Όσους ξέρω που έχουν πάει ή πάνε Μπάνσκο είναι για το Μουσείο σούμπιτοι.
Μύκονος γαμεί σα νησί*. Ειδικά αν πας αρχές καλοκαιριού θα αποφύγεις τις ορδες των ουγκανων και θα περάσεις φίνα.
*εξαιρούνται περίοδοι όπως το Πάσχα, Αγ.Πνεύματος, 15Ιουλ-30Αυγ.
Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
-
Ερμής
- Rookie poster

-
nid de mare
- Rookie poster

Re: Δύο στους τρεις Έλληνες επιλέγουν εξωτερικό για το Πάσχα
Ζητώ συγγνώμη που ανήκω στην κατηγορία νούμερο 3 "βλαμμένο είσαι παιδάκι μου;"
Τα ταξίδια για δουλειά δεν πιάνονται φαντάζομαι, ε;
Αλλά και να μετράνε δεν τα μετράω εγώ οπότε πάλι καταλήγουμε στο νούμερο 3
Τα ταξίδια για δουλειά δεν πιάνονται φαντάζομαι, ε;
Αλλά και να μετράνε δεν τα μετράω εγώ οπότε πάλι καταλήγουμε στο νούμερο 3
0 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προσωπικά οι χειμερινοί προορισμοί δε μου λένε κάτι
Ή Αθήνα ή νησάκι το καλοκαίρι
Το να τρέχω Αράχωβα ή στο τάδε χωριό χειμωνιάτικα δεν μου λέει τιποτα. Φαι και τζακι έχω και στην Αθηνά.
Ή Αθήνα ή νησάκι το καλοκαίρι
Το να τρέχω Αράχωβα ή στο τάδε χωριό χειμωνιάτικα δεν μου λέει τιποτα. Φαι και τζακι έχω και στην Αθηνά.
0 .
-
Awesomatic
- Rookie poster

Στηρίζω Daje, όλο το νόημα είναι στο φαγητό
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Ερμής έγραψε:Όσους ξέρω που έχουν πάει ή πάνε Μπάνσκο είναι για το Μουσείο σούμπιτοι.
Αν κάνεις σκι και θες να πας να κάνεις σκι, είναι καλή και φθηνή επιλογή, για βορειοελλαδίτες. Ακόμη και το Παμπόροβο που είναι πιο χύμα αξίζει, για τις τιμές που έχει.
Αν τώρα πας στο Μπάνσκο για το παίξεις ότι πας σε σαλέ, ναι, θες ντομάτες.
Η βουλγαρική Ροδόπη όμως είναι γεμάτη από άλλα μικρότερα άγνωστα θέρετρα με αξιοπρεπέστατες ταβέρνες και πολύ καλές τιμές. Για ολιγοήμερες διακοπές είναι καλά. Προφανώς αν ξεκινήσεις απο χαμουτζία, δεν θα σου βγεί και τόσο φθηνά, αυτά είναι για βορειοελλαδίτες μόνο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Mira
Δεν είναι χειμωνιάτικα, είναι ανοιξιάτικα. Τα Χριστούγεννα αξίζει να μείνεις στην Αθήνα (αν ζεις εκεί) και να δεχθείς επισκέψεις, είναι ωραιότερα σε πόλη. Άνοιξη και καλοκαίρι είναι ωραία σε χωριό. Αυτά για τους μη έχοντες πολλά, που έχουν απλώς ένα χωριό καταγωγής και θέλουν να δουν κοντινά τους πρόσωπα. Οι κάτοικοι Αθήνας χωρίς χωριό, έστω και με λίγα, κάποια εξόρμηση στην εξοχή μπορούν να κάνουν. Αλλά τα ταξιδάκια στο εξωτερικό 4 και 5 φορές τον χρόνο, είναι γι' αυτούς που τα έχουν και θέλουν να τα ξοδέψουν, δεν έχουν ανάγκη.
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

μιλαμε για τους ιδιους ελληναρες που θα κανουν εμπαργκο στα τουρκικα προιοντα? .gif)
.gif)
0 .