Στοκοι αριστεροι για αλλη μια φορα σας πιασανε κοροιδα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Re: Στοκοι αριστεροι για αλλη μια φορα σας πιασανε κοροιδα

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 24 Φεβ 2015, 14:38

mitsokollias έγραψε:Δεν υπάρχει παρθενογένεση ούτε στην κοινωνία, ούτε στην πολιτική.
Ούτε υπήρξε κανένας σοβαρός άνθρωπος που να πρότεινε κάτι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο και μαυρίστηκε.

Πώς δεν υπηρξε. Τον Γιαννιτση δεν τον φαγανε οταν μιλησε για τα ταμεια; Τον Αλεκο Παπαδοπουλο; Τον Μητσοτακη πιο παλια δεν τον ριξανε επειδη ηθελε να αλλαξει καποια πραγματα στην οικονομια;

Οι ανθρωποι απλα δεν γουσταρουνε ουτε συγκεκριμενα ουτε τεκμηριωμενα πραγματα..

Και αυτα φαινονται απο τον τροπο που συζητανε: οταν πχ προτεινεις κατι πριν σου απαντησουνε ψαχνουνε να βρουνε σε ποιον χωρο ανηκεις και ποιος εισαι και αναλογα με το πού θα σε καταταξουνε θα σε κρινουνε...

Οι προτασεις βεβαια καθ'αυτες λιγο θα εξεταστουνε..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 24 Φεβ 2015, 14:47

Και μια διευκρινηση: το νημα δεν αναφερεται σε ολους οσους ψηφισαν Τσιπρα αλλα στους αριστερους που ψηφισανε Τσιπρα για να πληρωσουνε οι..πλουσιοι, να βοηθηθουνε οι φτωχοι, να μπουνε στη φυλακη τα..λαμογια και γενικα για να ερθει ο σοσιαλισμος της αριστερας..

Οι αλλοι τωρα οι καιροσκοποι, αυτοι που ψηφιζουνε καθε φορα κομμα αναλογα με την τσεπη τους ή αναλογα με το ποιον θεωρουνε πιο πιθανο να εκλεγει δεν σχολιαζονται εδω..Αυτοι εξαλλου δεν εχουνε ιδιαιτερη πολιτικη ιδεολογια τουλαχιστον οχι οπως την εννοουνε στην Ελλαδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Φεβ 2015, 14:49

mitsokollias έγραψε:Το ΚΚΕ δεν είναι αντιμνή ,είναι κομμουνιστές. Αλλο μοντέλο διαχείρισης ,μη εφικτό όμως για την Ελλάδα αφού προυποθέτει μέσα παραγωγής που δεν υπάρχουν.

Ακριβως επειδη προτεινουν αλλο παραγωγικο μοντελο ειναι σχεδον οι μονοι αντιμνη.Με τους μπομπολες στην εξουσια και ειδικα μεσα στην ΕΕ,αναγκαστικα ο κοσμος θα πληρωσει την λυπητερη.

Northern Spirit έγραψε:Τιποτε απο τα δυο...Ειμαι σε αυτους που θεωρουνε οτι η χωρα βαδιζει σε λαθος δρομο και οτι αυτο δεν αλλαξε με την τελευταια κυβερνηση..

Τα περι ανοχης τα εχουμε ξαναακουσει: καθειστε να δουμε τον ΓΑΠ, το Σαμαρα, τον Καραμανλη κλπ κλπ...

Ολοι ειναι τοσο προβλεπομενοι που κατανταει υπερ το δεον βαρετο. Ακομη και στην μερα της μαρμοτας, την ταινια που ο Μπιλ Μαρει καθε μερα βιωνε επαναληψη της προηγουμενης, σιγα-σιγα προκυπτανε καποιες αλλαγες..

Μονο στην Ελλαδα δεν υπαρχουνε τετοιες..

Προσωπικα δε δειχνω καμια ανοχη στο ΣΥΡΙΖΑ,ουτε επεσα απο τα συννεφα απο τις κωλοτουμπες του.
Αλλα εγω δεν ειμαι μνημονιακος.Αν ημουν,θα τον στηριζα,ακομα και αν ημουν νεοδημοκρατης,γιατι θα εβλεπα οτι ηρθε στις ιδεες μου.Για αυτο μου κανει εντυπωση η σταση σου,που ειναι περα απο καθε λογικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 24 Φεβ 2015, 15:51

Τα ελληνικά σπρεντς αυτήν τη στιγμή που μιλάμε βρίσκονται στο χαμηλότατο επίπεδό τους από τη στιγμή που ανέλαβαν οι τσιπροκαμμένοι. Έρχεται όχι απλά κωλοτούμπα, αλλά κάτι που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο σε επίπεδο πολιτικής μετάλλαξης. Γερμανική Ευρώπη της λιτότητας και της διάλυσης των εργασιακών κατακτήσεων για πολύ καιρό ακόμη...
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 24 Φεβ 2015, 15:55

Είναι προφανές πλεόν ότι έχουμε ΟΛΟ το προηγούμενο μνημόνιο (ακόμα και την βλακεία με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που δεν υπήρχε καν στο πρόγραμμα του Συριζα επανέφεραν) και κάτι παραπάνω. Μόνο χάσαμε, είναι προφανές. Ούτε καν δέσμευση για μείωση του πλεονάσματος!

