Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ΦΠΑ από Βαρουφάκη

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Φεβ 2015, 11:13

Λαχουρένιος έγραψε:
PSaRas έγραψε:Τιμή μου και καμάρι μου να στηρίζω το κόμμα που μας έβαλε στην ευρώπη που αντιστάθηκε στην πράσινη λαίλαπα και κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.
Το τί σκέφτετε για μένα κάποιος ψηφοφόρος περιθωριακών κομμάτων δεν είναι στις προτεραιότητες μου.

Ενας σοβαρος λογος να στειλει και εσας,και την πρασινη λαιλαπα με την οποια συγκυβερνησατε,στα σκουπιδια

Αυτό ήταν άλλο κόμμα. Γιατί όπως λένε και τα μπουμπουκιστήρια, άλλη η ΝΔ του Καραμανλή, άλλη η ΝΔ του Σαμαρά. Οι ίδιοι πλέον τα λέτε.
Η ΝΔ που στηρίζεις είναι ένα σίχαμα, το οποίο συνδυάζει καθαρή πασοκική λαμογιά, γνήσια νεοδημοκράτικη βλακεία (να τα λέμε όλα, δεν είχε ποτέ τα πιο έξυπνα ή επικοινωνιακά στελέχη αυτή η παράταξη), και μπαλτακίστικο, πολανίτικο κρυφοφασιστο (γνωστό και ως πουστοφασισμό).
Η θέση αυτού του βρωμερού πολιτικού σκουπιδιού, είναι πράγματι στα σκουπίδια.
Κομματόσκυλο είσαι, και κομματόσκυλο είναι όποιος τυφλα στηρίζει κάτι, και δεν κοιτάει αν αυτό που στηρίζει τώρα, είναι το ίδιο μ' αυτό που στήριζε αρχικά.

Μπήκες χτές έφαγες τις χλέπες, ξαναμπαίνεις σήμερα για περισσεύματα. Ε, τί να σου πεί κανείς, τα τραβάει ο οργανισμός σου.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
PSaRas έγραψε:κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.

Με την υψηλότερη ανεργία στην Ευρωζώνη από την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβε ο αχρηστοανίκανος γυαλάκιας και πάνω από το μισό πληθυσμό κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Εντάξει ρε πσαρουλίνο, το καταλαβαίνω ότι ενώ αρχικά ήσουν αντιμνή, όντας μικρούλης, έφαγες μια καζούρα από τους έμμισθους του Σπύρου, στενοχωρήθηκες και τάχα αλλαξοπίστησες για να καθιερωθείς ως τρολ, αλλά σκέψου ότι τα αντιμνή ιδεώδη σου θα απαιτούσαν από εσένα τον ίδιο μια πιο έντιμη στάση, είτε να κράξεις για τις κωλοτούμπες τους καινούριους ως διάδοχους του Σαμαρά είτε προσπαθώντας να τους δικαιολογήσεις λόγω άσχημων συγκυριών κι εσωτερικού κι εξωτερικού πολέμου. Η ψευδαίσθηση δύναμης κι ελέγχου που σου δίνει αυτό που κάνεις δε θα διαρκέσει :ciao5:

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό ΑΝ ήσουν Πατριώτης θα το γνώριζες, αλλά μάλλον δε...
Οπότε με ή χωρίς Σαμαρά δεν τίθεται θέμα να "κρατηθεί ζωντανή η Πατρίδα".

Και φυσικά αυτό εδώ:

Kauldron έγραψε:Κι εσένα και τον Γιαννόπουλα, λοιπόν, πρέπει να σας είχα κεράσει πολύ χοντρή πίκρα, μην πώ τίποτα άλλο.

PSaRas έγραψε:
Kauldron έγραψε:Μια που πλέον δηλώνεις ξεκάθαρα οτι (και) το δικό σου θέμα (εκτός απ' τον Γιαννόπουλο) είναι προσωπικό, δεν νομίζω να είσαι σε θέση (από άποψης ηθικής) να με κράξεις, ή να με χλευάσεις. Το ποιός είσαι και ποιός είμαι, το ξέρουμε όλοι, άλλωστε. Αναδυόμενος από τον σιχαμερό βόθρο όπου όποιος έχει να πεί κάτι διαφορετικό ή δεχόταν απειλές, ή ύβρεις ή απλά τον διώχνατε, και έχοντας εμποτιστεί με την βρωμιά εκείνου του βόθρου, βέβαια, δεν περιμένω να μπορείς να διακρίνεις κάποια διαφορά.

