Πέπυ35 έγραψε:
Έλα μώρε σιγά, μη μασάς εσύ.
Και στην τελική όταν το κάνεις εσύ ή όταν φέρνεις την όποια παπαροπηγή σού μοστράρουν είναι καλύτερα; Εμείς δε βγήκαμε να σε κράξουμε.
Παραδειγμα;

Πέπυ35 έγραψε:
Και στην τελική όταν το κάνεις εσύ ή όταν φέρνεις την όποια παπαροπηγή σού μοστράρουν είναι καλύτερα; Εμείς δε βγήκαμε να σε κράξουμε.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Φανταζομαι την διαβασες και την αφησες στο καφενειο για να την διαβασει και ο επομενος η θα παραθεσεις αυριο το λινκ γιατι σημερα ειναι Κυριακη και δεν βαζεις πηγες Κυριακατικα

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πέπυ35 έγραψε:
Παραδειγμα;

Αρίστος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Φανταζομαι την διαβασες και την αφησες στο καφενειο για να την διαβασει και ο επομενος η θα παραθεσεις αυριο το λινκ γιατι σημερα ειναι Κυριακη και δεν βαζεις πηγες Κυριακατικα
Με εσας που εχω μπλεξει πλεον τις εφημεριδες τις παιρνω σπιτι μου...
Τιτλος αρθρου: Γιατι η Αθηνα ψηφιζει μεγαλο συνασπισμο...
σελιδα 4 της εφημεριδας...
Σε αυτο το αρθρο και σε αφιερωμα για τα σεναρια στη Γερμανια στις σελιδες 2 και 3...
βασισα αυτα που ειπα στο παρον νημα...
.
-γελάει και το παρδαλό κατσίκι δλδ- κι εσύ μειώνεις τον εαυτό σου μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι μαζί του.
Πέπυ35 έγραψε:
![]()
![]()
Πόσο προβλέψιμος, εγώ δυστυχώς έχω ζωή, δεν μπορώ να σπαταλώ χρόνο κρατώντας αρχείο του τι έγραψε ο κάθε πικραμένος σε κάθε φόρουμ ώστε κάααααποια στιγμή να του τρίψω στη μάπα τη μαλακία που είχε πει πριν 2 πχ χρόνια στις 9.35 το πρωί.
Δε με ενδιαφέρει επίσης να δώσω παράδειγμα για να πείσω τον λαχούρ πχ ότι αυτό που λέω ισχύει και να σε θεωρήσει κι αυτός βούρλο και φερέφωνο, είναι δικιά μου άποψη και αυτό μου αρκεί.

Πέπυ35 έγραψε:
Καλά εντάξει, είσαι μεγάλος άνθρωπος και ειλικρινά στεναχωριέμαι που γελάω διαβάζοντάς σε, γιατί γελάω και δε στο λέω για να σε προσβάλλω αλλά μήπως και συνέλθεις λίγο.
Σου πετάει σπόρια κι εσύ τσιμπάς, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ανάγκη να αποδείξετε στον κάθε άγνωστο τοοτιδήποτε.
Ο άνθρωπος κρατάει αρχεία για να έχει "αποδείξεις"![]()
-γελάει και το παρδαλό κατσίκι δλδ- κι εσύ μειώνεις τον εαυτό σου μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι μαζί του.
Ντροπή!

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πέπυ35 έγραψε:
![]()
![]()
Πόσο προβλέψιμος, εγώ δυστυχώς έχω ζωή, δεν μπορώ να σπαταλώ χρόνο κρατώντας αρχείο του τι έγραψε ο κάθε πικραμένος σε κάθε φόρουμ ώστε κάααααποια στιγμή να του τρίψω στη μάπα τη μαλακία που είχε πει πριν 2 πχ χρόνια στις 9.35 το πρωί.
Δε με ενδιαφέρει επίσης να δώσω παράδειγμα για να πείσω τον λαχούρ πχ ότι αυτό που λέω ισχύει και να σε θεωρήσει κι αυτός βούρλο και φερέφωνο, είναι δικιά μου άποψη και αυτό μου αρκεί.
Το να γραφεις οτι εκανα εγω ο Λαχουρ η καποιος αλλος κατι δεν ειναι αποψη
Ειναι γεγονος που οφειλεις να αποδειξεις
Και οταν δεν το κανεις απλα γινεσαι καρικατουρα

Λαχουρένιος έγραψε:Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις
Θεωρω οτι καποιος που την μια λεει Α και την αλλη Β ειναι τελειως αναξιοπιστος και πιθανον με περναει για μαλακα
Δεν κραταω αρχειο, αρκει να χρησιμοποιησω την ''αναζητηση'' για να βρω κατι. Οποιος κραταει αρχειο με πριντ σκριν, ναι ειναι λιγο αρρωστακι (δεν ξερω αν το κανει ο ΓΓ αυτο)
Δεν υπονοω κατι για τον Αριστο (τα χω αναλυσει ανοιχτα απειρες φορες) συγκεκριμενα.
Ομως δεν θεωρω παραλογη την απαιτηση του ΓΓ να ζητησει πηγη για εναν ισχυρισμο σχετικα με την επικαιροτητα.

Λαχουρένιος έγραψε:Πεπυ η αξιοπιστια ειναι το Α και Ω σε τετοιες συζητησεις