Ωραία απάντηση. Δαιμονισμένος δεν είμαι, κάνω και χιούμορ παράλληλα με τις αλήθειες.
Φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει κανένας βουδιστής πως είναι η νιρβάνα γιατί απλά δεν περιγράφεται, επειδή είναι μια χαοτική κατάσταση του τίποτα. Στις ινδουιστικές θρησκείες το ζητούμενο είναι η επιστροφή στο Ένα, αυτό που μόνο υπάρχει στην πραγματικότητα και τίποτε άλλο. Οπότε δεν υπάρχει τίποτε άλλο δίπλα στο Ένα, δεν υπάρχει συνείδηση, σκέψη, αίσθηση, επιθυμία κτλ. Υπάρχει μόνο το Ένα που δεν κάνει τίποτα και βρίσκεται στον Εαυτό Του. Αυτό είναι η Νιρβάνα.
Τώρα για να γίνουμε βουδιστές στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες και αν το επιτρέπανε θέλει ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ για να γίνει κομμάτι της πνευματικής μας κληρονομιάς. Αυτά τα λένε και οι εξελικτές άθεοι.
Στην Ελλάδα τώρα χρειαζόμαστε μια μαχητική θρησκεία για να αντιμετωπίσουμε την εβραίλα και την μωαμεθανίλα. Αυτήν που βρίζεται και λέτε ότι κυβερνά στην φαντασία σας. Καλά που ζείτε;;;! Ο Χριστιανισμός έχει να κυβερνήσει από το 1500!
Ο Βουδισμός έχει υποστεί πολλές τροποποιήσεις μέσα στους αιώνες. Ξεκίνησε από αντρική άρια θρησκεία, σήμερα έχει μπερδευτεί και με φεμινισμό.
Πολλές γυναίκες έχουν μπλέξει με τις ανατολικές θρησκείες, το wicca, τον φεμινισμό. Να μου πεις γυναίκες είναι και ο Σατανάς τις ελέγχει πολύ εύκολα.
Εγώ ως άντρας τί δουλειά έχω να γίνω φεμινιστής και να ακούω αστρολόγους και μάγισσες που έχουν μπλέξει με τον νεοεποχιτισμό;;;
Εμένα με εκφράζει μια αντροπρεπής βασιλική θρησκεία. Ο Ιησούς Χριστάρας με την παρθένο όχι το Θηρίο Αντίχριστος με την πόρνη της Βαβυλώνας.
..