Δεν ξέρω τί θέματα έχεις, αλλά εσύ επικεντρώνεσαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υποτιμητικά λεκτικά παιχνιδάκια.Το κράξιμο θα το φας όχι γιατί έχω πρόβλημα μαζί σου, ίσα ίσα κάθομαι και σου μιλάω και χαβαλέ έχουμε κάνει παλιότερα, αλλά για όλα όσα έλεγες πως θα αλλάξουν προς το καλύτερο μ αυτά τα λαμόγια που ψηφίζεις μ΄ έναν τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό.Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.
Σε χαλάει που θα κάνω ότι έκανες;

Πολύ ωραία. Εδώ μας δηλώνεις οτι επειδή εγώ επιτέθηκα στην ΝΔ, τόλμησα να κάνω τέτοιο πράγμα, εσύ ως γαλάζιος τιμωρός, θα έρθεις εδώ και θα με κράξεις. Αλλά δεν είναι προσωπικό (μήπως σε πληρώνουν?) όλο αυτό απλά το κάνεις "επειδή εγώ έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο".
Και πάμε στο απόλυτο ξεβράκωμά σου.
Εγώ δεν έλεγα οτι θ' αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο, εγώ έκραζα την ΝΔ γι' αυτά που έκανε. Επίσης, έκραζα μερικά τσογλάνια, που χλεύαζαν τον ελληνικό λαό οτι και καλά, δεν έχει κανένα πρόβλημα και κάθεται και κλαίγεται ενώ καλοπερνάει.
Και συνεχίζουμε το ξεβράκωμά σου:
Τώρα για απειλές και βρισιές και διωξίματα δεν ξέρω και μιας και μιλάμε εδώ καλά είναι να μένουμε στα του εδώ.

Μα μόλις πριν λίγο, εσύ ο ίδιος, δήλωσες οτι η "έλευσή" σου εδώ, οφείλεται σ' αυτά που έλεγα σε άλλο φορουμ (στον γνωστό υπόνομο απ' όπου αναδύθηκες). Τώρα που φτάνουμε στο "δια ταύτα", ξαφνικά "δεν ξέρεις", "δεν είδες", "δεν άκουσες", για απειλές, βρισιές και διωξίματα.
Ό,τι σε συμφέρει θυμάσαι, ο,τι δεν σε συμφέρει το ξεχνάς, έτσι?
Γνήσιος νεοδημΟΡΚάτης.
Ρε ούστ από 'δω, κομματόσκυλο, που μπήκες εδώ να μας την πείς κιόλας. Αεί τράβα πίσω στο βόθρο σου.

Έτσι, να το βλέπεις και πάλι. Πού είναι ο ταλαίπωρος, ε?

Το δε νήμα σου, εσύ το έβγαλες εκτός θέματος εδώ:
PSaRas έγραψε:Οχι.Πρώτα θα κράξουμε και θα χλευάσουμε εσένα γιατί ψήφιζες αυτά τα λαμόγια και μετά θα ζητήσεις συγνώμη να εξιλεωθείς.Επι Αντώνη Σαμαρά τέτοια καραγκιοζιλίκα δεν είχαμε.Εσείς ήρθατε για να ανακουφίσετε τον λαό ή για να του πάρετε και τα σώβρακα;

Mε την προσωπική επίθεση που έκανες, πράγμα που δείχνει και το κόμπλεξ σου.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 27 Φεβ 2015, 11:15

Kauldron έγραψε:Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό ΑΝ ήσουν Πατριώτης θα το γνώριζες, αλλά μάλλον δε...

Για εμένα το γράφεις αυτό;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2015, 11:20

Kauldron έγραψε:Η ΝΔ που στηρίζεις είναι ένα σίχαμα, το οποίο συνδυάζει καθαρή πασοκική λαμογιά, γνήσια νεοδημοκράτικη βλακεία (να τα λέμε όλα, δεν είχε ποτέ τα πιο έξυπνα ή επικοινωνιακά στελέχη αυτή η παράταξη), και μπαλτακίστικο, πολανίτικο κρυφοφασιστο (γνωστό και ως πουστοφασισμό).

Ναι αν το σκεφτεις η ΝΔ της πενταετιας που περασε,ειχε τα χειροτερα στοιχεια απο ολους σχεδον τους πολ. χωρους.Καταφερε και εκανε τη ΝΔ τοσο μισητη οσο και το ΠΑΣΟΚ (οχι πως με νοιαζει).
Bravo Antonis.

