Γενοκτονία της Ουκρανίας

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γενοκτονία της Ουκρανίας

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Νοέμ 2017, 19:30

Πασιφάη έγραψε:Τώρα για να καταλάβω. Η Ουρανίτσα πώς μπαίνει στην κουβέντα; Έχω ιστορία να αφηγηθώ, άλλη στιγμή..Oh wait..Ουκρανίτσα της ψωλής... Ωχ αμάν..

Ελα ντε .... λες και είναι η μοναδική ασκημομούρα μοναχοκόρη. (στα νιάτα μου όμορφη αριστερή δεν θυμάμαι, της την πέφταμε βεβαίως για την εκτόνωση της "πίεσης σπέρματος" όπως λέει και ο Πλάτωνας... θυμάμαι μια κακάσκημη της περιθωριακής αριστεράς μου την είχε πέσει για προσηλυτισμό στο περιθώριο μιας αριστερής συγκέντρωσης και εγώ της την έπεφτα για φυστίκωμα... χέσε μέσα δηλαδή ) :D (με το συμπάθιο).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2017, 19:38

Που την γνωρισες την αριστερη, στην ασφαλεια?

Συνελαβες καμια σε πορεια?

Μονο ετσι
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Νοέμ 2017, 19:46

Λαχουρένιος έγραψε:Που την γνωρισες την αριστερη, στην ασφαλεια?

Συνελαβες καμια σε πορεια?

Μονο ετσι

Μετά από γερμανοτσολιάς και μαυραγορίτης έγινα και ασφαλίτης... που είσαι στο στρατό γνώρισα ένα ανθυπίλαρχο (μόλις αποφοιτήσαν από την Σχολή Ευελπίδων ). Μου έλεγε ότι είχε μια αριστερή γκόμενα που συνζούσε, σε μια μετακόμιση, του έδωσε το φαράσι τους που μέσα είχε βάλει το απολυτήριο του της Σχολής Ευελπίδων... :D εσύ Λαχουρένιε ούτε αυτό το χιούμορ δεν διαθέτεις. :D και λες ότι είσαι και αριστερός, απόκτησε πρώτα το χιούμορ του αριστερού και μετά το συζητάμε αν είσαι αριστερός.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2017, 19:53

Καλα εσυ την ωρα που χεζεις καθε πρωι καθεσαι και σκεφτεσαι τι φουμαρα θα μας πουλησεις στο φορουμ

Μεγαλη φαντασια εχεις να γραψεις κανενα βιβλιο
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Νοέμ 2017, 19:56

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα εσυ την ωρα που χεζεις καθε πρωι καθεσαι και σκεφτεσαι τι φουμαρα θα μας πουλησεις στο φορουμ

Μεγαλη φαντασια εχεις να γραψεις κανενα βιβλιο

Φούμαρα ξεφούμαρα εντυπωσιάζεσαι έτσι; Εσύ πότε θα γράψεις κανένα φούμαρο που να μας εντυπωσιάζει; :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2017, 19:59

Καθολου δεν εντυπωσιαζομαι, γνωστο τοις πασι οτι οι φασιστες εχετε κανει το ψεμα τεχνη

Αν εσυ νιωθεις καλα στην ψυχουλα σου που μπαινεις καθημερινα σε ενα χωρο και πουλας φουμαρα σε 10-15 ατομα για να τσιμπησουν μερικα ψηφαλακια η ΧΑ και η ΝΔ, εγω περισσευω

Εμεις παντως δεν ειμαστε ηλιθιοι και δεν σε εχουμε απομονωσει τυχαια
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Νοέμ 2017, 20:12

Λαχουρένιος έγραψε:Καθολου δεν εντυπωσιαζομαι, γνωστο τοις πασι οτι οι φασιστες εχετε κανει το ψεμα τεχνη

Αν εσυ νιωθεις καλα στην ψυχουλα σου που μπαινεις καθημερινα σε ενα χωρο και πουλας φουμαρα σε 10-15 ατομα για να τσιμπησουν μερικα ψηφαλακια η ΧΑ και η ΝΔ, εγω περισσευω

Εμεις παντως δεν ειμαστε ηλιθιοι και δεν σε εχουμε απομονωσει τυχαια

Δες πόσο δεν εντυπωσιάζεσαι φαίνεται από τις αναγνώσεις που έχουν οι αναρτήσεις μου, πάντως οι άνθρωποι δεν είναι υποχείρια κανενός να τους καθοδηγήσεις μίλα σ αυτόν και μη μιλάς σ αυτόν, δηλαδή να τους υποβάλεις την φασιστική σου νοοτροπία του αποκλεισμού κατά την βούλησή σου (αυτά μόνο στις σταλινικές κολεκτίβες της φυλακής γινόντουσαν).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2017, 20:17

Δεν χρειαζεται να τους καθοδηγησω, βλεπουν τι σκατοψυχος και ψευτης εισαι και σε εχουν στο ψιλο ή σε γραφουν

Δεν ειμαστε χαζοι και συ ο εξυπνος, εσυ εισαι ο βλακας που νομιζεις οτι μας κοροιδευεις με αυτες τις βλακειες που σκαρφιζεσαι
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Νοέμ 2017, 20:23

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν χρειαζεται να τους καθοδηγησω, βλεπουν τι σκατοψυχος και ψευτης εισαι και σε εχουν στο ψιλο ή σε γραφουν

Δεν ειμαστε χαζοι και συ ο εξυπνος, εσυ εισαι ο βλακας που νομιζεις οτι μας κοροιδευεις με αυτες τις βλακειες που σκαρφιζεσαι

Δεν χρειάζεται να τους καθοδηγήσεις; Εδώ κάθε τρεις και δύο ρίχνεις σύνθημα εμπάργκο ... και λες ότι εγώ είμαι ψεύτης;

Τέλος πάντων επί του θέματος υπήρξε γενοκτονία στην Ουκρανία (όχι την Ουρανία) τις λες και εσύ;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Νοέμ 2017, 21:08

Μπήκα μονο να υπενθυμίσω σε νηματοθετη ότι βρισκόμαστε στην τεταρτη σελδια της συζητησης, αρα εφτασε η σειρα του Μολότοφ-Ριμπεντροπ.
Ολως ενημεροτικως :ciao5:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Ιστορία”