Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Το κράνος φοριέται στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα..
Αν ο οδηγός είναι τρελός για δέσιμο, δεν σε κρατάει καμία μηχανή ή αυτοκίνητο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Freisinniger έγραψε:Αν ο οδηγός είναι τρελός για δέσιμο, δεν σε κρατάει καμία μηχανή ή αυτοκίνητο.
Οκ, υπάρχουν σαφώς και τα ακραία σενάρια. Με αυτή τη λογική να κάτσουμε σπίτια μας.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Freisinniger
- Maître des anions

δεν υπάρχουν ακραία σενάρια, έτσι σκοτώνονται οι περισσότεροι.
Ο ξάδερφός μου σκοτώθηκε με το παπί, είχε το κράνος στα χέρια ή δεν το είχε καθόλου, όταν ένας οδηγός στην διασταύρωση παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και του έσπασε το κεφάλι του ξαδερφού μου, επι τόπου νεκρός, εάν φορούσε το κράνος του θα είχε τραυματιστεί ελάχιστα.
Ο ξάδερφός μου σκοτώθηκε με το παπί, είχε το κράνος στα χέρια ή δεν το είχε καθόλου, όταν ένας οδηγός στην διασταύρωση παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και του έσπασε το κεφάλι του ξαδερφού μου, επι τόπου νεκρός, εάν φορούσε το κράνος του θα είχε τραυματιστεί ελάχιστα.
0 .

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Freisinniger έγραψε:δεν υπάρχουν ακραία σενάρια, έτσι σκοτώνονται οι περισσότεροι.
Όλοι προσέχουμε για να έχουμε.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Πάντως τα τελευταία χρόνια είμαι αρκετά προσεκτικός, πάω σιγά και προσεχτικά, ζώνη φοράω πάντα
Ήμουν με αρχιμπάτσο κάποτε, φίλο από το Λύκειο, μια μέρα τέρμα μεθυσμένος, 5 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, που πας ρε καραμήτρο; Αυτός φταίει που είχε πιει πάνω από το όριο, Γερμανία, Αγγλία δεν θα πάρουν καθόλου το αυτοκίνητο αν θέλουν να οδηγήσουν
Ήμουν με αρχιμπάτσο κάποτε, φίλο από το Λύκειο, μια μέρα τέρμα μεθυσμένος, 5 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, που πας ρε καραμήτρο; Αυτός φταίει που είχε πιει πάνω από το όριο, Γερμανία, Αγγλία δεν θα πάρουν καθόλου το αυτοκίνητο αν θέλουν να οδηγήσουν
0 .

-
Πασιφάη
- Crazy poster

Έχουμε ''φύγει'' από υδρολίσθηση Ιτέα- Γαλαξίδι με το έτερον ήμισυ, πριν χρόνια. Έσκασα στο αντίθετο ρεύμα, με το κεφάλι, στο πλαίνό κράσπεδο. Κατέβαινε νταλίκα. Ούτε αμυχή.Ευτυχώς με είδε ο νταλικιέρης..
Το 1998, με ένα ΒΜW R/50 ανεβαίναμε Πριόλιθο και είχε κατολίσθηση. Τσακώσαμε πέτρες στις ακτίνες του μπροστινού τροχού και ''έφυγα'' πρώτη πάνω απ'την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να σκάσω ένα μέτρο πριν την γκρεμίλα. Ντυμένοι μεν, προστατευμένοι όσο μπορούσαμε για τα τότε δεδομένα. Αποτέλεσμα. Ο σύζυγος έσπασε μύτη λόγω του κράνους που ήταν πιο χαμηλό,( Schuberth, σκατά κράνη..) ,εγώ με κάκωση στο θώρακα και με διάστρεμμα στο πόδι.
Συμπερασματικά, όλοι έχουμε να διηγηθούμε το κάτι τις μας. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το κράνος εξακολουθεί να είναι διακοσμητικό στοιχείο.
Ακούστε. Χτες το φέρετρο ήταν κλειστό για μια καρακουκλάρα. Κακώς που ήταν εκεί μέσα. Θυμώνω πολύ. Πείτε ότι θέλετε. Η ουσία είναι πως το γαμημένο, σώζει.
Το 1998, με ένα ΒΜW R/50 ανεβαίναμε Πριόλιθο και είχε κατολίσθηση. Τσακώσαμε πέτρες στις ακτίνες του μπροστινού τροχού και ''έφυγα'' πρώτη πάνω απ'την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να σκάσω ένα μέτρο πριν την γκρεμίλα. Ντυμένοι μεν, προστατευμένοι όσο μπορούσαμε για τα τότε δεδομένα. Αποτέλεσμα. Ο σύζυγος έσπασε μύτη λόγω του κράνους που ήταν πιο χαμηλό,( Schuberth, σκατά κράνη..) ,εγώ με κάκωση στο θώρακα και με διάστρεμμα στο πόδι.
Συμπερασματικά, όλοι έχουμε να διηγηθούμε το κάτι τις μας. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το κράνος εξακολουθεί να είναι διακοσμητικό στοιχείο.
Ακούστε. Χτες το φέρετρο ήταν κλειστό για μια καρακουκλάρα. Κακώς που ήταν εκεί μέσα. Θυμώνω πολύ. Πείτε ότι θέλετε. Η ουσία είναι πως το γαμημένο, σώζει.
0 .
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Χωρίς Χριστό δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε κράνος ούτε σε τανκς μέσα να είστε.
Δεν ξέρετε που αναζητείτε προστασία.
Δεν ξέρετε που αναζητείτε προστασία.
0 .
..
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η πιο καιρια τοποθετηση
Ειναι μαστ το σταυρουδακι στα οχηματα
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Η πιο καιρια τοποθετηση
σε λίγο θα μας πεις ότι πας και εκκλησία κάθε Κυριακή...
που καταντήσαμε λοχία
τέλος πάντων ας οδηγήσουμε όλοι ότι μας αρέσει και καλά να είμαστε
και για να είμαι ειλικρινής σε αυτή τη ζωή πιστεύω ότι ένα από τα πιο μεγάλα λαχεία που έχω κερδίσει είναι ότι παρ όλες τις τούμπες που έχω μαζέψει είμαι γερός και αρτιμελής (φτου φτου)
Τώρα αν μας κάτσει η στραβή, ε , εντάξει μωρέ
τι είχαμε τι χάσαμε
όλοι εκεί θα πάμε, αλλά ας πάμε με ωραίο τρόπο.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στον τρόπο που αλλάζει κατάσταση ένας άνθρωπος και αποχωρίζεται το ανθρώπινο σώμα του. Είναι και όλα αυτά τα βουδιστικά που μου αρέσουν γιατί βολεύουν να τα ψάχνεις οπότε ...όλα καλά..!!!!
ΥΓ δεν θέλω με τίποτα να με φάνε σκουλήκια, καύση νεκρών στη βουλγαρία , η ΛΥΣΗ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν θελω να σε απογοητευσω Βαλ, αλλα περα απο το ''ανθρωπινο σωμα'' δεν εχεις τιποτα αλλο, οποτε μην κανεις καμια μαλακια και το ''αποχωριστεις'' 
Εχεις δει φανταζομαι νεκρη γατα στο δρομο. Ε, ετσι καταντα και ενας ανθρωπος σε αυτοκινητιστικο. Game over.

Εχεις δει φανταζομαι νεκρη γατα στο δρομο. Ε, ετσι καταντα και ενας ανθρωπος σε αυτοκινητιστικο. Game over.
0 .