ΥΓ Ισως το θεωρει αλλο κομμα γιατι ηταν ΝΔΣΟΚ οχι ΝΔ πλεον
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 27 Φεβ 2015, 11:24

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
PSaRas έγραψε:κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.

Με την υψηλότερη ανεργία στην Ευρωζώνη από την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβε ο αχρηστοανίκανος γυαλάκιας και πάνω από το μισό πληθυσμό κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Εντάξει ρε πσαρουλίνο, το καταλαβαίνω ότι ενώ αρχικά ήσουν αντιμνή, όντας μικρούλης, έφαγες μια καζούρα από τους έμμισθους του Σπύρου, στενοχωρήθηκες και τάχα αλλαξοπίστησες για να καθιερωθείς ως τρολ, αλλά σκέψου ότι τα αντιμνή ιδεώδη σου θα απαιτούσαν από εσένα τον ίδιο μια πιο έντιμη στάση, είτε να κράξεις για τις κωλοτούμπες τους καινούριους ως διάδοχους του Σαμαρά είτε προσπαθώντας να τους δικαιολογήσεις λόγω άσχημων συγκυριών κι εσωτερικού κι εξωτερικού πολέμου. Η ψευδαίσθηση δύναμης κι ελέγχου που σου δίνει αυτό που κάνεις δε θα διαρκέσει :ciao5:

Ο Αντώνης Σαμαράς κράτησε την χώρα ζωντανή.Τώρα σεις μπορείτε να λέτε τα δικά σας μέσω διαδικτύου.Αλλά να θυμάστε πως και αυτό το οφείλετε στον προαναφερόμενο Ηγέτη.Ούτε σάλιο για γραμματόσημα δεν θα είχατε τώρα.Πήρε στους ώμους του την Ελλάδα και το πολιτικό κόστος ταυτόχρονα.Αλλοι έθρεφαν μάγουλα τότε.
Επίσης δεν ήταν ο Αντώνης ο Σαμαράς αυτός που πήγε να βάλει χέρι στα λεφτά του ΟΑΕΔ.
Κολυμπάτε τώρα με μνημονιακούς σανέλ και αφήστε τα παλιά.

Χελώνε ξυδάκι και μη ξεχάσεις πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα του ΕΝΦΙΑ.Μη ξεχάσεις να λάβεις κι εσύ την ευχαρίστιση της συμμετοχής.Ο ρόκο ήδη θα έχει βγει παγανιά και θα καλεί κόσμο να πληρώσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Φεβ 2015, 11:24

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Kauldron έγραψε:Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό ΑΝ ήσουν Πατριώτης θα το γνώριζες, αλλά μάλλον δε...

Για τον πουσαρά, το άπλυτο κομματόσκυλο της ΝΔ, που λέει οτι κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.
Βέβαια, με δεδομένο οτι στο μυαλό του Πατρίδα=Μπόμπολας, αυτό προφανώς ισχύει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2015, 11:27

Εν τω μεταξυ,ο τροπος που τα λεει ο Πσαρας και τι λεει,ειναι σα να βλεπω τον Καλαματιανο οπως ειναι στη φωτο προφιλ του,να μιλαει με το κουτσαβακιστικο στυλακι,με το δεξι χερι μπουνιτσα πανω κατω και τον δεξι ωμο να γερνει :LoL: :LoL:

''Κρατησα την Ελλαδα ορθια κωλοσανελιτες'',θα λεει την ωρα που τον παιρνει το φορειο απο το Δαφνι :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Φεβ 2015, 11:28

Λαχουρένιος έγραψε:Εν τω μεταξυ,ο τροπος που τα λεει ο Πσαρας και τι λεει,ειναι σα να βλεπω τον Καλαματιανο οπως ειναι στη φωτο προφιλ του,να μιλαει με το κουτσαβακιστικο στυλακι,με το δεξι χερι μπουνιτσα πανω κατω και τον δεξι ωμο να γερνει :LoL: :LoL:

:LoL: :LoL: :LoL:
Το χέρι πάνω κάτω, εχμ... έχει μείνει από άλλα πράγματα...

Τί έξαλλη υπογραφή είναι αυτή?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Φεβ 2015, 11:30

Kauldron έγραψε::LoL: :LoL: :LoL:
Το χέρι πάνω κάτω, εχμ... έχει μείνει από άλλα πράγματα...

Τί έξαλλη υπογραφή είναι αυτή?