Θέλω ν' ακούσω την τοποθέτηση των υπόλιπων αντιμνημονιακών.

Εγώ πάντως έφυγα σφαίρα! Και μην τον είδατε τον Παναή!
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Φεβ 2015, 15:58

Για πού, αν επιτρέπεις; (σε ρώτησα και εχθές)
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 24 Φεβ 2015, 16:03

Λαχουρένιος έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Το ΚΚΕ δεν είναι αντιμνή ,είναι κομμουνιστές. Αλλο μοντέλο διαχείρισης ,μη εφικτό όμως για την Ελλάδα αφού προυποθέτει μέσα παραγωγής που δεν υπάρχουν.

Ακριβως επειδη προτεινουν αλλο παραγωγικο μοντελο ειναι σχεδον οι μονοι αντιμνη.Με τους μπομπολες στην εξουσια και ειδικα μεσα στην ΕΕ,αναγκαστικα ο κοσμος θα πληρωσει την λυπητερη.

Northern Spirit έγραψε:Τιποτε απο τα δυο...Ειμαι σε αυτους που θεωρουνε οτι η χωρα βαδιζει σε λαθος δρομο και οτι αυτο δεν αλλαξε με την τελευταια κυβερνηση..

Τα περι ανοχης τα εχουμε ξαναακουσει: καθειστε να δουμε τον ΓΑΠ, το Σαμαρα, τον Καραμανλη κλπ κλπ...

Ολοι ειναι τοσο προβλεπομενοι που κατανταει υπερ το δεον βαρετο. Ακομη και στην μερα της μαρμοτας, την ταινια που ο Μπιλ Μαρει καθε μερα βιωνε επαναληψη της προηγουμενης, σιγα-σιγα προκυπτανε καποιες αλλαγες..

Μονο στην Ελλαδα δεν υπαρχουνε τετοιες..

Προσωπικα δε δειχνω καμια ανοχη στο ΣΥΡΙΖΑ,ουτε επεσα απο τα συννεφα απο τις κωλοτουμπες του.
Αλλα εγω δεν ειμαι μνημονιακος.Αν ημουν,θα τον στηριζα,ακομα και αν ημουν νεοδημοκρατης,γιατι θα εβλεπα οτι ηρθε στις ιδεες μου.Για αυτο μου κανει εντυπωση η σταση σου,που ειναι περα απο καθε λογικη.

Δεν το κανω διοτι απεχθανομαι τον λαικισμο. Το θεωρω ανεντιμο και ανηθικο να ξεσηκωνεις τους ταλαιπωρους δηθεν κατα των μνημονιων και στη συνεχεια να τους πουλας...

Τα ιδια εκανε και ο Σαμαρας πιο πριν...Ο ρολος των δυο αντιπολιτευσεων απο το 2010 ειναι και η αιτια που η χωρα δεν εχει βγει ακομη απο την κριση: σαμποταρανε το μνημονιο οσο ητανε στην αντιπολιτευση καθυστερωντας την εφαρμογη του και στη συνεχεια μολις εκλεγονταν το συνεχιζανε...Η διαφορα ειναι οτι με τις καθυστερησεις και τις πολιτικες παλινωδιες χαθηκε χρονος ενω παραταθηκε το μαρτυριο του κοσμου...

Μιλαμε για πολιτικη αλητεια.

Το σωστο θα ητανε να βγουνε προεκλογικα και να πουνε: κυριοι θα κανουμε οτι μπορεσουμε για να ανακουφισουμε τον κοσμο και οχι να ταζουνε παροχες..

Εγω μνημονιακος ειμαι αλλα οχι ανεντιμος και δεν προκειται να συμμαχισω με ανεντιμους ακομη κι αν ψηφισουνε μνημονιακους νομους.Γι'αυτο εξαλλου δεν ψηφισα ουτε Σαμαρα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 24 Φεβ 2015, 16:06

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Για πού, αν επιτρέπεις; (σε ρώτησα και εχθές)

Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή. Ακόμα και κάποιοι μικροί που γλυκοκοίταζα δεν κατέβηκαν στις εκλογές.

Αναγκαίες θέσεις για να στηρίξω: Έξοδος από το ευρώ χωρίς διαπραγμάτευση αλλά με έτοιμο από πριν όλο το τεχνικό κομμάτι της μετάβασης, ελεύθερη οικονομία, όχι διεθνιστικές υστερίες και όχι συνεργασία με τους νυν.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 24 Φεβ 2015, 16:31

Green Dragon έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Για πού, αν επιτρέπεις; (σε ρώτησα και εχθές)

Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή. Ακόμα και κάποιοι μικροί που γλυκοκοίταζα δεν κατέβηκαν στις εκλογές.

Αναγκαίες θέσεις για να στηρίξω: Έξοδος από το ευρώ χωρίς διαπραγμάτευση αλλά με έτοιμο από πριν όλο το τεχνικό κομμάτι της μετάβασης, ελεύθερη οικονομία, όχι διεθνιστικές υστερίες και όχι συνεργασία με τους νυν.

νομιζω οτι σου παει ο καζακης :D
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 24 Φεβ 2015, 17:34

Πες αλευρι μονκι κακομοιρε... :LoL:

Ο Βαρουφακας σε γυρευει καθως και ολο τον εσμο των ηλιθιων.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”