Ληστές πυροβόλησαν πισώπλατα επιχειρηματία

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ληστές πυροβόλησαν πισώπλατα επιχειρηματία

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Απρ 2018, 09:29

stavmanr έγραψε:
nemo έγραψε:
σορυ αγαπητε αλλα λες παπαριες μη πω τιποτα χειροτερο ..κριμα

Εννοείς ότι η δική σου ζωή είναι για το Σύνταγμα σημαντικότερη έναντι του άλλου;

οχι δεν πηγε εκει η σκεψη μου αλλα μια και το ανεφερες το συνταγμα αποτελειται
απο νομους σε μια ευνοουμενη κοινωνια και οχι ζουγκλα υπαρχουν κανονες
επισης σε αυτο που ειπες πριν ..να ερθω και κτυπωντας την πορτα να σου πω θελω τα χρηματα σου και οτι αλλο εχει αξια δεν εχω οπλα δεν εχω σκοπο να σε σκοτωσω αλλα μπορω να σε ακινητοποιησω να σε δεσω να σε βασανισω να σε βιασω εσενα
τα παιδια σου την γυναικα σου κλπ
και αυτα τα χρηματα θα ειναι για μια εγχειριση που θα σωσουν μια ζωη 'η το σπιτι ή την επιχειρηση σου ο κωλος σου ο κωλος μου το παιδι σου το παιδι μου κλπ
ακομη και να μη σε σκοτώσει το αποτελεσμα μπορει να ειναι το ιδιο ή ακομη και χειροτερο

σε μια τετοια περιπτωση πως γινεται να μην μπορεις να αμυνθεις
με οποιοδηποτε τροπο ;και αντε και αφαιρουμε το δικαιωμα αμυνας
απο το συνταγμα σε ποσο καιρο νομιζεις θα μεταβληθει η κοινωνια σε ζουγκλα
που ο καθενας θα υπερισχυει του αλλου με την ωμη βια ;τεσπα κακως απαντησα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Απρ 2018, 09:35

nemo έγραψε:οχι δεν πηγε εκει η σκεψη μου αλλα μια και το ανεφερες το συνταγμα αποτελειται

Ακριβως επειδη υπαρχουν νομοι, τα ορια της αυτοαμυνας ειναι καθορισμενα, για αυτο οι επιδοξοι Τζον Γουειν ας προσεχουν γιατι ισως βρεθουν προ δυσαρεστων εκπληξεων
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 22 Απρ 2018, 09:39

nemo έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Εννοείς ότι η δική σου ζωή είναι για το Σύνταγμα σημαντικότερη έναντι του άλλου;

οχι δεν πηγε εκει η σκεψη μου αλλα μια και το ανεφερες το συνταγμα αποτελειται

Μα δεν είπε κανείς ότι το Σύνταγμα δεν αποτελείται από κανόνες. Το αντίθετο. Εκείνο που έγραψα είναι ότι οι συγκεκριμένοι κανόνες δεν ισχύουν μόνο για εσένα αλλά και για τον απέναντι.

επισης σε αυτο που ειπες πριν ..να ερθω και κτυπωντας την πορτα να σου πω θελω τα χρηματα σου και οτι αλλο εχει αξια δεν εχω οπλα δεν εχω σκοπο να σε σκοτωσω αλλα μπορω να σε ακινητοποιησω να σε δεσω να σε βασανισω να σε βιασω εσενα
τα παιδια σου την γυναικα σου κλπ
και αυτα τα χρηματα θα ειναι για μια εγχειριση που θα σωσουν μια ζωη 'η το σπιτι ή την επιχειρηση σου ο κωλος σου ο κωλος μου το παιδι σου το παιδι μου κλπ
ακομη και να μη σε σκοτώσει το αποτελεσμα μπορει να ειναι το ιδιο ή ακομη και χειροτερο

σε μια τετοια περιπτωση πως γινεται να μην μπορεις να αμυνθεις
με οποιοδηποτε τροπο ;και αντε και αφαιρουμε το δικαιωμα αμυνας
απο το συνταγμα σε ποσο καιρο νομιζεις θα μεταβληθει η κοινωνια σε ζουγκλα
που ο καθενας θα υπερισχυει του αλλου με την ωμη βια ;τεσπα κακως απαντησα