Με συγκινησε το παθος και η αυταπαρνηση του,μου θυμισε τις καταθεσεις των μαχητων του ΔΣΕ στα μετεμφυλιακα δικαστηρια :LoL:

Φαντασου να τον δικαζουν σε λαικο δικαστηριο και να πεθαινει με το ονομα του Αντωνη στο στομα λιγο πριν τον τουφεκισουν
0 .

PSaRas

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 27 Φεβ 2015, 11:32

Kauldron έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Για τον πουσαρά, το άπλυτο κομματόσκυλο της ΝΔ, που λέει οτι κράτησε ζωντανή την Πατρίδα.
Βέβαια, με δεδομένο οτι στο μυαλό του Πατρίδα=Μπόμπολας, αυτό προφανώς ισχύει.

Απλυτο κομματόσκυλο βλέπεις κάθε πρωί που κοιτάς τον καθρέφτη σου ψεκασμένε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 27 Φεβ 2015, 11:37

PSaRas έγραψε:Ο Αντώνης Σαμαράς κράτησε την χώρα ζωντανή.Τώρα σεις μπορείτε να λέτε τα δικά σας μέσω διαδικτύου.Αλλά να θυμάστε πως και αυτό το οφείλετε στον προαναφερόμενο Ηγέτη.Ούτε σάλιο για γραμματόσημα δεν θα είχατε τώρα.Πήρε στους ώμους του την Ελλάδα και το πολιτικό κόστος ταυτόχρονα.Αλλοι έθρεφαν μάγουλα τότε.
Επίσης δεν ήταν ο Αντώνης ο Σαμαράς αυτός που πήγε να βάλει χέρι στα λεφτά του ΟΑΕΔ.
Κολυμπάτε τώρα με μνημονιακούς σανέλ και αφήστε τα παλιά.

Μακάρι να ήταν δικά μου Μπόμπο, αλλά δυστυχώς είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα, έστω και στρογγυλεμένα με τις γνωστές αλχημείες ως απεγνωσμένη προσπάθεια να γλύτωναν τον γυαλάκια από το ελικόπτερο. Εγώ προσωπικά επεβίωσα χάρη στα κουμάντα μου, δυστυχώς άλλοι συμπολίτες μου δε στάθηκαν τόσο τυχεροί, καθώς δεν έχουν ρεύμα, σπίτι, πρόσβαση σε τρόφιμα κι εργασία για πρώτη φορά επί της προηγούμενης συγκυβέρνησης, προστέθηκαν σε αυτούς που βρέθηκαν στην ίδια θέση μετά τη διακυβέρνηση γκαπ. Εσύ πάλι στον γκαπ πρέπει να ανάβεις κερί, να πέφτεις στα τέσσερα στο έδαφος και να τον ευχαριστείς για την ύπαρξή σου, καθώς αν σε αυτόν οφείλεις το μνημόνιο και το γεγονός ότι χρειάστηκε να προσληφθούν τα ανάλογα τσουτσέκια-φιλαράκια σου στο πλαίσιο της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας της νέας δεινοσαυρίας. Ξέρω ότι τα τραυματικά χρόνια, τότε που στο βόθρο ήσουν αντιμνή κι έτρωγες καζούρα από τους αγράμματους καραγκιόζηδες σε έχουν σημαδέψει, αλλά περιμένουμε να συνέλθεις από την τρολοφάση σου και να επανατοποθετηθείς έντιμα. Απόδειξη του τρολαρίσματός σου ότι μια από τις φάσεις που πέρασες προεκλογικά ήταν η στήριξή σου στο πασόκ βάζοντας για άβαταρ τον χαρισματικό αλλά υπερλαμόγιο Ανδρέα Παπανδρέου να καπνίζει την μικρουτσίκεια πίπα του.

Επειδή αναφέρθηκε η πολάν, αν κι επί της ουσίας φτιάχτηκε με μαύρες σακούλες με χρήματα για να πέσει ο γκαντέμης, σε ιδεολογικό επίπεδο αλλά και σύνθεσης ήταν ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο, ευρωσκεπτικιστικό και με ενωτικό/συμφιλιωτικό χαρακτήρα αφού είχε και αριστερά στελέχη μέσα όπως τον Λαζαρίδη (τότε) και τον αδερφό του Παναγούλη. Εν τέλει βέβαια ένα λαμογιοκομματίδιο και μισό ήταν, και το αποδεικνύει ότι μέλος της ήταν, αφού πρώτα έφυγε από τη δαπ, ο Σπυράκος :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”