Ρεκ_ _μας έγραψε:πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
Και αν και οχι τι, θελεις να εισαι πρωτος; Ειδικα τωρα που οπως φαινεται βρηκες καινουρια αγαπη;

Ρεκ_ _μας έγραψε:πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;

Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
αύριο ρε θα πάω σε γαστρεντερολόγο αν δε μου έχει περάσει εντελώς. έτσι μου είπανε στο νοσοκομείο. πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
Είχες / έχεις πυρετό και, αν ναι, πόσο έφτασε μάξιμουμ και πόσες μέρες κράτησε; Είχες και ρίγος ή έντονο ίδρωμα;

Λαχουρένιος έγραψε:Πρωτα ο Ροκο, μετα ο Ρεκλαμας
Αδειαζει το φορουμ μας

Στύγιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
αύριο ρε θα πάω σε γαστρεντερολόγο αν δε μου έχει περάσει εντελώς. έτσι μου είπανε στο νοσοκομείο. πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
Αρκετοί από βαριά με επιπλοκές και πολυοργανική ανεπάρκεια, συνήθως το 80% ,10-15 % από μεσαία και 1-5% από ήπια σε συνδυασμό με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

ВладимирВладимирович έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:πέθανε κανένας από γαστρεντερίτιδα;
Και αν και οχι τι, θελεις να εισαι πρωτος; Ειδικα τωρα που οπως φαινεται βρηκες καινουρια αγαπη;

Ρεκ_ _μας έγραψε:Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εννοώ ότι μπορεί να χτυπήσεις από 90 -110 παλμούς και 18 πίεση ,ξέχνα την υπόταση των πρώτων ημερών και μην τ' αφήνεις...
Είχες / έχεις πυρετό και, αν ναι, πόσο έφτασε μάξιμουμ και πόσες μέρες κράτησε; Είχες και ρίγος ή έντονο ίδρωμα;
οχι ρε τίποτα απο αυτά. εξάντληση μόνο και κωλοπιλάλα για χέσιμο.και αν δεν σκεφτόμουν ότι θα χεστώ πάνω μου θα έκανα και σεξ για να μη με χωρίσει η γκόμενα.![]()

Admin έγραψε:Τότε δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Μόνο πάρε προβιοτικά, αλλιώς δεν θα σταματήσει η διαρροια.