Η καλύτερη λύση που προσδοκάει η Ελλάδα για τη νέα γερμανική κυβέρνηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η καλύτερη λύση που προσδοκάει η Ελλάδα για τη νέα γερμανική κυβέρνηση

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Νοέμ 2017, 23:14

Πέπυ35 έγραψε:
Έλα μώρε σιγά, μη μασάς εσύ.
Και στην τελική όταν το κάνεις εσύ ή όταν φέρνεις την όποια παπαροπηγή σού μοστράρουν είναι καλύτερα; Εμείς δε βγήκαμε να σε κράξουμε.

Παραδειγμα;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Νοέμ 2017, 23:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Φανταζομαι την διαβασες και την αφησες στο καφενειο για να την διαβασει και ο επομενος η θα παραθεσεις αυριο το λινκ γιατι σημερα ειναι Κυριακη και δεν βαζεις πηγες Κυριακατικα

Με εσας που εχω μπλεξει πλεον τις εφημεριδες τις παιρνω σπιτι μου...

Τιτλος αρθρου: Γιατι η Αθηνα ψηφιζει μεγαλο συνασπισμο...

σελιδα 4 της εφημεριδας...

Σε αυτο το αρθρο και σε αφιερωμα για τα σεναρια στη Γερμανια στις σελιδες 2 και 3...

βασισα αυτα που ειπα στο παρον νημα...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Νοέμ 2017, 23:20

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Πέπυ35 έγραψε:
Έλα μώρε σιγά, μη μασάς εσύ.
Και στην τελική όταν το κάνεις εσύ ή όταν φέρνεις την όποια παπαροπηγή σού μοστράρουν είναι καλύτερα; Εμείς δε βγήκαμε να σε κράξουμε.

Παραδειγμα;

:laugh1: :laugh1:
Πόσο προβλέψιμος, εγώ δυστυχώς έχω ζωή, δεν μπορώ να σπαταλώ χρόνο κρατώντας αρχείο του τι έγραψε ο κάθε πικραμένος σε κάθε φόρουμ ώστε κάααααποια στιγμή να του τρίψω στη μάπα τη μαλακία που είχε πει πριν 2 πχ χρόνια στις 9.35 το πρωί.
Δε με ενδιαφέρει επίσης να δώσω παράδειγμα για να πείσω τον λαχούρ πχ ότι αυτό που λέω ισχύει και να σε θεωρήσει κι αυτός βούρλο και φερέφωνο, είναι δικιά μου άποψη και αυτό μου αρκεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Νοέμ 2017, 23:24

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Φανταζομαι την διαβασες και την αφησες στο καφενειο για να την διαβασει και ο επομενος η θα παραθεσεις αυριο το λινκ γιατι σημερα ειναι Κυριακη και δεν βαζεις πηγες Κυριακατικα

Με εσας που εχω μπλεξει πλεον τις εφημεριδες τις παιρνω σπιτι μου...

Τιτλος αρθρου: Γιατι η Αθηνα ψηφιζει μεγαλο συνασπισμο...

σελιδα 4 της εφημεριδας...

Σε αυτο το αρθρο και σε αφιερωμα για τα σεναρια στη Γερμανια στις σελιδες 2 και 3...

βασισα αυτα που ειπα στο παρον νημα...

.

Καλά εντάξει, είσαι μεγάλος άνθρωπος και ειλικρινά στεναχωριέμαι που γελάω διαβάζοντάς σε, γιατί γελάω και δε στο λέω για να σε προσβάλλω αλλά μήπως και συνέλθεις λίγο.
Σου πετάει σπόρια κι εσύ τσιμπάς, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ανάγκη να αποδείξετε στον κάθε άγνωστο τοοτιδήποτε.
Ο άνθρωπος κρατάει αρχεία για να έχει "αποδείξεις" :laugh1: :laugh1: -γελάει και το παρδαλό κατσίκι δλδ- κι εσύ μειώνεις τον εαυτό σου μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι μαζί του.
Ντροπή!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Νοέμ 2017, 23:30

Πέπυ35 έγραψε:
Πόσο προβλέψιμος, εγώ δυστυχώς έχω ζωή, δεν μπορώ να σπαταλώ χρόνο κρατώντας αρχείο του τι έγραψε ο κάθε πικραμένος σε κάθε φόρουμ ώστε κάααααποια στιγμή να του τρίψω στη μάπα τη μαλακία που είχε πει πριν 2 πχ χρόνια στις 9.35 το πρωί.
Δε με ενδιαφέρει επίσης να δώσω παράδειγμα για να πείσω τον λαχούρ πχ ότι αυτό που λέω ισχύει και να σε θεωρήσει κι αυτός βούρλο και φερέφωνο, είναι δικιά μου άποψη και αυτό μου αρκεί.

