Διαφορά ΕΠΑΛ με Ενιαίο Λύκειο

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Διαφορά ΕΠΑΛ με Ενιαίο Λύκειο

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιαν 2018, 20:15

Freisinniger έγραψε:Να σου πω και τι άλλο γινόταν, είχαν βάλει τα κορίτσια όλα και τα χούφτωναν, είχαν βγάλει παρατσούκλια σε όλους, το φυσοκάλαμο με το χαρτάκι πήγαινε και έδερνε, καλυπτόσουν για να μην την αρπάξεις, μερικοί παίζανε το πουλί τους στην κυριολεξία μερικές φορές (βαρούσανε μαλακία εν ώρα μαθήματος). Μόλις έμπαιναν μερικοί καθηγητές που ήταν ήσυχοι, γινόταν της κακομοίρας, συνέχεια τσακωμοί, φωνές, αποβολές, πέταγμα από την τάξη. Καλά τα κυνηγητά στους διαδρόμους, ήταν απίστευτα, από έξαλλους καθηγητές. Μια μέρα που οι καθηγητές είχαν απεργία, αποφάσισε να κάνει μάθημα μόνο η γαλλικού, λοιπόν η καθηγήτρια έφυγε κλαίγοντας, δεν υπήρχε καν ο διευθυντής στο σχολείο για να την σώσει. Είχαν ενώσει σε ένα Π τα θρανία πίσω η γαλαρία και άρχιζαν και κάπνιζαν μέσα στο μάθημα, πέραν ότι δεν έγινε μάθημα, γιατί φώναζαν τσακώνονταν η γαλαρία, άρχισε να τους πετάει έναν έναν έξω η καθηγήτρια, πήγαν και την χούφτωσαν, αυτή έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και συνέχισαν να καπνίζουν και άλλα πολλά. Αναρωτιέμαι πως άντεξα, βλακεία που δεν πήγα σε άλλο σχολείο από τότε, έχασα 3 ολόκληρα χρόνια στο Γυμνάσιο. Και μην μου πει κανείς για μετανάστες, γιατί δεν υπήρχε ούτε ένα παιδί αλλοδαπός.

ΥΓ Σε κωμόπολη.

:o :o

Aυτο με τις σεξουαλικες παρενοχλησεις ηταν ο,τι χειροτερο

Να τραβανε μαλακια ειχα ακουσει να γινεται σε αλλα σχολεια στην περιοχη μου

Ποτε δεν καταλαβα το λογο, δηλ. μου φαινεται τελειως αρρωστο και ακυρο απο καθε αποψη :rolleyes:

1000 φορες να σαι εξω και να κανεις χορτο παρα να συναναστρεφεσαι τετοια ατομα

Να φανταστω ηταν οι γονεις τους τιποτα αγροτες με αρκετα μεγαλα κτηματα οποτε στην πουτσα τους οι σπουδες?
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Ιαν 2018, 20:26

Μικρά κτήματα ή και καθόλου, οι περισσότεροι από τους ταραχοποιούς, οι εξευγενισμένοι (όχι πλούσιοι) είχαν καλοαναθρεμένα και ήσυχα παιδιά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι δικοί μου γονείς, έπρεπε να με στείλουν αλλού, καθόμουν με τη σάρα και τη μάρα.

Οι γονείς αυτών των παιδιών δεν ήταν όλοι παλιοτόμαρα, ούτε είχε να κάνει με το κόμμα που ψηφίζουν, γιατί συμπεριλάμβανε όλο το πολιτικό φάσμα. Φυσικά μερικοί από αυτούς ήταν παλιόμουτρα που πήγαιναν στα κωλόμπαρα και απολάμβαναν καφενέδες. Έχει να κάνει γενικότερα με την παραβατική συμπεριφορά των νέων, που αδιαφορούσαν να ελέγξουν οι καθηγητές και ο υπεύθυνος διευθυντής που πληρωνόταν από τους φόρους μας, εκτός αυτού η τάξη έπρεπε να διασπαστεί σε δυο 15μελή τμήματα. Τα παιδιά θα ήταν ησυχότερα και οι κακοί μαθητές θα τους είχαν αφήσει στην ίδια τάξη.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2018, 12:00

Δυσκολο να μην ειναι παλιοτομαρα οι γονεις οταν τα παιδια ειναι ετσι

Η περιγραφη που μου κανεις μου θυμιζει ειτε παιδια πολυ φτωχων οικογενειων σε κεντρο ή Πειραια ή πλουσιοπαιδα, δεν περιμενα ενα επαρχιακο σχολειο να ναι τοσο ΓΤΠ

Καλα, δεν ειπε ποτε κανεις τιποτα στους γονεις? Φανταζομαι θα γνωριζονταν ολοι μεταξυ τους
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Ιαν 2018, 12:07

Λαχουρένιος έγραψε:Δυσκολο να μην ειναι παλιοτομαρα οι γονεις οταν τα παιδια ειναι ετσι

