Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Ένας προβληματισμός του Αλβανού και ένας δικός μου.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2017, 21:12

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Μάντης έγραψε:Το ρατσιστικό που το είδες;

Εκεί που οι Αλβανοί δεν πλένουν τα ρούχα τους και δεν κάνουν μπάνιο.

Εντάξει, μην νομίζεις, και το στερεότυπου του ΕΛ στον δυτικό κόσμο είναι ένας μουστακαλής λιγδιάρης που κουτοπόνηρα κοιτάει να σε φάει τα λεφτά.

Ο ΕΛ βέβαια νομίζει ότι τον βλέπουν σαν απόγονο του Πλάτωνα. Αντίστοιχα και ο Αλβανός νομίζει ότι είναι αητός που έπεσε απ ταρχίδια του Σκεντέρμπεη.

Μάθετε να γράφετε αλήθειες , ένας άνθρωπος που παίρνει 250 ευρώ ή ακόμα και 300 ευρώ απο κάπου θα κόψει.
Λίγο απο το νοίκι ,λίγο απο τα ρούχα , λίγο απο τα εισητήρια , λίγο απο το φαί για να τα βγάλει πέρα.
Δεν είναι ο Χριστός με ένα ψωμί να ταίσει χιλιάδες κόσμο.
Δεν φταίει αυτός που τον εκμεταλεύονται όποιος και να είναι Αλβανός, Πακιστανός , Ινδός.
Για αυτούς δεν είναι ντροπή αν κυκλοφορίσεις και λίγο λέτσος.
Δεν είναι η πατρίδα τους , περαστικοί είναι.
Το ίδιο έκανε και ο Έλληνας μετανάστης στην Αμερική.
Ο Αλβανός όμως στην Αλβανία δεν θα κυκλοφορίσει έτσι.
Ούτε ο Έλληνας στην Ελλάδα.
Μην σας φαίνεται ρατσιστικό είναι η πραγματικότητα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Σεπ 2017, 21:13

Freisinniger έγραψε:Πρόβλημα είναι βέβαια στα σώματα ασφαλείας τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε μετανάστες στα σώματα ασφαλείας με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρόσβαση στις μικροκοινωνίες τους. Πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις Αλβανών, Ρομά, Πακιστανών, κλπ.

Και Χρυσαυγιτών. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 21:13

Admin έγραψε:Στο Αμέρικα, σε διάφορες περιοχές, τα Ελς δεν γίνονταν δεκτά σε συλλόγους και συνδικαλιστικές οργανώσεις Ευρωπαίων. Και τελικά μπαίναν σε συλλόγους Τούρκων, Αλβανών και Ιταλών. :LoL:

Τα ελλεεϊνάκια όμως νομίζουν όμως ότι τους έραιναν με λουλούδια και φώναζαν να! να! οι απόγονοι του Πέρικλες!

Στο θέμα βρωμιά, ρίξε μια ματιά μυτιά γύρω σου σε όλους τους ΕΛ άνω των 50. Οι Περισσότεροι έχουν λιγδωμένο μαλλί και βρωμάνε, ειδικά οι θειές.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Σεπ 2017, 21:14

Επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι, ένας από αυτούς που αναφέρει ο Μάντης μπήκε σε ένα σώμα ασφαλείας για να δίνει πληροφορίες στους απέναντι και το άτομο είχε λευκό ποινικό μητρώο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Σεπ 2017, 21:16

Μάντης έγραψε:Δεν είναι η πατρίδα τους , περαστικοί είναι.
Το ίδιο έκανε και ο Έλληνας μετανάστης στην Αμερική.
Ο Αλβανός όμως στην Αλβανία δεν θα κυκλοφορίσει έτσι.
Ούτε ο Έλληνας στην Ελλάδα.
Μην σας φαίνεται ρατσιστικό είναι η πραγματικότητα.

Ισχύει.
Κάτι Αλβανοί που ξέρω, εδώ έχουν κάτι σαράβαλα που τα σπρώχνουν να πάρουν μπρος και στην Αλβανία κυκλοφορούν με Μερσεντές. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Σεπ 2017, 21:16

Μάντης έγραψε:Μην σας φαίνεται ρατσιστικό είναι η πραγματικότητα.

Δεν λένε κάτι άλλο και οι νεοναζί. Να, ας πούμε, οι μαύροι έχουν μικρότερο όγκο εγκεφάλου, δεν είναι ρατσιστικό, είναι η πραγματικότητα.

ΥΓ
Ο Αλβανός μαζί με τα καθαρίσματα των 300, κάνει και άλλες 1-2 δουλειές παράλληλα, γιατί δεν είναι τεμπελχανείο σαν τους Έλληνες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Σεπ 2017, 21:16

Admin έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εντάξει, μην νομίζεις, και το στερεότυπου του ΕΛ στον δυτικό κόσμο είναι ένας μουστακαλής λιγδιάρης που κουτοπόνηρα κοιτάει να σε φάει τα λεφτά.

Ο ΕΛ βέβαια νομίζει ότι τον βλέπουν σαν απόγονο του Πλάτωνα. Αντίστοιχα και ο Αλβανός νομίζει ότι είναι αητός που έπεσε απ ταρχίδια του Σκεντέρμπεη.

Στο Αμέρικα, σε διάφορες περιοχές, τα Ελς δεν γίνονταν δεκτά σε συλλόγους και συνδικαλιστικές οργανώσεις Ευρωπαίων. Και τελικά μπαίναν σε συλλόγους Τούρκων, Αλβανών και Ιταλών. :LoL:

Πότε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Σεπ 2017, 21:19

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Στο θέμα βρωμιά, ρίξε μια ματιά μυτιά γύρω σου σε όλους τους ΕΛ άνω των 50. Οι Περισσότεροι έχουν λιγδωμένο μαλλί και βρωμάνε, ειδικά οι θειές.

Λόγω της Τσιγαρίλας και της απλυσιάς
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2017, 21:21

Μάντης έγραψε:Μην σας φαίνεται ρατσιστικό είναι η πραγματικότητα.

Δεν λένε κάτι άλλο και οι νεοναζί. Να, ας πούμε, οι μαύροι έχουν μικρότερο όγκο εγκεφάλου, δεν είναι ρατσιστικό, είναι η πραγματικότητα.

ΥΓ
Ο Αλβανός μαζί με τα καθαρίσματα των 300, κάνει και άλλες 1-2 δουλειές παράλληλα, γιατί δεν είναι τεμπελχανείο σαν τους Έλληνες.

Είσαι ρατσιστής με τους Έλληνες , είσαι μισέλληνας σε βαθμό κακουργήματος.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Σεπ 2017, 21:28

Freisinniger έγραψε:
Admin έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εντάξει, μην νομίζεις, και το στερεότυπου του ΕΛ στον δυτικό κόσμο είναι ένας μουστακαλής λιγδιάρης που κουτοπόνηρα κοιτάει να σε φάει τα λεφτά.

Στο Αμέρικα, σε διάφορες περιοχές, τα Ελς δεν γίνονταν δεκτά σε συλλόγους και συνδικαλιστικές οργανώσεις Ευρωπαίων. Και τελικά μπαίναν σε συλλόγους Τούρκων, Αλβανών και Ιταλών. :LoL:

Πότε;

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”