ΝΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΙΚΩΝ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΝΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΙΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2018, 07:23

nostromos έγραψε:τοτε για ποιο λογο να κατακρινω τον Τραμπ ...? γιατι τσιριζουνε οι αμερικανιδες λεσβιες και οι μεξικανοι ...? στο φιναλε ρε φιλε που ηταν ολοι αυτοι οταν η μαγισα αδειαζε ενα πραγματικο δημοκρατη απο την ηγεσια για την προεδρια...?

Κατακρινω τον Τραμπ οπως κατεκρινα τον Ομπαμα και τον Μπους

Κατακρινω και αυτους που τον εβλεπαν σαν Μεσσια και δεν εχω βαρεθει να τρωνε σανο.
0 .

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 19 Απρ 2018, 08:12

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
hades έγραψε:]

Kαι αντίστοιχα τα ΕΛληνικά ΜΜΕ είχαν πάθει παράκρουση μην τυχόν και βγει λες και ήταν όλα μέσα των Δημοκρατικών.. .

Για τα ελληνικά ΜΜΕ δεν θα μιλήσω γιατί δεν εχει καμία σημασία. Τα αμερικανικα και τα μεγαλα ευρωπαϊκα εφάρμοσαν αυτο που λέγεται αντίστροφη ψυχολογία. Για αυτο ακριβως έκραζαν τον Τραμπ. Για να παει ο κόσμος να ψηφίσει τον κακομοιρο υποψήφιο που βάλετε απο τα κακα ΜΜΕ του συστηματος. Εδώ μέχρι το. Σορός επιστράτευσαν να πει οτι ειναι κατα του Τραμπ. Όπου όπως ξέρουμε οι απατεώνες της ακροδεξιάς εχουν δημιουργήσει στο προσώπο του Σόρος το βερζεβουλη του αντιεθνικισμου. Κάθε καραγκιόζης εθνικιστής τον πουλάει σαν τον προαιώνιο εχθρο του εθνους στα μηρυκαστικά που τον ακουνε.

εντάξει δεν έχει λογική αυτό. Δλδ τα ΜΜΕ έκραζαν τον Τραμπ τον δαιμονοποιούσαν και το κάνουν ακόμα για να ψηφιστεί;Δλδ δεν στήριζαν Χίλαρι;;

Όσο για τον Σόρος . Τα wikileaks στις τελευταίες αποκαλύψεις έβγαλαν μια σειρά από ιδρύματα και ΜΚΟ που χρηματοδοτεί το ίδρυμα του με συγκεκριμένη ατζέντα. Βγήκαν ποσά που πληρώνει για διαμαρτυρίες (πχ ενάντια στην Λεπέν στην ΧΑ στην Ελλάδα και αλλού όπου υπάρχει κόμμα ενάντια στην μετανάστευση).Στην ίδια την Αμερική αμέσως πριν και μετά την εκλογή Τραμπ βγήκαν έγγραφα ότι οι μπαχαλάκιδες που καναν φασαρίες στις συγκεντρώσεις υποστηρικτών του Τραμπ είχαν σύνδεση με το εν λόγω ίδρυμα και τους πλήρωνε τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις .
Ο Ίδιος ο Σόρος σε τελευταία του συνέντευξη το έχει πει ότι προωθεί συγκεκριμένη ατζέντα. Στις ίδιες τις αποκαλύψεις βγήκε ότι πάνω από το 1/3 των ευρωβουλευτών άμεσα ή έμμεσα παίρνει λεφτά από αυτόν .Και τέλος ο ίδιος ο Νετανιάχου τον κράζει για την ατζέντα για την μετανάστευση που προωθεί για το Ισραήλ και ο Σόρος κράζει τον Νετανιαχου για τον ίδιο λόγο που κράζει πχ τον Ορμπάν

Δλδ δεν είναι φαντασιακά όλα υπάρχει πράγμα από πίσω
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2018, 08:17

Εγω δεν καταλαβα τι δουλεια εχουν οι ελληνες να γινονται καθε φορα μποτ ή αντιμποτ του Τραμπ, του Ολαντ, των Ποδεμος κλπ, και γενικα καθε ξενου ηγετη/υποψηφιου.

Δεν μας φτανει το εγχωριο σανο και πρεπει να εισαγουμε?
0 .

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 19 Απρ 2018, 08:27

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω δεν καταλαβα τι δουλεια εχουν οι ελληνες να γινονται καθε φορα μποτ ή αντιμποτ του Τραμπ, του Ολαντ, των Ποδεμος κλπ, και γενικα καθε ξενου ηγετη/υποψηφιου.

