λίγα, για τους λόγους που προανέφερα) μου φεύγουν κάθε μήνα, τα υπόλοιπα μένουν στην τράπεζα.

Πουλακι μου, βλεπω εισαι γνησιος οικονομος Αρκας :D

Αλλα τωρα σοβαρα, καλη μαγκια αυτο που εχεις καταφερει
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 10:17

Someone έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εβαζες δηλαδη και τα μαυρα στην τραπεζα μαζι με τα αλλα? Εκει ισως εχεις θεμα ομως γιατι θα σου πει η εφορια ''πως εχεις 10.000 στην τραπεζα οταν βγαζεις τον χρονο 6.000?'' (παραδειγμα). Θα πρεπει να δηλωσεις και τι λογαριασμο εχεις και τους τοκους.

Αυτο που ειπες με την αναλυτικη ειναι καλη ιδεα.

όχι, τα μαύρα δεν τα έβαζα στην τράπεζα.

αλλά δεν είναι ακριβώς μαύρα, είναι τα λεφτά (πάνω κάτω) που θα έπρεπε να μου βάλουν στην τράπεζα, απλώς μου τα έδιναν στο χέρι.

Θα έχει πρόβλημα ο εργοδότης σου.
Καλό είναι να βρείτε μία φόρμουλα για να κατατεθούν επίσημα από τον εργοδότη (πχ. να πάρεις το χαρτί της μισθοδοσίας σου και να πας κάνεις κατάθεση ο ίδιος ως εργαζόμενος στο λογαριασμό σου).
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 10:20

Στύγιος έγραψε:4ον φοροφυγά βενζινά που κατήγγειλα στην ΑΑΔΕ ,λαμόγια ελεύθεροι επαγγελματίες -20 δις φοροδιαφυγή κάθε χρόνο- ,δεν θα πληρώνω εγώ και τους φόρους σας..

Σκισ' τους... :yesyes: :D
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 10:22

hades έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Τέλος η ανοχή , ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ,διότι οι μαλάκες εν τέλει τα πληρώνουμε. Οδοντίατρος δηλώνει εισόδημα... 7.000 ,ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ... 20 δις η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο απ' τους γαμημένους ελεύθερους επαγγελματίες :s_mad

μισθωτός είμαι και με έχει σκίσει η φορολογία .Και τώρα πονάει και περισσότερο μια και μπήκε και παιδί στην μέση με όλα τα έξοδα ανεβασμένα .
Πάντως δεν κυνηγάω να παίρνω αποδείξεις από εε αν δεν θέλουν να κόψουν. Τους έχει γαμήσει και αυτούς τους συνεπείς πολύ άσχημα όλο το φορολογικό πλαίσιο με τις μεγάλες προκαταβολές και άλλα.

Fixed ;)
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 10:26

itteithe έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Βέβαια, όταν θα έρθει το παιδί θα στριμωχτουμε, αλλά θα κυνηγήσω αύξηση, έστω και μικρή.

Να τους πεις να επισυνάψουν το έγγραφο "Δήλωση τελών βόσκησης" και να βεβαιωθούν ότι έχει προστεθεί το αίτημα "Κατανομή κοινοτικών βοσκοτόπων" στη Δήλωση Καλλιέργειας για να μην έχουν προβλήματα. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Ιουν 2018, 10:46

stavmanr έγραψε:
Να τους πεις να επισυνάψουν το έγγραφο "Δήλωση τελών βόσκησης" και να βεβαιωθούν ότι έχει προστεθεί το αίτημα "Κατανομή κοινοτικών βοσκοτόπων" στη Δήλωση Καλλιέργειας για να μην έχουν προβλήματα. :hat44:

Που 'σαι ρε stav, χάθηκες τελείως! Σε στρίμωξαν οι αγρότες πάλι :-)

Οι γονείς μου είναι σε συνεταιρισμό, έχουν ινστρούκτορες για να τους συμβουλεύουν, άρα υποθέτω έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Θα το πω στα πεθερικά μου που είναι αυτόνομοι. :ciao5:
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 12:04

Σημείωση
Προς διαγραφη

0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 30 Ιουν 2018, 12:06

itteithe έγραψε:Οι γονείς μου είναι σε συνεταιρισμό, έχουν ινστρούκτορες για να τους συμβουλεύουν

Θου Κύριε! Φυλακήν τω στόματί μου! :D

Σε στρίμωξαν οι αγρότες πάλι

Τα λες αυτά και θα πιστέψουν ότι έχω συγγένεια με Αποστόλου... :giggle02:
0 .

Someone
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Someone » 13 Ιούλ 2018, 14:23

Ερώτηση:

Στο Ε1 έχει μια παλιά μου διεύθυνση.

Έκανα "ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Α.Φ.Μ./ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ",

έβαλα τα καινούρια στοιχεία, και μου λέει πως εγκρίθηκε.

Αλλά στο Ε1 έχει ακόμα την παλιά διεύθυνση.

Πως αλλάζει;

Τι κανω;
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”