Μιλώντας Ρώσσικα με τον ВладимирВладимирович
-
Inconsequent
- Rookie poster

Re: Μιλώντας Ρώσσικα με τον ВладимирВладимирович
Να σας διακόψω μια στιγμουλα να ρωτήσω πώς μπαίνει χρώμα στο νικ;
0 .
-
Пэпи
- Crazy poster

Inconsequent έγραψε:Να σας διακόψω μια στιγμουλα να ρωτήσω πώς μπαίνει χρώμα στο νικ;
Δεν ξερω, εγω ζητησα ενα ροζ αλλα δε το εχουν κανει ακομα, νομιζω οτι πρεπει να στειλεις πμ στον διαχειριστη.

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ολα καλα το μονο που εδω
αντι του говорим πρέπει να χρησιμοποιεις разговариваем.
(Αυτο δεν ξερω πως να το εξηγησω, αν υπαρχει καποιος κανονας ή οχι. Απλα ετσι ειναι σωστο. Αμα θελεις ρωτα τον δασκαλο σου για την διαφορα, αυτος πρεπει να ξερει καλύτερα πως εξηγείται αυτο το φαινόμενο)
Собака играет в парке, а мы с друзьями пьём кофе и говорим.
(Αυτο δεν ξερω πως να το εξηγησω, αν υπαρχει καποιος κανονας ή οχι. Απλα ετσι ειναι σωστο. Αμα θελεις ρωτα τον δασκαλο σου για την διαφορα, αυτος πρεπει να ξερει καλύτερα πως εξηγείται αυτο το φαινόμενο)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Пэпи
- Crazy poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Ολα καλα το μονο που εδωСобака играет в парке, а мы с друзьями пьём кофе и говорим.
Θα το δει την Πεμπτη που εχουμε μαθημα, το αφηνω ως εχει για να μου το διορθωσει κ να μου το εξηγησει.
0 .
-
vagabondo
- Rookie poster

Πέπυ35 έγραψε:Сегодня воскресенье.
Кождое воскресенье я встаю обычно утром в девять часов. Я завтракаю, готовлю кофе и курю. Потом я слушаю музыка или смотрю телевизор. Ещё я занимаюсь, потому что у меня урок русского языка каждый понидельник вечером. Урок начнается в восемь часов и кончается в девять часов.
Днём я обедаю и потм одтыхаю. Вечером я встречаюсь с друзьями, мы здороваемся и ходим в парк с собакой. Собака играет в парке, а мы с друзьями пьёс кофе и говорим. Позже мы ходим в кино и смотрим фильм.
Ночью я иду домой и сплю.
![]()
0 .
-
Пэпи
- Crazy poster

Δεν καταλαβαινω γτ εχεις βαλει τα κοκκινα, αν θες εξηγησε μου.
0 .
-
vagabondo
- Rookie poster

Πέπυ35 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γτ εχεις βαλει τα κοκκινα, αν θες εξηγησε μου.
Τα λάθη, προφανώς.

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αυτά τα ορθογραφικα απροσεξίας δεν τα σημειωνα γιατι δεν τα θεωρω σημαντικα. Εχει και άλλο ένα (урок начинается) αλλα τεσπα.
@vagabondo ξερεις τα Ρωσικα (προφανως). Το εμαθες εδώ ή εισαι από τους δικους μας;
@vagabondo ξερεις τα Ρωσικα (προφανως). Το εμαθες εδώ ή εισαι από τους δικους μας;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Пэпи
- Crazy poster

vagabondo έγραψε:Πέπυ35 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γτ εχεις βαλει τα κοκκινα, αν θες εξηγησε μου.
Τα λάθη, προφανώς.
A ναι λαθη βιασυνης γαμωτο. Πρεπει να μαθω καλυτερα το πληκτρολογιο, στο τετραδιο που μολις κοιταξα ειναι σωστα, ευτυχως!
Το σλουσατ με τι συντασσεται;
Για το γκοβαριτ δεν εχω ιδεα θα το μαθω την Πεμπτη;

0 .
-
vagabondo
- Rookie poster

говорим = λέμε, μιλάμε
разговариваем = συζητάμε
επίσης:
Εξαρτάται από το ποιοι είστε εσείς.
разговариваем = συζητάμε
επίσης:
Πέπυ35 έγραψε:Я рада.
Я пытаюсь стараюсь.
ВладимирВладимирович έγραψε:Αυτά τα ορθογραφικα απροσεξίας δεν τα σημειωνα γιατι δεν τα θεωρω σημαντικα. Εχει και άλλο ένα (урок начинается) αλλα τεσπα.
Εξαρτάται από το ποιοι είστε εσείς.

0 .