Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εγω φιλε εχω καταλαβει την απατεωνια.
Απο την στιγμή που θεωρείς τον Τζήμερο σοβαρό άνθρωπο, αποκλείεται.

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εγω φιλε εχω καταλαβει την απατεωνια.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έθνι, αν εννοείς να συστρατευτούν οι ψηφοφόροι των σανέλ σε κάτι μνημονιακό ξέχνα το. Το Αντιμνημόνιο οφείλει να επιβιώσει, να ωριμάσει και να θριαμβεύσει για το καλό της Πατρίδας. Αυτό που κάνουν οι τωρινοί κωλοτουμπάκηδες είναι μαχαιριά στην καρδιά του. Αποκαλύπτουν ότι ήταν τελικά οι τελευταίες εφεδρείες ενός σάπιου και αμαρτωλού συστήματος με καλούτσικο καμουφλάρισμα.

mitsokollias έγραψε:Ο Τζήμερος είναι ένα κομπλεξικό τρολ και ο Λεβέντης είναι απλά ζαβός. Τι γράφεις?

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Green Dragon έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει γράψει ο e-πάλληλος αλλά με βάση την εικόνα της παράθεσής σου βλέπω ψητά ψάρια και χταποδάκι. Μόνο ο Ωνάσης τα τρώει αυτά, τι γεύση να έχουν άραγε;
δλδ οταν ο αδωνις φωτογραφιζειται στα μπουζουκια μονο οι ωνασηδες πανε στα μπουζουκια?
ελατε ρε παιδια βλεπετε το αδιεξοδο,καντε την οσο ειναι καιρος.

Στύγιος έγραψε:Nα το επαναλάβω :Στύγιος έγραψε:Παπαριές του πίθηκα ,χτες που πήγαμε ως σύλλογος μετά τους βαθμούς καμιά δεκαριά άτομα ,παραγγείλαμε τα ίδια + καλαμάρια ,μυδοπίλαφα,τσίπουρα ,ούζα κλπ και μας βγήκε 16 ευρώ κατ'άτομο... μιλάμε για φοβερή σπατάλη!!
.