μπου χαχαχα
Εγω συμφωνώ να το πάρετε το πρωτάθλημα, μόνο στον μπαουγκ αξίζει ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
Όταν και αν έρθει και αναλάβει Τράκης, τότε θα μιλήσουμε ιμιτασιον γαύρε.
Π.Α.Ο.Κ.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Π.Α.Ο.Κ.
Οκ, μαλλον είναι οριτζιναλ τζεισον. Να προσεχετε όμως γιατι υπαρχουν μερικα ψυχακια που συνεχεια γράφονται με τα γνωστα ονόματα του παλιου σας φορουμ ενώ δεν εχουν καμια σχεση με αυτους.
Το παρον νημα παραμενει να βρισκεται υπο στενη παρακολούθηση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
jason
- Rookie poster

Ερμής έγραψε:μπου χαχαχα
Εγω συμφωνώ να το πάρετε το πρωτάθλημα, μόνο στον μπαουγκ αξίζει ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
ψάξτο λίγο σήμερα, βαριέμαι
dpg φόλοου giorgiss, γκιόργκις φόλοου τράκη μετά 1 λεπτό
αφρίζει ο under
1 .
-
jason
- Rookie poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Οκ, μαλλον είναι οριτζιναλ τζεισον. Να προσεχετε όμως γιατι υπαρχουν μερικα ψυχακια που συνεχεια γράφονται με τα γνωστα ονόματα του παλιου σας φορουμ ενώ δεν εχουν καμια σχεση με αυτους.
ναι ρε μλκ εγώ είμαι
0 .
-
Ερμής
- Rookie poster

jason έγραψε:Ερμής έγραψε:μπου χαχαχα
dpg φόλοου giorgiss, γκιόργκις φόλοου τράκη μετά 1 λεπτό![]()
αφρίζει ο under
Ποιος είσαι ρε μουργο;
0 .
-
Δρακουμελ
- Rookie poster

Ή εμείς ή κανείς
0 .
Το .... έκλεισε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να το συντηρήσει, σύμφωνα με το woody
-
Alexander the Great
- Rookie poster

Γύπας έγραψε:Γύπας έγραψε:
Ποιος είναι από τους τρεις;
Αλεξάντερ άμα το δεις σε παρακαλώ απάντα. Ποιον από αυτούς λέτε Χάρο; Η εικόνα είναι από σελίδα του 2012 εν τω μεταξύ και είναι ένα χαζό αρθράκι που δεν λέει κάτι για τα άτομα της εικόνας
Ο μεσαιος,και δεξια ειναι ο τρομπετιστας της 7...την ιστορια την λεει ο ιδιος
ΥΓ Εχω λιωσει με την υπογραφη σου

0 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
Rakomelofronas
- Rookie poster

Περίπατος… κόντρα στην ΑΕΚ
Την άνετη νίκη με 26-21 επί της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Του Γιάννη Παρασκευαΐδη
Ποιο ντέρμπι; Σε παράταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση και να παίρνουν δίκαια τη νίκη με 26-21.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει καλύτερα (3-2, 5-3), ωστόσο στη συνέχεια η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δυο ομάδες (6-6, 7-7, 9-9). Παρόλα αυτά οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά είχαν πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 13-10, έχοντας και τον Κοτανίδη σε εξαιρετική ημέρα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» κατάφεραν να πάνε στο 15-10, ωστόσο η Ένωση απάντησε και με ένα σερί 4-0, έκανε το 15-14. Παρόλα αυτά, για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Στέλιο Σεϊρεκίδη βρήκαν τις λύσεις και αύξησαν την διαφορά (19-14). Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ (21-16, 22-17), με τους παίκτες του Δικεφάλου να παίρνουν πανεύκολα το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 26-21.
-----
Μέχρι να ξαναρχίσει η αγία μπαλίτσα, βολευόμαστε με ό,τι βρούμε.
Την άνετη νίκη με 26-21 επί της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Του Γιάννη Παρασκευαΐδη
Ποιο ντέρμπι; Σε παράταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση και να παίρνουν δίκαια τη νίκη με 26-21.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει καλύτερα (3-2, 5-3), ωστόσο στη συνέχεια η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δυο ομάδες (6-6, 7-7, 9-9). Παρόλα αυτά οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά είχαν πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 13-10, έχοντας και τον Κοτανίδη σε εξαιρετική ημέρα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» κατάφεραν να πάνε στο 15-10, ωστόσο η Ένωση απάντησε και με ένα σερί 4-0, έκανε το 15-14. Παρόλα αυτά, για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Στέλιο Σεϊρεκίδη βρήκαν τις λύσεις και αύξησαν την διαφορά (19-14). Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ (21-16, 22-17), με τους παίκτες του Δικεφάλου να παίρνουν πανεύκολα το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 26-21.
-----
Μέχρι να ξαναρχίσει η αγία μπαλίτσα, βολευόμαστε με ό,τι βρούμε.
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

jason έγραψε:Ερμής έγραψε:μπου χαχαχα
dpg φόλοου giorgiss, γκιόργκις φόλοου τράκη μετά 1 λεπτό![]()
αφρίζει ο under
ενας καλος λογος για να μην στηριζουμε τρακη

0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

παοκαρα παοκαρα παοκαρα!!!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...