εκπαιδευτικοι.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: εκπαιδευτικοι.

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Μαρ 2018, 22:39

vallon έγραψε:νομίζω ότι πρέπει να απολυθεί

Κόψε τις κανιβαλο-κάφρικες μαλακίες.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Μαρ 2018, 22:40

asevastos έγραψε:

δωστης αλλη μια ευκαιρια. μπορει τα 5χρονα να την εκπαιδευσουν, να της μαθουν 5 πραγματα κια να μην τα ξανακανει λαθος στο μελλον.

Αν το εννοείς είσαι ωραίος
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Μαρ 2018, 22:41

Λαχουρένιος έγραψε:Διαβάζοντας το ποστ του Ασεβαστου στην αρχή, καταλαβαίνω για αλλη μια φόρα γιατί δε θέλω να γίνω ποτε γονιός

Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το αν τρώγεται ωμή ή ψητή η ντομάτα και με τι μαλακιες τους είπε η δασκαλα

Τρώγεται και στη μούρη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 23 Μαρ 2018, 22:51

Στύγιος έγραψε:Αντί να ασχολείστε με εκπαιδευτικούς, να κοιτάξετε τα χάλια σας και να βελτιωθείτε, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και γονείς. Κατανοητόν;

Θα μπινελικώσω αβέρτα όποιον ξανασχοληθεί με εκπαιδευτικούς.

εκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούςεκπαιδευτικούς
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 23 Μαρ 2018, 23:36

Στύγιος έγραψε:Δεν εξαρτάται , βασικό λάθος. Την διδασκαλία και τον τρόπο τα καθορίζει ο δάσκαλος ή ο καθηγητής σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εγκυκλίους.

Βασικα δεν μπορεις να διδαξεις παντου δλδ και να ηθελες δεν μπορεις...
Και δεν ειναι ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω επειδη το αποφασισε το υπουργειο για μικροπολιτικου λογους...
Στύγιος έγραψε:Αντί να ασχολείστε με εκπαιδευτικούς, να κοιτάξετε τα χάλια σας και να βελτιωθείτε, να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και γονείς. Κατανοητόν;

Χτες τα επλυνα τα χαλια μου...
Και στην τελικη αμα εχεις την μυγα...κρατα την εμενα δεν με ενοχλει για το τι λενε...
0 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 24 Μαρ 2018, 00:00

Άμα πω δηλαδή "Εκπαιδευτικοί τον παίρνεται" θα θεωρήσεις ότι ασχολούμαι μαζί τους αρνητικά; Ε; Λέγε ρε; Κομπλεξάρα. Είναι αρνητικό δηλαδή να τον παίρνεις; Μίλα ρε φασίστα. Εμείς θέλουμε εκπαιδευτικούς να τον παίρνουν ρε. Ανώτερους ανθρώπους. Αει σιχτίρ συγχύστηκα πάλι :nono:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Μαρ 2018, 00:23

Εγώ είμαι διευθυντής σχολείου μέχρι το 2020, εσείς ζήστε στη μιζέρια σας...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Μαρ 2018, 04:01

Γύπας έγραψε:

Κόψε τις κανιβαλο-κάφρικες μαλακίες.

να που κατάντησε ο συριζα την παιδεία
εκπαιδευτικοί του πεζοδρομίου, κανένας σεβασμός

θα έπρεπε να ντρέπεστε που ξεπουλήσατε την χώρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 24 Μαρ 2018, 07:55

καλημερα, πως παν τα κεφια;

ελα μωρε τωρα, με τους εκπαιδευτικους, ειναι λες 6 ωρες με 25 παιδια και κατι τρεχει.

να ας πουμε ο τυπικος οδηγος τουριστικου λεοφωρειου, ειναι τις ιδιες ωρες, με 50 παιδια, σε φαση υπεραυξημενης σχιζοφρενειας (εκδρομη) και ταυτοχρονα κρατανε το τιμονι, τις ζωες ολων στα χερια τους. σιγα το δυσκολο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Μαρ 2018, 07:59

ναι λέει
αλλά η διαφορά είναι ότι στο λεωφορείο είναι δεμένα με ζώνες ασφαλείας
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”