Το να γραφεις οτι εκανα εγω ο Λαχουρ η καποιος αλλος κατι δεν ειναι αποψη
Ειναι γεγονος που οφειλεις να αποδειξεις
Και οταν δεν το κανεις απλα γινεσαι καρικατουρα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Νοέμ 2017, 23:31

Πέπυ35 έγραψε:
Καλά εντάξει, είσαι μεγάλος άνθρωπος και ειλικρινά στεναχωριέμαι που γελάω διαβάζοντάς σε, γιατί γελάω και δε στο λέω για να σε προσβάλλω αλλά μήπως και συνέλθεις λίγο.
Σου πετάει σπόρια κι εσύ τσιμπάς, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ανάγκη να αποδείξετε στον κάθε άγνωστο τοοτιδήποτε.
Ο άνθρωπος κρατάει αρχεία για να έχει "αποδείξεις" :laugh1: :laugh1: -γελάει και το παρδαλό κατσίκι δλδ- κι εσύ μειώνεις τον εαυτό σου μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι μαζί του.
Ντροπή!

Πεπυ μου εχεις δικιο αλλα του παιζω κι εγω ενα παιχνιδακι, στην αρχη προσποιουμαι τον ψοφιο και οτι δεν εχω πηγες, φουσκωνει αυτος το παιρνει πανω του και μετα του σκαω τη σφαλιαρα... :LoL:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Νοέμ 2017, 23:36

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Πέπυ35 έγραψε:

Το να γραφεις οτι εκανα εγω ο Λαχουρ η καποιος αλλος κατι δεν ειναι αποψη
Ειναι γεγονος που οφειλεις να αποδειξεις
Και οταν δεν το κανεις απλα γινεσαι καρικατουρα

Καρικατούρα, γουστάρω αφάνταστα, μία Πέπυ που κανείς δεν ξέρει αν είναι άντρας ή γυναίκα, αν είναι 20 30 ή 50 ετών, ελληνίδα ή βουλγάρα, έγινε καρικατούρα, τι λες ρε παιδάκι μου, σοβαρά; Καλά θίχτηκα πολύ τώρα.
Ρε τι γίδια είστε; :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Γιαννόπουλα αποδείξεις δεν οφείλω πουθενά, μόνο στην εφορία κάθε έτος, δυστυχώς.
Κι εσύ που κρατάς αποδείξεις τι κατάλαβες δηλαδή να σε κράζει ο ένας κι ο άλλος, να σπαταλάς χρόνο τσάμπα που κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιο ουσιαστικό όπως σεξ, βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με ένα πράγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Νοέμ 2017, 23:37

Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις

Θεωρω οτι καποιος που την μια λεει Α και την αλλη Β ειναι τελειως αναξιοπιστος και πιθανον με περναει για μαλακα

Δεν κραταω αρχειο, αρκει να χρησιμοποιησω την ''αναζητηση'' για να βρω κατι. Οποιος κραταει αρχειο με πριντ σκριν, ναι ειναι λιγο αρρωστακι (δεν ξερω αν το κανει ο ΓΓ αυτο)

Δεν υπονοω κατι για τον Αριστο (τα χω αναλυσει ανοιχτα απειρες φορες) συγκεκριμενα.

Ομως δεν θεωρω παραλογη την απαιτηση του ΓΓ να ζητησει πηγη για εναν ισχυρισμο σχετικα με την επικαιροτητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Νοέμ 2017, 23:44

Λαχουρένιος έγραψε:Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις

Θεωρω οτι καποιος που την μια λεει Α και την αλλη Β ειναι τελειως αναξιοπιστος και πιθανον με περναει για μαλακα

Δεν κραταω αρχειο, αρκει να χρησιμοποιησω την ''αναζητηση'' για να βρω κατι. Οποιος κραταει αρχειο με πριντ σκριν, ναι ειναι λιγο αρρωστακι (δεν ξερω αν το κανει ο ΓΓ αυτο)

Δεν υπονοω κατι για τον Αριστο (τα χω αναλυσει ανοιχτα απειρες φορες) συγκεκριμενα.

Ομως δεν θεωρω παραλογη την απαιτηση του ΓΓ να ζητησει πηγη για εναν ισχυρισμο σχετικα με την επικαιροτητα.

Ρε ποια αξιοπιστία σε ένα φόρουμ, να έγραφε με όνομα και επίθετο φανερά να καταλάβω εν μέρει κι όχι απόλυτα.
Τι είναι ο καθένας εδώ μέσα οικογένειά σας ή κοντινός άνθρωπος, χέστηκα αν με θεωρούν άγνωστοι αναξιόπιστη.
Εντάξει για την επικαιρότητα πες να θες ένα άρθρο, αλλά αυτό εδώ μέσα έχει καταντήσει για γέλια, έκλασα λέει πχ ο Αρίστος, ακουστικό υλικό ζητάει ο Γιαννόπουλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Νοέμ 2017, 23:45

Λαχουρένιος έγραψε:Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις

Η μπορει να ειναι απλα αφορμη για stalking, ο Γιαννοπουλος θα κανει 50 ερωτησεις σαν ανακριτης για να βρει ενα οποιοδηποτε ψεγαδι σε οσα ειπες, αν το βρει οσο ασημαντο και να ειναι δημιουργει εντυπωσεις εναντιον σου, αυτο ειναι τακτικη της Ομαδας Αληθειας για καταστροφη των νηματων και χαλαει και καθε σχεση εδω μεσα μιας και κανει καποιους ανακριτες και αλλους ανακρινομενους...

Εγω τα ορια μου τα ανακοινωσα πριν λιγες μερες, αν δω να αρχιζουν παλι ομαδικες ανακρισεις μαζευω το καπελακι μου και φευγω...

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”