δεν νομίζω να είναι Ελληνικό φαινόμενο
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2018, 08:33

hades έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εγω δεν καταλαβα τι δουλεια εχουν οι ελληνες να γινονται καθε φορα μποτ ή αντιμποτ του Τραμπ, του Ολαντ, των Ποδεμος κλπ, και γενικα καθε ξενου ηγετη/υποψηφιου.

Εχω την αισθηση οτι εχει παρει μεγαλες διαστασεις το φαινομενο απο την κριση και μετα. Δεν θυμαμαι να υπηρχε τοσος φανατισμος στις υπολοιπες αμερικανικες εκλογες απο το τελος του ΨΠ και μετα. Οι εκλογες της Γαλλιας επισης συγκεντρωνουν μεγαλο ενδιαφερον.

Μαλλον ο κοσμος περιμενει σωτηρες απ'εξω αφου απογοητευτηκε απο τους δικους μας πολιτικους.
0 .

Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό hades » 19 Απρ 2018, 08:37

Λαχουρένιος έγραψε:
hades έγραψε:

Εχω την αισθηση οτι εχει παρει μεγαλες διαστασεις το φαινομενο απο την κριση και μετα. Δεν θυμαμαι να υπηρχε τοσος φανατισμος στις υπολοιπες αμερικανικες εκλογες απο το τελος του ΨΠ και μετα. Οι εκλογες της Γαλλιας επισης συγκεντρωνουν μεγαλο ενδιαφερον.

Μαλλον ο κοσμος περιμενει σωτηρες απ'εξω αφου απογοητευτηκε απο τους δικους μας πολιτικους.

πια παίζουν μεγάλο ρόλο και τα social media στις προεκλογικές εκστρατείες για αυτό και η μεγαλυτέρη συμμετοχή . Δεν χρειάζεται να βλέπεις πχ γαλλική τηλεόραση για να έχεις επαφή. Εδώ μπορούσες να δεις τα αμερικανικά debate κατευθείαν αν γούσταρες και να αποκτήσεις μόνος σου άποψη
0 .

Άβαταρ μέλους
scouser
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό scouser » 19 Απρ 2018, 23:13

Δηλαδη δεν αντιλαμβανεσαι οτι το ποιος θα εκλεγει Προεδρος στις ΗΠΑ ειναι ενα γεγονος που η σημασια του υπερβαινει τα συνορα των ΗΠΑ;
Βεβαια, αν μας διδασκει κατι η περιπτωση Τραμπ, ειναι πως το να κερδισεις τις εκλογες απο μονο του, οσο δυσκολο και αν ειναι, δεν οδηγει σε ριζικες αλλαγες. Για να επιτευχθει αυτο, πρεπει να υποταχθει και το βαθυ κρατος. Σε αυτο τον τομεα ο Τραμπ φαινεται να εχει χασει το παιχνιδι. Παραμενει βεβαια προτιμοτερος απο οποιοδηποτε παρταλι των Δημοκρατικων, και μαλλον και των Ρεπουμπλικανων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2018, 23:15

scouser έγραψε:

Δηλαδη δεν αντιλαμβανεσαι οτι το ποιος θα εκλεγει Προεδρος στις ΗΠΑ ειναι ενα γεγονος που η σημασια του υπερβαινει τα συνορα των ΗΠΑ;
Βεβαια, αν μας διδασκει κατι η περιπτωση Τραμπ, ειναι πως το να κερδισεις τις εκλογες απο μονο του, οσο δυσκολο και αν ειναι, δεν οδηγει σε ριζικες αλλαγες. Για να επιτευχθει αυτο, πρεπει να υποταχθει και το βαθυ κρατος. Σε αυτο τον τομεα ο Τραμπ φαινεται να εχει χασει το παιχνιδι. Παραμενει βεβαια προτιμοτερος απο οποιοδηποτε παρταλι των Δημοκρατικων, και μαλλον και των Ρεπουμπλικανων.

Οχι, η ιδια η πολιτικη των ΗΠΑ μας επηρεαζει, οχι ποια μαριονετα την εφαρμοζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
scouser
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό scouser » 19 Απρ 2018, 23:32

Γιατι ως γνωστον, οι ΗΠΑ ειναι μια αυθυπαρκτη οντοτητα με δικη της, κυριολεκτικα, βουληση...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Απρ 2018, 23:45

Εννοω το βαθυ κρατος που ανεφερες και συ και γενικα τα συμφεροντα που ελεγχουν τις ΗΠΑ, που δεν κατεβαινουν στις εκλογες ουτε επηρεαζονται απο αυτες.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”