Εγώ σου έγραψα το εξής:
η κλοπή είναι ένα αδίκημα. Κανείς δεν διαφωνεί. Όμως, αν υποστηρίζεις ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να προστατεύσει την ζωή του, το ίδιο έχει κι ο κάθε κλέφτης.
Με τη λογική "νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή μου από τον κλέφτη και πιάνω τη καραμπίνα", βάζεις και τον κλέφτη στην ίδια ακριβώς λογική "κινδυνεύει η ζωή μου και πιάνω ό,τι βρω μπροστά μου για να την προστατεύσω".
Αυτό ακριβώς είναι το αμερικάνικο φαρ ουέστ.
Το αμερικάνικο φαρ ουέστ, λοιπόν, είναι μία κατάσταση άκρων: κάποιος σου κλέβει το αυτοκίνητο; Του πετάς ...χειροβομβίδα, ναπάλμ, χημικά αέρια κι ό,τι άλλο βρεις μπροστά σου ή έχεις στην ...πυριτιδαποθήκη σου. Δεν υπάρχει κλιμάκωση, δεν υπάρχει διαβάθμιση. Μπαμ και κάτω. Μόλις κάποιος αισθανθεί ότι κινδυνεύει, από μία απλή κλοπή μέχρι βασανισμό, την μπουμπουνίζει και τελειώνει εκεί.
Έλα όμως που οι περισσότερες ληστείες έχουν γίνει ένοπλες πια... Τώρα, πλέον, κινδυνεύει άμεσα και ο νοικοκύρης. Όταν ο άλλος μπαίνει για να ληστέψει και ξέρει ότι έχεις μπαζούκας, θα μπει με ...οπλοπολυβόλο. Αν κουνηθείς ή αν υποπτευθεί κάτι, στην ανάβει αμέσως, αφού ξέρει ότι είσαι δυνητικά οπλισμένος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Απρ 2018, 10:01

γνωριζεις τι ακριβως λες; μαλλον αλλα δεν κατανοεις τις επιπτωσεις αυτων που λες
παμε παλι αν και δεν τελειωσα με τον καφε αν εχουμε ολοι οπλα τοτε
ειμαστε σε μια ζουγκλα κοινωνια ακομη και τοτε στον πιο αδυνατο οργανισμο
το οπλο του δινει μια παραπανω δυνατοτητα να μεινει ζωντανος το να γνωριζει ο ληστης
οτι αν και οπλισμένος σαν αστακος υπαρχει μια περιπτωση να μη βγει ζωντανος απο το σπιτι αυτο και μονο ειναι αποτρεπτικο για τους περισσοτερους ληστες

επισης σου εξηγησα πιο πριν οτι δεν ειναι μονο ο φοβος του θανατου
για πες μου τωρα εσυ τον κωδικα ασφαλειας για να γνωριζουμε εκ των προτερων
την σκεψη του εισβολεα θα τον ρωταμε αν εχει σκοπο να μας βλαψει σωματικα ;
και αν μας το πει θα τον εμπιστευτουμε ;

μαλλον τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι θελεις να πεις θες να πεις οτι αν γνωριζει
ο εισβολεας οτι δεν θα αμυνθουμε υπαρχει περιπτωση να μη μας πειραξει και να μας κλέψει μονο αλλιως θα ειναι προετοιμασμενος για ολα

οκ εσυ κανε αυτο που νομιζεις βαλε μια ταμπελα στην πορτα σου που να λεει
οτι δεν εχεις οπλα και δεν θα αμυνθεις στην περιπτωση που ερθουν ληστες
τι αλλο να σου πω; για μενα αυτο που πας να πεις ειναι τελειως ακυρο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Απρ 2018, 12:18

nemo έγραψε:οκ εσυ κανε αυτο που νομιζεις βαλε μια ταμπελα στην πορτα σου που να λεει
οτι δεν εχεις οπλα και δεν θα αμυνθεις στην περιπτωση που ερθουν ληστες
τι αλλο να σου πω; για μενα αυτο που πας να πεις ειναι τελειως ακυρο

Η ελληνική οπλοκατοχή σήμερα ελέγχεται. Αν είσαι Έλληνας πρέπει να βγάλεις 100 χαρτιά για να σου δώσουν όπλο. Αντίθετα οι λαθρομετανάστες φέρνουνε μαζί τους και πύραυλους.

Ότι και να κάνεις εσύ θα είσαι ο χαμένος. Αν πάνε να σε σκοτώσουνε και καταφέρεις και τους σκοτώσεις, θα έρθουν γομάρια της ασφάλειας θα σε βάλουν σε μια καρέκλα και θα σε απειλήσουν να δηλώσεις ότι εσύ φταις.

Εδώ φτάσαμε.

Και ειδικά με την ηλεκτρονική δικτατορία και τις κάμερες και κάθε σύστημα παρακολούθησης και tracking, δεν υπάρχει περίπτωση να οργανωθεί επανάσταση ούτε από ομάδα χίλια μέτρα κάτω από την Γη.

Ο ξεσηκωμός θα πρέπει να είναι φανερός και μαζικός! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο οι μάζες είναι ζόμπυ δεν θα αλλάξει τίποτε.

Πρέπει να καταληφθούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας από Έλληνες και να βγάλουν την κασέτα της μαύρης μαγείας που έχει παιχθεί καμμιά χιλιάρα φορές.

Τιμημένη μέρα χθες. Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν ξανά γενναίοι αξιωματικοί που θα βάλουν μπροστά το στήθος τους για να σώσουν την Ελλάδα!
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 23 Απρ 2018, 15:21

Χρίστος Έλ έγραψε: αξιωματικοί που θα βάλουν μπροστά το στήθος τους για να σώσουν την Ελλάδα!

Για τον Παπαδόπουλο, ένοχο για εσχάτη προδοσία με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων , που εκπαιδεύονταν στα στρατόπεδα της σια λέει;
Έμμισθος κι επαγγελματίας χουντικός ήταν όχι εθελοντής. Ότι τον διέταζαν οι προϊστάμενοι του κι αυτοί που τον πλήρωναν έκανε.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”