Η περιγραφη που μου κανεις μου θυμιζει ειτε παιδια πολυ φτωχων οικογενειων σε κεντρο ή Πειραια ή πλουσιοπαιδα, δεν περιμενα ενα επαρχιακο σχολειο να ναι τοσο ΓΤΠ

Καλα, δεν ειπε ποτε κανεις τιποτα στους γονεις? Φανταζομαι θα γνωριζονταν ολοι μεταξυ τους

Ο πατέρας μου μου είχε πει πως αρκετοί από τους γονείς των παιδιών ήταν παλιοτόμαρα, πχ η μάνα ενός συμμαθητή ήταν βλαμμένη, ενώ ο πατέρας ένας πολύ καλός άνθρωπος,
τελικά πέθαναν τον πατέρα τους και πριν ένα χρόνο η μητέρα τους πέθανε λόγω ακινησίας και πάχυνσης.

Είπε ο πατέρας μου, αλλά τι να το κάνεις ήταν πλέον αργά και τα πράγματα ήταν χειρότερα. Φαντάζομαι σε εσένα δεν έχουν τύχει αντίστοιχα ή τίποτα περίεργα γενικότερα, γυμνάσιο - λύκειο;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2018, 12:16

Freisinniger έγραψε:Ο πατέρας μου μου είχε πει πως αρκετοί από τους γονείς των παιδιών ήταν παλιοτόμαρα, πχ η μάνα ενός συμμαθητή ήταν βλαμμένη, ενώ ο πατέρας ένας πολύ καλός άνθρωπος,
τελικά πέθαναν τον πατέρα τους και πριν ένα χρόνο η μητέρα τους πέθανε λόγω ακινησίας και πάχυνσης.

Ποσο αποτυχημενος παιζει να ταν αυτος ο πατερας με τετοια γυναικα και παιδια? :laugh1: :laugh1:

Είπε ο πατέρας μου, αλλά τι να το κάνεις ήταν πλέον αργά και τα πράγματα ήταν χειρότερα. Φαντάζομαι σε εσένα δεν έχουν τύχει αντίστοιχα ή τίποτα περίεργα γενικότερα, γυμνάσιο - λύκειο;

Τοσο χοντρα οχι, βασικα τετοια που περιγραφεις τα χω ακουσει να συμβαινουν σε ΕΠΑΛ οχι σε γενικα, ή εστω σε γενικα λυκεια σε παρακμιακες περιοχες της Αθηνας

Σε μας ειχε πολλα μαλακισμενα νεοπλουτοπαιδα, πολυ κακομαθημενα και εγωιστικα. Αλητεια τοσο δεν ειχαμε, και μπορω να πω οι αλητες (εντος ή εκτος εισαγωγικων) δεν ενοχλουσαν τοσο, πιο πολυ μεταξυ τους εκαναν παρεα και τους ''φλωρους'' τους αγνοουσαν.

Το πιο πολυ προβλημα το ειχα με ''καλα'' παιδια που ηταν μαλακισμενα σαν ατομα

Η κατασταση ηταν ΓΤΠ κυριως στο γυμνασιο, ενω στο λυκειο ηταν πολυ καλυτερα, πρωτον γιατι οι πιο παρακμιακοι πηγαν σε τεχνικο ή τα παρατησαν και δευτερον οι υπολοιποι ηρεμησαν σαν ατομα

Στο γυμνασιο κατι επαθαν ολοι (τα αγορια κυριως) και υπηρχε ενας συνεχης ατυπος ανταγωνισμος για το ποιος θα κανει την μεγαλυτερη μαλακια, θα πει την χειροτερη βρισια, μαγκια, κλανια, εξατμιση γενικα. Δεν ξερω, ενω περασα αυτο που λεμε ''εφηβεια'', εμενα δεν μου εκδηλωθηκε ποτε με αυτον τον τροπο. Μεσα στο καλοκαιρι αναμεσα σε δημοτικο και γυμνασιο αλλαξαν πολυ ολοι.

Με τα ατομα που ημουν στο δημοτικο, ημουν με τους περισσοτερους μεχρι 3η λυκειου. Απορω πως αντεξα 12 χρονια καθε μερα με αυτους τους καθυστερες :laugh1:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 02 Ιαν 2018, 12:30

Όντως απ' την εμπειρία μου κανά 2 γ' γυμνασίου- ανάμεσα σε 15 χρόνια στο γυμνάσιο- που είχα ήταν μακράν χειρότερες κι από ΕΠΑΛ ή Γενικό Λύκειο , μιλάμε για ντουγάνια ,κωλόπαιδα για μαστίγωση και ανασκολοπισμό. Κάτι τους πιάνει σ ' αυτή την τάξη κυρίως σε τουριστικές περιοχές και τους γράφουν όλους και όλα στον μπούτζο τους.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”